Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xawer

Kogo i dlaczego jarają zajęci faceci?

Polecane posty

Gość xawer

Moze zakazany owoc lepiej smakuje a obrączka dziala jak magnes?/

Jak wiek wieków jaraliśmy czarownice na stosie za czary. Gdyż jako zajęci mocno nie mieliśmy czasu przyjrzeć się żadnej z nich . Ja natomiast się przyjrzałem i co? No nie zjarałem jej na stosie a postanowiłem poczarować z Nią :D I nie żałuję !!! :classic_cool:

Gość gość
A to czarownica jest? :classic_cool:

Gość gość
To może czarodziejka chociaż? :p

nie wiem. Nie pytałem w sumie bo bałem sie przerwać te czary . Zapytam kolejnym razem :classic_cool:

Gość gość
Bałeś się? Ma moc ta czarodziejka ;)

Wcale się nie bałęm bo ja mam miecz. hmmmm Tak pomyśleć to właściwie mieczem też świetnie włada. A jaki ma cięty języczek- no nie zastanawiałem się w sumie nad strachem bo nie leży to w mojej naturze :D

Gość gość
Rycerzu to dobrze ;) Taki czar to piękny czar. Ulegaj mu tak często jak to tylko możliwe ;)

nie czarujesz? No w sumie tak chciałem ale nie byłem pewien czy czasami nie jestem pod wpływem uroku jakiegoś. Ale skoro Ty tak mówisz jako postronny świadek to znaczy, że miałem rację :D

Gość gość
Mamy bardzo zbieżne odczucia :classic_cool: Nie czaruję Rycerzu ;) Nic a nic :D

Gość gość
Podejrzewasz podstęp? Zły urok?

to dobrze :D ahaaa następnym razem ma mi pokazac jak wsadzać miecz do pochwy by nie stracił nic ze swego blasku. Jestem cholernie ciekawy bo powiedziała, że pochwa powinna być ze skóry

hmmmm nawet jak jestem pod wpływem uroku to nie zapominajmy , że to czarownica lub w łagodnej wersji czarodziejka - przecież byłbym nieświadomy tego chyba co? :D

Gość gość
Rycerzu myślę, że to akurat byś wiedział :) Myślę też, że to coś więcej niż czar bo Tyś z bajki i na bajkę wyczulony :) I co z tym teraz zrobisz? :classic_cool:

mówisz? No może i masz rację Więc teraz poszukam kuśnierza. Szkoda, że ostatniego straciłem o głowę :O ale sama rozumiesz :O chciał mi konia trzymać w ręku :O no sorrry ja tylko siodło chciałem i nie wyrażałem zgody na żaden bliższy kontakt :O

Gość gość
Ach Rycerzu ;) Nie wymagaj zbyt wiele od rzemieślnika :( Miej wzgląd, że to prosty człek jest. Bywa, że rzeczywistość go przekracza Ale ma serce i czuje :) I niewinny on :classic_cool:

Ale koń ! No ok. Może troche mnie poniosło Ale sama rozumiesz że kuń rycerzowi droższy jest niż zbroja . To właśnie na jego widok wszystkie księżniczki otwierają usta . Droższy niż zbroja :P

Gość gość
To nie koń uroku dodaje Ani zachwyt budzi To nie koń :p Serca rytm wybija I rozum mami :p A zbroja? Nie wiem, nie noszę :p

Ja nie powiem. Czasem coś zbroja ale sama wiesz jak niesforny może być rycerz na salonach :D:P A Ty nie nosisz? To jak wytrzymałaś do tej pory na kafe?

Gość gość
Nie bywam na salonach :p To nie takie trudne :classic_cool: Zwłaszcza jeśli coś Cię przyciąga :)

Gość gość
A właściwie Ktoś :)

Tak. Słyszałem w "kawie na śniadanie" w tv, że kawa uzależnia Masz rację Mnie natomiast ciągnie tu może nie tyle uzależnienie co możliwość niemyślenia. Czasem fajnie jest odejść myślami od rzeczywistości:D

Gość gość
Rycerzu fajnie jest odejść myślami od rzeczywistości :p Czasem też zakładam różowe okulary :p Co by mnie blask nie oślepił :classic_cool:

Gość gość
A i chyba mam pewne wstydliwe skłonność :classic_cool:

Gość gość
Wstydliwe :p A co do Twojego niemyślenia - nos Ci się wydłużył :D