Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obfite krwawienie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry . Między 8 a 9 tygodniem przy podcieraniu po oddaniu moczu była żywa krew na papierze odczekalam chwile i zaraz znowu po podtarciu była krew i bardzo mały skrzep tak z pół centymetra. Udałam się do szpitala po zbadaniu i usg stwierdzono ze wszystko ok po 3 dniach do domu . Przepisane duphaston. Teraz jestem w 15 tygodniu i przedwczoraj od rana bolały mnie plecy znam ten ból taki jak na okres i w nocy obudziłam się we krwi. Pojechałam szybko na izbę. Zrobiono usg płód żywy wszystko w porządku nie wiadomo dlaczego krwawienie . Badanie ginekologiczne również polalo się dużo krwi ale szyjka zamknięta. Zrobiono drugie usg i tez płód żywy. Krwawienie ustąpiło teraz lekko brązowe czasami przy podtarciu. Zrobiono morfologię i mocz w normie. Dalej mam bóle brzucha zaparcia czuje parcie na pęcherz chodzę co chwile siku. Boje się ze stracę te ciążę płacze nie wiem co się ze mną dzieje . Czy któraś z was miała podobnie? U mnie nie ma żadnego krwiaka nic kompletnie nie widać skąd u mnie krwawienie na usg. Prenatalne usg rownie było wykonane wszystko ok

Gość gość
Ja przy mocnym krwawieniu miałam przodujące łożysko. To był koniec 6 miesiąca

Gość gość
nie płacz miejmy nadzieje że donosisz ciąże i dostaniesz to upragnione pielęgnacyjne i 500+ :)

Gość gość
Tez tak miałam. Urodziłam zdrowego syna w terminie.

Gość gość
Nie wiem co doradzic, moze powinni Cie zatrzymac na troche w szpitalu?

Gość gość
A miałaś również takie bóle tzw jak na okres? Jestem aktualnie w szpitalu