Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie jakieś pomysły na dosranie takiej wrednej teściowej?

Polecane posty

Gość gość

Jest wielce obrazona i zazdrosna o to ze moje dziecko ma lepszy kontakt z moja mama niż z nią. A sama jest temu winna! Zawsze jej za daleko by wnuka odwiedzić, M9ja mama mieszka kilkaset km stąd a widzi moje dziecko częściej niż ona. Moja mama nas odwiedza a my ją. Natomiast teściowa mieszka w tym samym mieście, odrzuca zaproszenia i nas rzadko zaprasza a potem rzuca teksty ze jest dla wnuka obcą babą i dziwi się ze niemowlę nie poznaje jej po kilku tygodniach i płacze. Robi ona z tego powodu focha. Wczoraj znowu rzucała takie aluzje i pytała się siostrzenicy: "ale ty za to nie płaczesz jak mnie widzisz, prawda?" A one się widzą często to dziecko się przyzwyczailo. Tak mnie denerwuje ta zakompleksiona rura ze głowa mała!!! W kolko pyta tylko jaka choinkę mieli moi rodzice, mówię że sztuczna to ona z triumfalna minà "o to ja ich przebilam bo mam lepszà". Baba nie robi nic by być bliżej wnuka bo jest starym leniem a potem dziwi się i zazdrości ze jeździmy do moich na długo. U nich mamy ciepło i pomoc a u niej co? Dociny!

Gość gość
to już teściowa nie ma prawa nic mówić, czy ci odp*********o, wredna małpo

Gość gość
Oj , straszne babsko z autorki...

Gość gość
wszystkie baby są nawiedzone,jedno wielkie bagno gdakających kur ,w każdym pokoleniu ,wiecznie tak samo,wiecznie coś ,żadnej teściowej żadnych dzieci ,tylko on i miłość żadnych odwiedzin żadnych obiadków ,jest idealnie

Gość gość
Nie rozumiem waszego oburzenia zachowaniem autorki.jakbym miała taką teściowa zerwalabym kontakty i g...wno by mnie obchodziło co mąż na to. Jakby miał jaja to by taką starą ustawił w try miga

Gość gość
Ta w kółko wałkuje,juz nieraz c***isaly zes glupia autorko.

Gość gość
A może lepiej byłoby nie zajmować się pierdół i tylko cieszyć się tym że masz rodzinę a teściowa zaakceptować, różni są ludzie, nie wszyscy muszą być tak idealnie jak autorka.

Gość gość
a może nie zniżaj się do jej poziomu tylko powiedz jeśli chodzi o choinke -ja miałam lepsza :a to co był w tym roku jakiś konkurs kto ma lepsze drzewko?co do dziecka ,ze placze itp.to powiedz otwarcie ze wiadomo ze dziecko jest odważniejsze u kogos kogo częściej widzi ,z kim się bawi itp...może tesciowa zlapie aluzje

Gość gość
te małpy piszące też będą teściowymi, czy wam już całkiem wuj chłopa przesłonił rozum

Gość kot z piekła rodem
Czy to nie Ty zakładałaś przed świętami tematy o wkur/wiajacej teściowej, która nie chce z wami zjechać do Twoich rodziców? ;)

Faktycznie,strach pomyśleć,jaką teściową będzie autorka. Co za mania nastała napadania na teściowe???

Gość gość
mam podobnie ale ze swoja babcia i moim ojcem .....babcie strasznie boli ze moje dzieci za dziadkiem w ogien by skoczyly ,ale prawda jest ze gdy ich odwiedzamy to dziadek idzie z nimi np.na sanki,spacer ,pobawi się a moja babcia przywita się zapyta jak tam w szkole ,a później zaczyna opowiadac o sąsiadach ,kto umarł itp....trochę się tego nasłuchałam ,ze wola dziadka bo maja tylko jednego{ojciec meza nie zyje} a babciów maja sporo ,az w końcu nie wytrzymałam i jej powiedziałam ,ze wiesz to sa chłopaki i oni wola pograc z dziadkiem w pilke ,pojsc na spacer niż sluchac o chorobach i śmierci osob których nie znaja.Wiem ze w tym akurat przypadku jest tez roznica wieku bo babcia ma 78 lat a ojciec 52 wiec logiczne ze ma więcej sil i checi na aktywne spędzanie czasu z wnukami ....ale tez mnie denerwuje za zawisc u niej .Chociaz dzieci tez ja uwielbiają ,ale wiadomo babcia jest od czytania bajek a dziadek od szalenia na podworku

Gość gość
Autorko, jakie to szczęście, że akceptujesz tę drugą RURĘ - swoją matkę.

Gość gość
autorka jest po prostu yebnięta...

Gość gość
18:39 nie słoneczko, nie autorka jest "yebnieta" tylko ty

Gość gość
Lecz się autorko ilez mozna p******ic o tym samym :/

Gość gość
Autorka nie może znieść że teściowa sra na nią i leje na jej potomka.