Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiS ustawa powinien nakazać aby babcie i teściowe zajmowały sie wnukami

Polecane posty

Gość gość

Zwolniły by wtedy miejsce z pracy dla mlodych i by robiły cos pozytecznego! A nie ze moja tesciowa nie chce sie zajac!

Gość gość
Chciałaś dziecko to ****aw i wychowuj leniwa babo.

Gość gość
Teściowa co najwyzej moze ci pomoc godzine czy dwie posiedziec, a nie opiekować sie dzieckiem podczas gdy ona moze na siebie zarabiac.

Gość gość
zgadzam sie! najpierw maja w d***e a potem zdziwione jak przejda na emeryture ze wnuk nie chce odwiedzac! a kogo ma odwiedzac? obca dla niego babe?

Gość gość
a tobie autorko co, c**a zasłoniła mózg, po wuj rodziłaś dziecko, twoje dziecko twój problem

Gość gość
autorka ma zamiar przelać opiekę nad kotem na dziecię. Powodzenia!:D

Gość gość
Na szczęście W Pisie nie ma takich kretynów jak autorka topiku,każdy normalny wie że babka ci dziecka nie zrobiła,rozkładasz kulosy to się zajmuj poy.....cu

Gość gość
Rypią się stare...... i szukają darmowych służących a von sz......ty

Gość gość
Autorka napisała to dla zartu, a wy sie plujecie i podniecacie. :D Głupota kafeterianek nie ma granic.

Gość Babcia Jagna
Doskonały dowcip.Jestem prababcia, wychowywałam dwie wnuczki wraz z mężem, chociaż pracowałam, mąż był na rencie inwalidzkiej.Teraz mam prawnuczki i chętnie pomagam wnuczkom w opiece nad dziećmi.

Gość gość
Oj to ja taką dobrą babcią nie będę :D. Pomoc pomocą ale od wychowywania są rodzice. Sama z mężem wychowuję dwójkę małych dzieci, mieszkam za granicą i nie mam jak sięgnąć po pomoc . Powiem wam tak że nawet jak moja moja mama przyjeżdżała w gościnę to nigdy nie musiała zajmować się moimi dziećmi. Na swoim doświadczeniu wiem że razem z drugą parą rąk czyli mężem można sobie świetnie dać radę z dziećmi i domem nawet jeżeli jest się zawodowo czynnym.

Gość gość
Nieszczęsna dziewczynko, załatw sobie dobrego psychiatrę i przestań zaśmiecać to forum! kolejna psycholka, gorsza, niż ta od wózka ANEX i badania ginekologicznego z mężem.