Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

Gość gość
Chyba nie ma sensu faceta dalej przyciskac, wyraznie ma problemy z glowa i myslal ze kogos zastraszy swoimi bajeczkami.

Własnie mam wątpliwości czy Arecki to dorosły facet czy opryszczony obszczymurek? No bo jeśli dorosły to ma kłopoty z głowa a jeśli obszczymurek to powinien dostac klapsa od rodziców i iść spać bo już późno.

widzisz shatyn. Mnie to może i wyskakiwać. Przynajmniej jest z czego. Tobie może chyba z ręki się wyślizgiwać.

Gość gość
To good luck. Ja tam nie chcialem go obrazac, bo nic do niego nie mam, ale to go podobno motywuje do dzialania. A on nic. A obiecywal, ze za obraze siebie i zony nie odpusci. Rece opadaja, kolejny bajkopisarz zdemaskowany.

Arecki446 dziś widzisz shatyn. Mnie to może i wyskakiwać. Przynajmniej jest z czego. Tobie może chyba z ręki się wyślizgiwać. x x Jest z czego? Z telefonu na korbkię?

gość dziś To good luck. Ja tam nie chcialem go obrazac, bo nic do niego nie mam, ale to go podobno motywuje do dzialania. A on nic. A obiecywal, ze za obraze siebie i zony nie odpusci. Rece opadaja, kolejny bajkopisarz zdemaskowany. x x No własnie. Cały jest zmotywowany, wysujkuje i ma końcówkę oraz telefon na korbkię. I co? I nic... Mojego IP ani widu ani słychu...:O

:D Zaczyna obrażac? Chyba bardzo wysujkuje...:D Ale pominę chamskie odzywki chama... Już ci zacytowałem raz twój post chamusiu.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Własnie mam wątpliwości czy Arecki to dorosły facet czy opryszczony obszczymurek? x ja równiez mam takie wątpiwości czy ty jesteś dorosłym facetem czy dzieciuchem :( tworzysz strony o niczym :( to żałosne!!!

Gość gość
Arecki446 dziś no więc shatyn co tu dużo pie**olić. Wjeżdżaj na mnie lub na moją żone a zobaczymy czyje będzie na wierzchu. Ja też nieodpuszczam ddd Nie miales tu wjazdu na zone? Do dziela kowboju, nie rob z mordy doopy :D:D:D:D:D

:D Zaczyna obrażac? Chyba bardzo wysujkuje...:D Ale pominę chamskie odzywki chama... Już ci zacytowałem raz twój post chamusiu.

Gość gość
Arecki dobra rada nie daj sie wciagac w ta durna dyskusje.Odpusc sobie.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Własnie mam wątpliwości czy Arecki to dorosły facet czy opryszczony obszczymurek? x ja równiez mam takie wątpiwości czy ty jesteś dorosłym facetem czy dzieciuchem :( tworzysz strony o niczym :( to żałosne!!!

gość dziś Bruno Shatyn dziś Własnie mam wątpliwości czy Arecki to dorosły facet czy opryszczony obszczymurek? x ja równiez mam takie wątpiwości czy ty jesteś dorosłym facetem czy dzieciuchem smutas.gif tworzysz strony o niczym smutas.gif to żałosne!!! x x x Jak o niczym? O moim IP które obiecał mi Arecki. A to jest COŚ !

Gość gość
Heheh Arecki jak sciemnia, myslal ze zastraszy bajeczka o IP dla ulomnych :D

gość dziś Arecki dobra rada nie daj sie wciagac w ta durna dyskusje.Odpusc sobie. x x W jaką durną dyskusję. To uważasz, że jego obiecanki są durne? Ja traktuję każdego poważnie i uważam, że jak coś obiecał to powinien sie z obietnicy wywiązać.

Gość gość
Ej podac wam 3 ostatnie cyfry pesel? juz nie bede anonimowy i policja was aresztuje :classic_cool:

Gość gość
Ty tez daj sobie siana.Dwa stare dzidy,a durne oba jak buty od lewej nogi.

Arecki446 dziś właściwie kogo ja pytam? Beznapletkowce takie upierdliwe i fałszywe są. x x "Myślisz" że jak ty tak masz to inni też? To prymitywne i prostackie. Oraz naiwne...:D

gość dziś Ty tez daj sobie siana.Dwa stare dzidy,a durne oba jak buty od lewej nogi. x x Nie podoba się? To zmień topik... Np na grzybice pochwy...

Gość gość
ale ty dziadek jesteś żałosny :D stary chłop a zachowuje się jak uczen podstawówki D:

widzisz szmatyn ja w przeciwieństwie nie podszywam się pod gościa. Myślisz że taki cwany jesteś?

Gość gość
Sam idz na grzybice pochwy durniu.Moze tam ci twoje ip podadza.:D

Arecki446 dziś widzisz szmatyn ja w przeciwieństwie nie podszywam się pod gościa. Myślisz że taki cwany jesteś? x x Dalej próbuje obrażac... Bida intelektualna jedna...:D Miałeś podac moje IP, kłamuszku...:D

gość dziś Sam idz na grzybice pochwy durniu.Moze tam ci twoje ip podadza. x x Mnie się tutaj podoba to niby dlaczego mam sobie iść z mojego topiku? To tobie się tutaj nie podoba... A jeśli tam będzie Arecki też obiecywał, że poda mi moje IP to może tam wpadnę.