Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udało się którejś z Was przed 40tką spotkać wartościowego mężczyznę?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest to możliwe? Takiego, ktory zaakceptowałby nie swoje dzieci. Sam mógłby byc np. wdowcem z dziećmi. Podzielicie sie ze mną swoimi historiami? Mam 37 lat, dwoje dzieci.

Gość gość
hahaha chyba desperata,a nie wartościowego mężczyznę

Gość gość
Nie ma takich facetów ani przed 40 ani przed 20 ... porzadny to może być dziadek

Gość gość
Nie ma takich. Ja mam 36

Gość gość
Dwójkę nieswoich dzieci... hmm może w psychiatrykach poszukaj bo trzeba mieć coś z głową żeby się zgodzić na taki układ.

Gość gość
Oczywiscie ze tak, ale w normalnym kraju gdzie wchodza w zwiazki z osoba ktora im pasuje a nie pod dyktature zascianka. I nie ma tego 'ło jezu cudze dzeci' prymitywnej atawistycznej patriarchalnej mentalnosci. Wyjedz do NORMALNEGO kraju autorko, to zobaczysz ze nie tylko nie jestes wyrzutkiem sookeczenstwa ale i ze jestes mloda. Albo siedz na polskim mentalnym zadupiu, ale czy warto marnowac zycie?

Gość gość
A jeszcze ci dodam ze wyjechalam w wieku 34 lat, poznalam partnera i w ogole tu nie ma tegi calego szumu wokol 30tki czy 40tki czy innej durnej bariery wiekowej, gdzie w PL masz obowiazek polozyc sie do trumny. Jefyna szansa, mowie ci. Nie tylko na poznanie kogos jesli to twoj cel ale na zycie pelnia zycia.

Gość gość
ja mam 35 lat, dzieci nie mam, a wartosciowego faceta raczej nie udalo mi sie spotkac. jeszcze pytanie, co to dla Ciebie znaczy wartosciowy?

Gość gość
Miałam 38 lat i 3 dzieci, jak poznałąm mojego obecnego meza. Oczywiscie jest ode mnie starszy o 13 lat, wdowiec :)

Gość gość
gość dziś Dlaczego "oczywiście"?

Gość gość
Nie ma porządnych facetów ani kobiet. Każdy ma swoje za uszami. Trzeba się dobrać i akceptować "dziwności" partnera. Im w młodszym wieku spotkamy taką osobę tym lepiej, w wieku średnio dojrzałym ok. 40lat możemy tylko trafić na kobietę/mężczyznę z tzw. odzysku lub na starego kawalera bądź starą pannę. Ten typ raczej bym odpuścił gdyż przez dobre 20lat pielęgnowali swoje nawyki których nie zmienią dla nas, zawsze będą czuli że są ograniczani. Z odzysku to różnie bywa jednym słowem ciężko to widzę :)

Gość gość
Porzadny to nie znaczy frajer ktory zaakceptuje puszczalska z dziecmi

Gość gość
17:14 Dziękuję Ci za te słowa. W zupełności się z Tobą zgadzam. Wyjechac moze bym i chciala, ale zeby to zrobic, trzeba miec cos nagranego, a nie tak w ciemno z dziećmi, z ktorych jedno chodzi do szkoły, a drugie do przedszkola. Ale tak jak piszesz, mentalność Polaków jest na etapie epoki kamienia łupanego, co widać po niektórych komentarzach. 17:17 Pisząc "wartościowy" miałam na myśli uczciwy, wierny, lojalny, oddany rodzinie, itd.

Gość gość
17:24 Brzmi bardzo optymistycznie. Fajnie, ze Ci sie udało.

Gość gość
Jasne że macie szanse poznać takiego facera interesuje was facet który ma 36 lat i nigdy nie był w związku

Gość gość
Moje dwie koleżanki - obie z trójką ! dzieci poznały w wieku ok. 28 lat swoich kolejnych facetów. A ja mam blisko 40 lat, ale dzieci nie mam i poznałam faceta 10 lat młodszego. Więc głowa do góry :)

Gość gość
19:31 To bardzo pocieszajace, ze chociaz niektorym sie udaje jeszcze zaznac szczescia i ze nie sa z gory przekreslane. A Tobie gratuluję i dziękuję za słowa otuchy :-)

Gość gość
co za desperaci biorą babe z trzema bachorami,ło matko bosko to chyba tylko z nadzieją,że se te bachory pomolestują jak im się zbrzydzi rozwora po trzech porodach

Gość gość
Hehe, typowe, kolejna prymitywna szmata, która dała się zalać zwyrolowi, a teraz ma żal do całego świata, że nie ma "porządnych" facetów, czyli frajera, który zaakceptuje bękarta po jakimś przystojnym zdemoralizowanym roochaczu.

Gość gość
19:45 Jak nie masz nic mądrego do dodania to morda w kubeł albo spiertalaj na inny wątek. Że też takim ciasnym umysłom nie żal klawiarury żeby takie pierdoły pisać.

Gość gość
19:52 Szmata cie zrobiła niedorozwoju umysłowy.

Gość gość
Jasne. Mialam dwoje dzieci jak poznalam mojego obecnego meza.