Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłem sympatię do koleżanki z pracy gdy dowiedziałem sie że uwielbia PIS...

Polecane posty

Gość gość
to TWOJA prawda

Gość gość
To raczej nie zależy od czasu tylko od branży. Do polityki zawsze pchali się specyficzni ludzie o innej konstrukcji psychicznej. Mam już trochę lat i obserwuję dorosłym okiem scenę polityczną od 1988r. Przyzwoity człowiek w tym środowisku to jak biały kruk, wszyscy o nim słyszeli ale nikt nie widział.

Gość gość
ale przwództwo determinuje pozim cywilizacyjny dlaczego obecnie tak wiele osób ma poczucie że cofnęliśmy się w czasie? i to o wiele lat

Gość gość
poziom cywilizacyjny

Gość gość
Każdy fanatyk ma coś z głową, tak więc czy to będzie wyznawca Po czy Pis czy innego ugrupowania. Na polskiej scenie politycznej nie ma ludzi uczciwych, ludzi co chcą dobrze dla Polski, za to są same świnie, które dorwały się do koryta i tylko ich nazwa się zmienia. Nigdy nie wybrałabym na partnera fanatyka politycznego jakiego kolwiek ugrupowania. A tu piszą sami fanatycy bo tylko tacy zawsze bronią swojego guru i opluwaja przeciwników.

Gość gość
Może dlatego, że wiele ludzi czuje, że zwlaszcza w swerze moralnej poszliśmy o krok za daleko. Może dlatego, że obejrzeliśmy sobie ten przez wiele lat idealizowany "zachód" od podszewki i oczy nam wychodzą ze zdumienia. Może taki liberalizm to dla przeciętnego Polaka zbyt dużo. W sierpniu ubiegłego soku sledziłam dyskusję jaka rozgorzała na niemieckich forach dotyczącą wolności seksualnej człowieka. Pewien Niemiec odwołał się do ich trybunału od decyzji sadu,który odmówił mu legalizacji związku z jego psem. Tak, jego partnerką życiową jest pies i jako przykładny Niemiec szanujący ład i porządek chciał ten związek zalegalizować. Co mnie uderzyło w tej dyskusji to nie negowano jego wyboru "partnerki" ale dyskusja skupiła się na prawach zwierząt bo czy on aby swojej partnerki nie zmusza do seksu? Przy okazji dowiedziałam się, że w Berlinie wielką popularnością cieszą się burdele ze zwierzętami, szczególnie preferowane są dogi. Pewnie trącę teraz zaściankiem ale nie chciałabym się dowiedzieć że poprzednią partnerką mojego chlopaka był pies, to dla mnie za dużo.

Gość gość
Pewnie trącę teraz zaściankiem ale nie chciałabym się dowiedzieć że poprzednią partnerką mojego chlopaka był pies, to dla mnie za dużo. X No jak weźmiesz sobie za partnera zoofila to może tak być tylko czy jesteś podobna do suki aby taki zoofil na Ciebie poleciał;)

Gość gość
Najlepsza jest ta minka na końcu, jakie zadowolenie, wręcz duma z siebie i swojego komentarza. Czyżby "nowoczesna" i coś zabolało?

Gość gość
osoba ktora popieram z calego serca jest Kowalski. na kaczora glosowalam tylko dlatego zeby pozbyc sie tej zydo-komuszej zarazy jaka jest po itd. jak pozbedziemy sie za pomoca kaczora komuszej zarazy i rozliczymy komuchow, pozbedziemy sie s****wa to kolej przyjdzie na kaczora i jego pozbedziemy sie ze sceny politycznej (bez podtekstow o mordowaniu. po prostu poprzez wybory) a do wladzy dojda prawdziwi patrioci i narodowcy pokroju Kowalskiego. x Ale z ciebie prymityw.

Gość gość
Komuchów? He he, prokurator stanu wojennego, Piotrowicz, to czołowa postać PiS. Wyborcy Kowalskiego czy PiS są jednak za tępi, by to ogarnąć. Tak samo gdy mówią, że za PO było złodziejstwo czy korupcja (pewnie, że była), a sami nie chcą widzieć różnych Misiewiczów, bez wykształcenia i kompetencji zasiadających w rządzie czy spółkach skarbu państwa. Tak jak ta pielęgniarka skierowana przez PiS do rady nadzorczej jednej ze spółek energetycznych, a takich przykładów są tysiące. PiS obsadza swoimi kolesiami urzędy i spółki, niszczy trybunał konstytucyjny, ogranicza prawa obywateli do zgromadzeń, z telewizji publicznej uczynił prostacką prorządową szczekaczkę itd. Nie mówiąc już o rozwalaniu finansów państwa i doprowadzeniu wkrótce do katastrofy gospodarczej w ciągu najbliższego roku-dwóch. Bo wydają pieniądze, których nie ma i zadłużają na potęgę Polskę, a zapłacimy za to wszyscy. Ale to typowe dla naszego kraju, nieodpowiedzialne polityczne szkodniki pisowskie rządzą właśnie dzięki swojemu prymitywnemu elektoratowi, bez wykształcenia i rozumu. Ciemnym pisowskim ludem łatwiej rządzić, jak ten nie ma nawet bladego pojęcia o podstawach ekonomii i prawa. Dyktatura ciemniaków.

