Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłem sympatię do koleżanki z pracy gdy dowiedziałem sie że uwielbia PIS...

Polecane posty

Gość gość
Nakwazniejsze sa zarobki, a teraz zarabiamy ulamek tego co na zachodzie. Polak z reguly w Angli czy Niemczech to sobie moze fizycznie pozasuwac a Polka najlepiej zeby kible sprzatala albo starym dziadom z ss d**e podcierala chyba ze jest ladna to moze w burdelu popracowac . I to jest system ktory zawdzieczmy tym 27 lat demokracji czyli min. PO , PSL. Ja wiem PIS nie jest doskonaly ale probuja to zmienic dajmy im szanse bo jak nie oni to zostal nam tylko sznurx x Przez 27 lat demokracji Kaczyński rządził już nie raz, za czasów AWS, za czasów PiS-LPR-Samoobrona, Kaczyński był przy okrągłym stole itd. A swoją drogą, porównaj się kiedyś nie z Anglią czy Niemcami, ale innymi krajami, które wychodziły z komunizmu, np. Rumunią, Bułgarią czy Albanią. Nie mówiąc o połowie świata, gdzie jest gorzej i żyje się za dolara dziennie, jedź na przykład do Bangladeszu albo Somalii. Będziesz spieprzał do Polski w podskokach i całował ziemię, że możesz żyć w tak dobrych warunkach.

Gość gość
wczoraj gratuluję gustu:D nic dodać nic ująć i wcale się nie dziwię bo ta twoja opcja nie myśli głową