Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Artykul w Twój Styl "My 50letnie dziewczyny, co lubimy" Dziewczyny? Żenada!

Polecane posty

Gość gość
17:42 Następny tłuk. to niech napisze w prasie na okladce "dzieci 60letnie" ironia debilko, rzecz niedostępna dla przygłupów jak widać.

Gość gość
A wykształcenie wyższe inżynierskie i co to durna babo zmienia? Absolutnie nic. Następna tępa.

Gość gość
17:47 G...wno cię to obchodzi, chciałabys pewnie żebym była prostaczką z Pragi Północ bo jesteś prostaczkąz Pragi Południe? :D

Gość gość
Oj dziewczyny dajcie już spokój. Dziewczyną można być w kżdym wieku, to jest bardziej stan ducha i zapewne o to chodziło w tym nagłówku. To tak samo jak każdy z nas ma w sobie dziecko. Bardzo was to oburza?

Gość gość
Obrzucacie się g..wnem, jesteście idiotkami...pewnie niespełnione bo co robicie w piątek wieczorem na tym forum? Idźce gdzieś z mężem (zapomniałam, trzeźwieje w rowie/na kanapie), pobawcie sie z dzieckiem (zapomniałam, nie macie bo jesteście kobietami "sukcesu" i nie macie czasu albo wasze lataorośle latają samopas i okładają się po mordach kotłując na 30 metrach z dziadkiem i psem). Autorko, boli je dupcia że zauwazylas żenuę ich dotyczacą w tytule artykulu :D

Gość gość
A wykształcenie wyższe inżynierskie i co to durna babo zmienia? Absolutnie nic. Następna tępa. ok...to juz każde g...na studia przyjmują...co za czasu, no chyba , ze schamiałaś na jakiejś budowie:, albo na taśmie w fabryce :D

Gość gość
do 19:54 tak samo jak starą babą można być w każdym wieku. Co doskonale obrazują wypowiedzi autorki . Ale się zacietrzewiła :D:D:D

Gość gość
17:53 nie trafilaś, pipciu :) a co, znasz to, bo to twoje rewiry? :)

Gość gość
a ja widzę że to jest tytuł na przekór i już nie dramatyzujcie dziewczyna nie oznacza dziecka i tonie byłoby to samo ja myślę że "dziewczyna" została potraktowana jako ta iskra którą mają kobiety w każdym wieku przynajkmniej te które żyją i za tonie przepraszają ;) tak, tak jestem tępym tłukiem i co tam zarazna mnie napiszecie za to wy jesteście wszystkie takie lotne łanie :D

Gość gość
gość dziś 17:42 Następny tłuk. to niech napisze w prasie na okladce "dzieci 60letnie" ironia debilko, rzecz niedostępna dla przygłupów jak widać. x akurat mówienie do dorosłego człowieka pieszczotliwie "dziecko" nie jest ironią. ironia to celowa sprzeczność, mająca pokazac, że coś jest dokładnie odwrotnie, np. nazwanie kogoś niezbyt lotnego "inteligentem". tak więc przygłupem to jesteś ty...

Gość gość
17:55 na taśmę to ciebie przyjmą, z pocałowaniem ręki, bo widać że cię boli i dziwi że ktoś może być wykształcony a jednak miec ostry język a nie srać fiolkami jak profesor języka polskiego Miodek

Gość gość
No właśnie. Stare baby przed 30 postanowiły ustawić do pionu i poziomu młode duchem 50-tki :o

Gość gość
17:53 nie trafilaś, pipciu usmiech.gif a co, znasz to, bo to twoje rewiry? o znasz branżowe określenia pisdeczko :D

Gość gość
17:58 Szkoda zatem, że "50letnie dziewczyny" to nie była ironia :) Czyli coś prześmiewczego, co należy opdczytywac na odwrot :) Byloby wtedy zgodnie z prawda, autorka artykulu mogla dac ten cudzyslow )

Gość gość
gość dziś a ja widzę że to jest tytuł na przekór i już nie dramatyzujcie dziewczyna nie oznacza dziecka i tonie byłoby to samo ja myślę że "dziewczyna" została potraktowana jako ta iskra którą mają kobiety w każdym wieku przynajkmniej te które żyją i za tonie przepraszają oczko.gif tak, tak jestem tępym tłukiem i co tam zarazna mnie napiszecie za to wy jesteście wszystkie takie lotne łanie smiech.gif x akurat twoja argumentacja jest najbardziej sensowna, chociaż cały czas dla mnie tytuł artykułu jest trochę "creepy";) ale niestety, tępych tłuków jest tu dużo.

