Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigman

Czy wszystkie kobiety tracą rozum, gdy widzą hojnie obdarzonego?

Polecane posty

Gość bigman

Podczas wspólnych wakacji, które spędziłem z żoną oraz jej siostrą i jej mężem, przez przypadek szwagierka zobaczyła mnie nago i od tamtej pory zaczęła się dwuznacznie zachowywać. Chociaż wcześniej prawie nie zwracała na mnie uwagi. Finalnie powiem, że bardzo się narobiło. Mam kaca giganta ... moralnego. Czy ktoś też to przeżył?

Gość gość nympho
Mi się pare razy tak stało że mi rozum odebrało. W szortach wielkie wybrzuszenie zobaczyłam i od razu mokra byłam. Bez przerwy o tym myślałam póki go nie usidłałam.

Gość bigman
Wiem, że sporo mężczyzn ma kompleksy, ale ja nigdy nie byłem dumny z tego czym obdarzyła mnie natura. Długo szukałem zanim znalazłem kobietę która GO zaaprobowała. Nawet szukałem informacji, czy można to zmniejszyć bez efektów ubocznych.

Gość gość
przelec ja

Gość bigman
A jak myślisz, skąd się wziął ten kac moralny? Robiła takie podchody aż wreszcie uległem. Jestem idiotą. Teraz nie wiem jak z tym żyć?

Gość gość
Wyciagnij gumke z majtek i strzel sobie w leb.

Gość bigman
Błysnąłeś swoim IQ. Jakbym sobie czegokolwiek nie mierzył, to każdy pomiar jest wyższy od "twoich osiągnięć".

Gość gość
Z mojego doświadczenia wynika że tak jest panie go uwielbiają bawić się nim zaraz go chcą jak zobaczą można go ocenić na jpg.pl pod nickiem wielki10 ćwiczenia robię codziennie by móc być twardy i duży dla chętnych kobiet pisać na mój mejl wielki10@o2

Gość gość
Jak można być takim bydlakiem Teraz jak każda powie ooo fajny to będziesz myślał ch...M? Na śmietniku to znalazłeś czy jak? Nie wspomnę o szacunku do Twojej żony i małżeństwa