Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

12letnie szmiry nic nierobia innego w necie poza

Polecane posty

Gość gość

dogadzaniem se w d**y peniskami i k***skami

Gość gość
i zgrywaniem cnotliwych dla ogolnej wiadomosci

Gość gość
Ja: dogadzacie se suki w d**y peniskami i k***skami! ona: X'D Ja: 12letnie szmiry nic nierobia innego w necie poza dogadzaniem se w d**y peniskami i k***skami i zgrywaniem cnotliwych dla ogolnej wiadomosci ona: Nie wiem jak to jest z 12 latkami. Nie jestem nią także Ci nie powiem Ja: gadaj wszystko! zboczucho cicha ona: What? Idź się nie wie, lecz. Nie zawsze młode osoby dają d**y. I mogą pisać w necie z kim im sie podoba. Ja: wy dajecie? wy bierzecie pasozyty ona: nie dajemy i nie bierzemy. Bynajmniej osoby w miom otoczeniu. Wiesz ja nie wiem jak to jet uciebie jest * Ja: czyli ze se macalas juz a teraz kolejny cyberek? ona: Haha.. nie Ja: jestes aseksualna prawda ona: Nie. Ja: to kiedy ci sie chcialo pierwszy raz? ona: Nie sądzisz że jestem za młoda idioto Ja: niewymiguj sie ona: Nie wymiguje Ja: odpowiadaj ona: nie mam co Ja: pita kiedy pierwszy raz trzepalas? ona: Nie odpowiadam na bezsensowne pytania

Gość gość
Jak wszystko w życiu potwierdza każda samica jest zakłamaną pasożytniczą zboczuchą grającą cnotliwą i wykorzystywaną, (zawsze dyskryminowaną polke)

Gość gość
Up