Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
Hg dziekuje za ta kocią mordke hehe , uwielbiam takie obrazki :) Asia wrocila :) lepiej pozno niz wcale :) Asiu masz duzo do nadrobienia ;) tysiace postow do czytania i jeszcze swoje do napisania :) ;) kupa roboty K

Gość gość
Asuś bedzie miala duzo roboty na kafeterii a my na antarktydzie ;) K

Gość gość
A to zdjecie ktore teraz wysle to w chmurce bedzie napis " Mialas napisac do żeberek " ;) dla Asi :) K

Gość gość
Hg napisal ze ma urodziny dwa tygodnie po mnie ale nie wiem czy dokladnie dwa tyg i czy wypada 18 czy tylko tak w przybliżeniu albo lekkim oddaleniu podał i tak mysle i mysle bo dokładnej daty nie znam i nie wiem czy poznam a czas sie zbliza ;) Jesli Hg nie poda dokładnej daty to bede myslala ze 18 ;) :) K

Gość gość
Jestem beznadziejna , jeszcze nic nie zrobilam na swieta ;) Wy juz napewno wszystko macie a ja nawet porządnych zakupow nie mam. Tylko jutro mi zostalo , az strach pomyslec ;) Ale mam juz posiana rzezuche, zolte narcyzy w kuchni i w pokoju , baranek posypany pudrem ( kupiony) ;), pomarancze i żurek z firmy Krakus w pudelku i chrzan ;) Wprost idealnie K

Gość gość
Ciekawe kto przerzucal poprzednia strone ;) ja pomagalam pod koniec ;) Teraz znow trzeba przerzucac Szlag K

Gość gość
Bede pisac az sie przerzuci zebyscie mieli nowa strone ;) Wiecie ze juz dawno nic nie obejrzalam w tv hehe K

Gość gość
Smutno Kasi, nie jade na swieta :( Moja mama powiedziala ze jest chora i nie chce gosci, zle sie czuje . Czuje sie jak wyrzucony kociak z domu :( Chcialam jej pomoc, wszystko zrobic ale nie chciala. Zawsze duzo rzeczy zawozilam a teraz chcialam tam wszystko na miejscu zrobic by mama nic nie musiala ale ona nie chce nikogo widziec. Az odechcialo mi sie wszystkiego i dlatego na nic nie mam ochoty i nic nie robie. Wtedy jak napisalam ze chcialabym by byl juz wtorek po swietach to wlasnie wtedy juz wiedzialam ze mama nie na ochoty na nic. Teraz pisze bo spontanicznie chcialam sie wygadac. Swieta zrobie u mnie, by corce nie bylo przykro. Jutro tzn dzis wszystko zrobie. Zdaze , mam wolne K

Gość gość
Jeszcze musze napisac chyba 5 postow by przeszlo. Co tu jeszcze napisac? Juz śpicie wiec nikt mi nie pomoze przerzucac. K

Gość gość
Przeszlo !!! Koncze krwotok słowny . Jutro zdam Wam sprawozdanie jak mi idzie. O 7 ide po zakupy. Real i netto to moje ulubione markety by wszystko szybko na miejscu kupic. Dobrze ze listę chociaz mam. Po 12 zaczne robic galarete i salatke . Pozniej ciasta dwa. Nawet nie wiem co kupic na obiad na poniedzialek. Dobranoc ludziki . Dzieki Wam jeszcze mam usmiech na mordce :):):):) i dobrze ze Asia wrocila K

Gość gość
Kasiu nie wiem na jak długo wracam, bo po Świętach zaczynam drugą część mojej długiej drogi krzyżowej. Na szczęście mniej więcej wiem jak już wszystko ogarnąć i walczyć o swoje ;). Od września wszystko powinno się zacząć układać, ale i tak moja batalia będzie trwać ładnych parę lat. Trochę wiatru w skrzydełka dostałam na stypie po śmierci prababci mojego synka, po rozmowie z jedną z "cioć", której córka miała podobny problem. Ale o tym już napiszę po Świętach, bo nie chcę się denerwować. Teraz to H-g przydał by mi się jako taka psychologiczna karetka ratunkowa ;) Albo chociaż ramię do wypłakania się, bo nawet na to nie mogę sobie teraz pozwolić. Po Świętach dalsza biurokracja mnie czeka i kolejne wyczekiwanie na "wolny termin". A jeszcze ostatnie dwa tygodnie na uporządkowanie własnych spraw medycznych. As

Gość gość
PS: Dotarłam do 26 strony :D

Gość gość
gość dziś "PS: Dotarłam do 26 strony " Sukces Asiu , juz niewiele Ci zostalo :) ;) Musisz byc na bieżąco ;) K

Gość gość
Dopiero zaczynam 30 stronę, a już mi się mózg lasuje od Waszych sprzeczek ;) :D A tak na poważnie to ciężko się czyta taką ilość wiadomości na telefonie i niestety oczy się szybko męczą. Też czytam tylko w wolnej chwili od obowiązków przedświątecznych. As

Gość gość
As ja tez psuje oczy na telefonie. Wali biale swiatlo po oczach niemiłosiernie. Kiedys byla fajna tapeta na kafeterii a teraz paskudnie daje po oczach. As my sie nie klocilismy :) K

Gość gość
Asuś widze, ze ostatnimi czasy mialas klopoty. Mozesz tutaj napisac, napewno ktos kto bedzie umiał to poradzi Tobie. Wezwalas karetkę pogotowia i napewno sie pojawi jak tylko bedzie mial chwilke . No nie Hg ? ;) K

Gość gość
Zeberki zajete robieniem potraw :) K

Gość gość
Dojechałam do 37 strony i padam na twarz, a oczy się same zamykają, więc zmykam spać zanim mi się mój urwis obudzi. I tak jestem z siebie dumna, że tyle przeczytałam od 11 strony ;) Ale wasze "sprzeczki" mnie rozbrajają :D Zawsze to jakaś odskocznia życia codziennego. X Mam nadzieję, że się ktoś za mną stęsknił, bo ja za Wami bardzo :) As

Gość gość
Witaj Joasiu. Po Świętach nam opowiesz co tam się narobiło x Kasia Mnie też by się przydała jakaś karetka na sygnale Miałem gości umówionych na poniedziałek. W środku dnia przełożyli wizytę na jutro. Zwijam się jak w ukropie z dwoma królikami i trzema przepisami na nie :-) A trochę roboty jest z każdym z nich No nic to, wracam do garów :-D H-g

Gość gość
Kochani chciałam Wam jeszcze pożyczyć, ale niestety mam pusty portfel i ogołocone konto bankowe przez przedświąteczne zakupy ;) x A tak na poważnie to życzę Wam zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego dyngusa!!! x Niestety lepszych życzeń teraz nie wykrzesam, bo oczy mi się same zamykają. Dobranoc Kochani :) Asiula

Gość gość
Asia - "Mam nadzieję, że się ktoś za mną stęsknił, bo ja za Wami bardzo " Moze w tych tysiącach postow uda Ci sie znalezc o tesknocie ;) jak nie znajdziesz to zeberki przypomną ;) K

Gość gość
Hg juz jade na sygnale ;) K

Gość gość
DOBRANOC :-) H-g