Gość gość
akurat mówienie do dorosłego człowieka pieszczotliwie "dziecko" nie jest ironią. ironia to celowa sprzeczność, mająca pokazac, że coś jest dokładnie odwrotnie, np. nazwanie kogoś niezbyt lotnego "inteligentem". tak więc przygłupem to jesteś ty... cały wpis był ironiczny, a nie samo zastosowanie przez kogoś okreslenia dziecko do dorosłego. Powtarzam, ze jesteś durna

Gość gość
dziwi że ktoś może być wykształcony a jednak miec ostry język a nie srać fiolkami zawsze mnie dziwiło, ze cham kończy studia, ale to nie wina chama tylko upadku szkolnictwa

Gość gość
Mnie denerwuje stosunek starszych kobiet po 40, po 50 a już nawet po 30 do młodszych 20+. Mówią o nich z bezczelnością, uważają się za lepsze, nie to co te gówniary, mleko pod nosem, bla, bla, bla, lekceważąco, nawet tutaj się to wyczuwa, życie po 30 lepsze, uroda nawet lepsza, pozycja, spokój, no to gówniary absolutnie mają prze/srane, każdy wie, że okres 18-30 to najgorszy okres w życiu, dopiero potem zaczyna być fajnie :]. Tak to sobie tłumaczcie... Co w tym dziwnego, że młodzi nie szanują starszych, skoro starsi nie szanują młodszych? Traktują ich z góry, szacunek powinien być obustronny, nie ma tak, ze starszy ma zawsze rację a młodszy ma się przed nim płaszczyć.

Gość gość
gość dziś cały wpis był ironiczny? pogrązyłaś się jeszcze bardziej, duraku. żegnam. @autorko, zostajesz sama na placu boju...

Gość gość
nie ma tak, ze starszy ma zawsze rację a młodszy ma się przed nim płaszczyć. A czemu nie. Płaszcz się i to już !!!!!

Gość gość
gość dziś a co ma bezczelność do wykształcenia? jak się czyta takie głupoty, to aż człowiekowi ciśnienie skacze...

Gość gość
"20letnie stare baby" ja bym śmiało mogła taki artykuł napisać na podstawie waszych wypowiedzi i pewnie też ozwałoby się stado kur i piało, że 20latka nie może być stara :D

Gość gość
cały wpis był ironiczny? pogrązyłaś się jeszcze bardziej, duraku. żegnam. a co?nie wiesz co to ironia. No trudno, może w wolnej chwili doczytasz w słowniku :). Powodzenia

Gość gość
gość dziś ta bezczelność i pogarda działa akurat w obie strony i nie od wieku zależy a od charakteru, powinnaśtowiedzieć skorojesteś taka ogarnięta, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. No pięknie teraz jeszcze doszła kolejna bezsensowna wojenka na barykadach kafe :o

Gość gość
ta bezczelność i pogarda działa akurat w obie strony i nie od wieku zależy a od charakteru, ależ mnie nie interesuje jej wiek, takie jak ona prymitywami się urodziły to i prymitywami zdechną, nawet jeśli przypadkiem ukończyły studia na polibudzie. Ten rodzaj chamstwa wynosi się z domu, gdzie uznawano to za normalne, chociaż normalne nie jest. No chyba , ze panna taka złością i wyzwiskami w necie kompensuje sobie jakieś kompleksy, albo braki w życiu. widocznie kupno taniego kremu za 90 zł nie koi wszystkich deficytów

Gość gość
18 12 a co ta od vichy chamskiego napisala, zacytujesz?> bo ja nie dostrzegam

Gość gość
18:12 Nie interesuje cię wiek? o czyżby? "Mnie denerwuje stosunek starszych kobiet po 40, po 50 a już nawet po 30 do młodszych 20+. Mówią o nich z bezczelnością, uważają się za lepsze" Ewidentnie oberwało się danej grupie a z drugiej zrobiłaś grupę poszkodowaną. Dlatego powtarzam chamstwo od wieku nie zależy i młode laski akurat dają radę w tej kwestii o czym w ogóle to forum świadczy.

Gość gość
teksty tej od Vichy, która komus odpisała na nieprzesadnie kontrowersyjny komentarz: "nie chcę pić twojego śmierdzącego twoją japą jadu. Brrr... odpierdziel się ode mnie, .... ty jestes tępą idiotką skoro tak to zrozumiałaś usmiech.g mylisz sie tępa strzalo, z twoich wypocin ktore cuchną mi az tutaj, zrozumialam wszystko az za dobrze usmiech.gif" ja nie uważam takich tekstów za normalna wypowiedź kogoś na poziomie i zadowolonego z własnego zycia

Gość gość
Ewidentnie oberwało się danej grupie a z drugiej zrobiłaś grupę poszkodowaną. nie brałam udziału w tej dyskusji, odpisałam tylko tej od Vichy ze dała chamski komentarz, to się panna rozkręciła w swoim chamstwie

Gość gość
18:22 zapomnialas ze tamta jej najpierw pojechala, a ta sie tylko bronila. Mnie tez tak czasem ponosi w necie jak ktos mnie prowokuje, co nie znaczy ze robie tak na zywo. Nie uwazam sie tez za osobe nieszczesliwa :) co ma okreslony poziom (preferencje co do okreslonego spsoobu wyrazania zlosci) do zadowolenia z zycia? nic. tak ze ty chyba tez nie trafilas