Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

~~Kasia94~~

Ginekolog Słupsk !!

Polecane posty

Witam szukam dobrego ginekologa, staram się z mężem o 1 fasolkę ale niestety bezskutecznie do kogo się wybrać???? jest dużo lekarzy ale nie dość kompetentych....

Gość gość
Polecam doktor Palicką i doktora Konefke,Cieminski tez ok.Odradzam Marka Piliszczuka

ogolnie chodze do Lek. Justyna Kuchta - Musiałek ale przymuje tylko w poniedzialki i niestety monitoring nie wchodzi w gre... a o P. Palickiej slyszalam roznie opinie ale zazwyczaj dobre, a Piliszczuk szkoda słów....

Gość gość
Markiewicz, Studzinski. Konefke odradzam. Umawia na godz a potem czekasz trzy bo kolejka. Poza tym zlekcewazyl moją bezpłodność. Dopiero Markiewicz mi pomógł i zaszł am w ciążę. Piliszczuk brak słów.

Gość gość
Palicka prowadziła mi ciąze,bardzo trudną.Piliszczuk omało swoją decyzją na patologi ciązy syna mi nie zabił a u kolezanki zlekcewazył toksoplazme i wade serca u dziecka.Konfka ma dobrą opinie jako ginekolog onkolog,pomogł tez znajomej po 4 ciázach trudnych urodzic zdrowe i zywe malenstwo.Cieminski tez u znajomych kobiet ma dobrą renome,ponoc tez Kus i Kisiel( ja mam złą opinie, w 2003 robił mi cc i był niekompententny i chamski)

Zależy mi na dobrym lekarzu który nie bagatelizuje żadnych objawów i szuka przyczyn. Myslałam o naszej słupskiej invictie ale podobno tez tragedia juz sama nie wiem :(

Przemiła, empatyczna Pani Doktor. Gorąco polecam wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom. Prowadziła ciążę mojej siostry . Zawsze odbierała telefon i odpowiadała na wszystkie pytania. Jeżeli będę w ciąży to też pójdę do dr Warzywniak.