Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły jakbyście dostały okresu u faceta w mieszkaniu

Polecane posty

Gość gość

Typu wyjeżdżasz z nim do jego domu zostajesz na kolacje na noc i dostajesz okres.. Daleko do sklepu bo wieś a już późno na sklepy i facet nie ma podpasek ani Ty. Liczę na szczere odpowiedzi

Gość obecny
wyprzedzę odpowiedzi , jesteś głupsza niż polska Konstytucja przewiduje !

ja piertolę, internet jest dla umysłowo cofniętej cywilizacji coraz mocniej! no co bym zrobiła? no nie wiem? może wcześniej sprawdziła, czy mój cykl pozwala na piertolenie się z dala od miasta w tym czasie? może bym sobie go w majtki włożyła, żeby nie kapało? poza tym jak masz okres jak bierzesz tabsy, przecież tabsy czynią bezpłodną.

Gość gość
Ogarnięta kobieta orientuje się kiedy ma dostać okres i nosi podpaski przy sobie, zwłaszcza w takich sytuacjach. Albo jesteś głupia albo jesteś facetem co mało o życiu wie:D

Gość gość
Wsiadasz w samochód i jedziesz chociażby do najbliższej dyżurującej apteki lub jak wolisz spędzasz upojną noc na kiblu :)

Gość gość
Jejku ale takie rzeczy kobieta powinna mieć ze sobą zawsze bo to nigdy nic nie wiadomo! No nie wiem powiedziałabym facetowi powinien zrozumieć..może jakaś wata? Chusteczki lub jakiejś szmatki uzyć? ;)

Gość gość
Laski nie sa az takie glupie by nie wiedziec, kiedy sie z nich bedzie lalo. Poza tym zawsze nosisz pare awaryjnych tamponow w torebce. A ze z seksu nici - to lodzik zawsze podchodzi :)

Gość gość
Robisz z papieru toaletowego podpaske albo z chusteczek.

Gość obecny
nie bądź debilką , przecież facet nie wyrzuci kobiety przez okno z tego powodu , że masz plamienie , co za durna kobieta , urwała się chyba z planety Venus z takim pytaniem

A ze z seksu nici - to lodzik zawsze podchodzi usmiech.gif x a no właśnie:D szykuj się na oralny dyżur, przecież facet Ci nie odpuści tylko dlatego, że jesteś guła, skoro sobie naznaczyliście akurat teraz d*****nie

Gość gość
Praktycznie zawsze noszę tampony w torebce wiec już wiadomo co bym zrobiła :) a jakbym nie miała tamponów to kiedys jak byłam na wakacjach i dostałam wcześniej okresu ( o kilka ladnych kilka dni przed czasem) to zrobiłam sobie "tampony" z paieru toaletowego i jeszcze podłozylam papier do majtek i tymczasowo zdało to egzamin :)

Gość Lełokadia
mniałam takie cuś . całą noc pieściliśmy się w pozycji 6 na 9 ustami

Gość gość
Powróciły do mnie właśnie najbardziej traumatyczne wspomnienia, gdy wyciągałem dziewczynie tampon ze skrzepami z pieroga, bo chciałem pociupciać :O