Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAisia

Powróżę z Tarota

Polecane posty

Gość gość
gość 2017.01.07 Cześć wróżyłaś może kiedyś za darmo ni innym portalu kiedyś mi tam wróżono i niestety spełniło sie choć nic na to nie wskazywało x Nie wrozylam na zadnym portalu, po raz pierwszy wroze przez internet. Z kartami jest tak,ze wylapuja z naszej podswiadomosci sygnaly z otoczenia znacznie wczesniej niz my je dostrzezemy takze wierze, bo i u mnie nie raz tak wlasnie bylo.Musialas natrafic na prawdziwa wrozke, bo slyszalam,ze na tych portalach wiekszosc jest podstawiana..

Gość gość
Ktos pytal kiedy odpowiadam. Zazwyczaj po poludniu jestem w necie, ale ostatnio mam problemy z polaczeniem dlatego nie zawsze jestem... Pozdrawiam

Gość motylek88m
Wróżko czy coś się zmieni u mnie w kwestii uczuciowej (Justyna 21.12.1987 r). Czy w pobliżu jest ktoś kto coś do mnie czuje np. w pracy? Czy są jakieś szanse na pomyślność w tej kwestii?

Gość gość
Jesli chodzi o prace to nie pokazuje mi sie nic powaznego.Jakies flirty, luzne znajomosci. Na razie nie widze zmiany,jeszcze troszke poczekasz.

Gość gość
Możesz na maila powrozyc?

Gość gość
Monika 23.03.1979 czy w tym roku uda nam się powiększyć rodzine? Co w miłości u mnie?

Gość gość
Ja 11.84 i on 11.70. Czy jeszcze kiedys sie spotkamy? Dlaczego nie odezwal sie gdy probowalam nawiazac kontakt? Dziekuje slicznie, Wrozko.

Gość gość
Monika 19.10.1982 czy zamieszkam razem z Mikołajem ? Czy raczej mnie zwodzi. Dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
Marysia, z poprzedniej strony. Sprawdzam temat regularnie, czy Pani jeszcze wrozy. Batdzo prosze o postawienie kart.

Gość gość
Myślę że pani wróży tylko tym co są o danej godzinie. Jak widać tym co napisali swe pytanie nie udzieliła żadnej tak więc no cóż nie skomentuję już tego

Gość gość
Bezsens. Niepotrzebne takie wróżki.

Gość gość
za darmo dostajesz to morda w kubel...

Gość gość
Jak na razie to jedna osoba dostała i to nie ja, bo nie interesują mnie wróżby amatorów, darmo czy nie, tylko człowieka w błąd wprowadzają. Ale wk*****a mnie już to ogłaszanie sie wszędzie tylko kusza do grzechu a jak przychodzi co do czego to mają wyje...

Gość gość
I jestem pierwszy raz na tym temacie, to nie zemsta bo mi nie powrozyla, tylko po co się ogłaszać jak i tak ma to wszystko w du.. żal mi tych ludzi tutaj

Gość gość
jasne jasne nie interesuja cie wrozby amatorow a tu jestes ciekawe czy tak uporczywie wypowiadasz sie w kazdym temacie ktory cie nie interesuje,takie waly to nie nam, grzech???czy ty zyjesz w xv wieku czy xxi ? :o

Gość gość
widac jak czekaja ze nawet nie podziekuja...mi to zal tych wrozek ,a ty musisz byc kolejnym roszczeniowym debilem ktory uwaza ze sie wszystko nalezy za darmo-wrozki traca swoj prywatny czas przypominam!!!!!!!

Gość gość
Kolejna oszustka!

Gość gość
W*********j adwokacie j******, sama się oferuje klamczucha, a ty pewnie taka sama jesteś

Gość gość
szybko przyszło szybko poszło :P

Gość gość
Kasia 30.07.1985 czy będę szczęśliwe zakochana?

Gość gość
A dziś będzie Pani po południu może? Bardzo Proszę :-) Jestem chętna na Wróżbe...

Gość gość
gość 2017.01.12 Kolejna oszustka! gość 2017.01.12 W*********j adwokacie j******, sama się oferuje klamczucha, a ty pewnie taka sama jesteś x hoho jakie emocje :classic_cool: plac to dostaniesz :D debilko

Gość gość
najlepsza jest odpowie na wszystko praca,finanse,zdrowie,miłość wróżka elena 708770230 wewnętrzny 158

Gość gość
Karolina 1985 30 proszę o wrozbe na pana x i o wrozve na prace .Pozdrawiam serdecznie