Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki z Albanczykami

Polecane posty

Gość gość

Hej są tu jakieś dziewczyny w związkach z albanczykami mieszkające w UK? Miałabym kilka pytań :)

Gość gość
Nie rozumiem tego fenomenu Polek wiążących się z wszelkiej maści muzułmanami, czy to z Algierii,Maroko,Turcji czy Syrii... albo z innego kraju muzułmańskiego. Aż tak na was działa to ckliwe spojrzenie i teksty z Harlequina, tylko po angielsku? Czy może szybciutkie oświadczyny,bo to na pewno wielka miłość? Polacy mają swoje wady,zgadzam się. Ale jestem Polką i jeśli już miałabym wybierać kogoś innego niż Polak,to w ostateczności byłby to ktoś kulturowo zbliżony..nie wiem,Niemiec,Anglik czy Francuz...Po co się pchacie w związki z ludźmi,którzy w 95% są oszustami,damskimi bokserami i hipokrytami? To jest ich kultura,od dziecka mają to wpajane,kobiety to dla nich nie są ludzie!!!! Nie wykorzenicie tej mentalności nigdy,choćby nie wiem ile taki Mahomet czy Ali siedział w Europie. Chore to jest....:/

Gość gość
to ja wuefista. nigdy wam tego nie mowilem ale uwielbiam zajadac kupe znajomych. uki jepane wy nie macie swinie takich przysmakow w ukeju! ani znajomych!!

Gość gość
Fuj. Ja osobiście bym się nie związałabym się z facetem który przynajmniej nie był wychowany w kraju zachodnim (Europa) lub w jakimś innym cywilizowanym (Australia, Kanada). Serio nie wierzę że ktoś z takiego kraju może i chce żyć po europejsku. Ok w ostateczności może być mixem ale jak jest religijny to odpada w przedbiegach.

Gość gość
Zapomnialem dodac ze ubostwiam lizac jaja chlopom. /wasz na zawsze, wuefista.