Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet poznany z fotki, przeklada spotkanie ze mna.

Polecane posty

Gość gość

Poznalam faceta na fotce.pl. Rozmawiamy ze soba przez telefon po 3godziny, rozmowy nam sie dosyc kleja, nazywo w realu jeszcze sie nie widzielismy, nie spotkalismy. Juz raz mielismy zaplanowane spotkanie nie przyjechal, teraz tez przeklada co chwile spotkanie a ciagle mi mowi przez tel ze mu barzo na mnie zalezy. Co robic ,olac dziada czy czekac az przyjedzie, bo nie wiem co robic, rozmawiamy przez tel ze soba juz okolo 5 miesiecy i ani razu sie nie spotkalismy na zywo, dodam ze dzieli nas spora odleglosc jakies 300km.Pochodzi on z warszawy a ja poznania. Doradzicie mi, kopnac tego faceta, dac se z nim spokoj?

Gość gość
może dał fałszywe zdjęcia i wie, że i tak nic z tego nie będzie więc szkoda mu pieniędzy na bilet/paliwo:D

Gość gość
no wlasnie takie jakie zdjecie wkleil na fotce takie samo przyslal mi na telefon kilka takich swoich zdjec wyslal plus jakies tam kolorowe obrazki

Gość gość
Zerwij z nim kontakt to oszust i nigdy nie szukaj faceta na fotce

Gość gość
Wydaje sie fajnym facetem ale jak tak zaczal przekladac te spotkania coraz mniej mu ufam, zdjecia wyslal mi takie same jak mial na fotce i kilka obrazkow z kwiatami, misiami. Cos mi tu nie gra, nie pasuje, dlaczego nie chce sie spotkac. Co innego mowi ,co innego robi, o co tu chodzi, czekac czy sobie odpuscic, bo zwarjuje.

jak można komus poświęcić 5 miesięcy uwagi, rozmawiając, utrzymując kontakt i bez możliwości spotkania pomimo że się chce jesteś jakaś niepoważna ? nawet na skaypie się nie widzieliście,przysyła sms kolorowe obrazki przecież to jakaś paranoja :O

Gość gość
dlaczego mam nie szukac faceta na fotce, myslalam ze mu sie podobam, sam mi podal swoj numer tel pod moja fotka i mowil mi ze jestem bardzo atrakcyjna, ladna.

Gość gość
Pytalam sie czy ma skeypa odpowiedzial mi ze nie ma, juz wiele razy pisalam mu ze kasuje jego numer, bo zle sie zachowuje no a on mnie ublagal i jeszcze to ciagne, czy warto to kontynulowac , ma to sens, czy nie?

Gość gość
nie ma sensu

Gość gość
Ciągnij to jeszcze pare lat to sama znajdziesz odpowiedz.

Gość gość
Na bank inne zdjecia dał, i wygląda dużo gorzej

Gość gość
Nie ma skajpa haha aparatu by dac inne zdjęcie tez pewnie nie ma

Gość gość
nie ma kasy i dlatego przekłada🖐️

Gość gość
zajety

no i tkwisz w tym urojonym związku bo powiedział ci że jesteś ładna i atrakcyjna ? nigdy w życiu nikt ci tego nie powiedział ? będziesz z nim to ciagnęła bo czujesz się zobowiązana bo mu sie podobasz ? nie pojmuje

Gość gość
cHCIALABYM ZEBY MI COS WKONCU WYSZLO ,BO NIGDY NIE BYLAM W STALYM ZWIAZKU, Tym bardziej ze mi sie fajnie z nim rozmawialo a on sie bawi w takie podchody ,zupelnie go nie rozumiem