Gość gość
Jak widać po poście 12:01 fanatycy są po każdej ze stron. Na szczęście w demokracji to centrum decyduje kto rządzi. Szemrane towarzystwo z PO poszlo na śmietnik, jeśli PIS nie wyciągnie z tego wniosków to za 3 lata skończy tak samo.

Gość gość
Jak widać po wpisie 12.16 wielu jest nadal przygłupów, którzy nie potrafią ocenić sytuacji w Polsce.

Gość gość
Podawanie za przykład Misiewicza jako przeciwwagi tych wszystkich skorumpowanych złodziei to faktycznie argument. Tym starym ch... byłym sbekom i solidarnościowcom z teczkami w Moskwie się nie dziwię że się tak rzucają, ale skąd się biorą ci młodzi POpaprańcy z pianą na ryjach wrzeszczący o zagrożonej demokracji to się dziwię do teraz. Bo jakim mongołem niedorozwiniętym trzeba być aby dążyć do przywrócenia tego syfu co panował 27 lat, gnoił Polskę, rozkradał bezkarnie, Polaków traktował jak bydło pracujące za darmo, płacące podatki tylko po to żeby tamci mieli co ukraść. Łapano na gorącym złodzieja, policja nagrywała skorumpowanego sędziego jak wymuszał i brał łapówki, no i całymi latami nie potrafili ich skazać, nawet zwyczajnie wyjebać z pracy, skurwy.... jednym głosem wstawiali się za tą patologią, nazywali atakami politycznymi. Powiedzcie mi skąd się biorą te młode mongoły popierające ten syf, takie skończone jełopy? :-D

Gość gość
Politycy nie są do kochania, a oceniać ich należy po czynach, jak na razie PiS z Prezesem Kaczyńskim na czele zrobił w ciągu roku dla Kraju więcej niż ta czerwona zaraza przez 27 lat, podniósł Polskę z kolan i jak Bóg da to szybko dogonimy ekonomicznie zachód trawiony wewnętrznie przez zdegenerowane lewactwo, niszczące ich od środka :-D ...rok temu nie mogłem uwierzyć że się to dzieje naprawdę, że stanie się to jeszcze za mojego życia, bo po 26 latach można było zwątpić ;-) A wy mongoły nie zapominajcie że nas uczciwych Polaków jest więcej, wielokrotnie więcej i ewentualna konfrontacja do której dążycie skończy się dla was tragicznie, PiS za bardzo się z wami cacka ;-)

Gość gość
no nie wiem,Kaczyński to jeden z najlepszych polityków ma kręgosłup moralny i jest mądry,chyba się zakocham ale raczej nigdy go nie spotkam to może nie

Gość gość
Podawanie za przykład Misiewicza jako przeciwwagi tych wszystkich skorumpowanych złodziei to faktycznie argument. Tym starym ch... byłym sbekom i solidarnościowcom z teczkami w Moskwie się nie dziwię że się tak rzucają, ale skąd się biorą ci młodzi POpaprańcy z pianą na ryjach wrzeszczący o zagrożonej demokracji to się dziwię do teraz. Bo jakim mongołem niedorozwiniętym trzeba być aby dążyć do przywrócenia tego syfu co panował 27 lat, gnoił Polskę, rozkradał bezkarnie, Polaków traktował jak bydło pracujące za darmo, płacące podatki tylko po to żeby tamci mieli co ukraść. Łapano na gorącym złodzieja, policja nagrywała skorumpowanego sędziego jak wymuszał i brał łapówki, no i całymi latami nie potrafili ich skazać, nawet zwyczajnie wyj**ać z pracy, sk**wy.... jednym głosem wstawiali się za tą patologią, nazywali atakami politycznymi. Powiedzcie mi skąd się biorą te młode mongoły popierające ten syf, takie skończone jełopy? smiech.gif x bełkot

Gość gość
Politycy nie są do kochania, a oceniać ich należy po czynach, jak na razie PiS z Prezesem Kaczyńskim na czele zrobił w ciągu roku dla Kraju więcej niż ta czerwona zaraza przez 27 lat, podniósł Polskę z kolan i jak Bóg da to szybko dogonimy ekonomicznie zachód trawiony wewnętrznie przez zdegenerowane lewactwo, niszczące ich od środka smiech.gif ...rok temu nie mogłem uwierzyć że się to dzieje naprawdę, że stanie się to jeszcze za mojego życia, bo po 26 latach można było zwątpić oczko.gif A wy mongoły nie zapominajcie że nas uczciwych Polaków jest więcej, wielokrotnie więcej i ewentualna konfrontacja do której dążycie skończy się dla was tragicznie, PiS za bardzo się z wami cacka oczko.gif x bełkot

Gość gość
a jak lubi PISS to co?

Gość gość
Nic, niech każdy lubi to co chce.

Gość gość
gość dziś Masz coś z głową, jedynie działacze PO i PSL powinni zajmować te stanowiska? Trzeba przywrócić dotychczasowy układ, bezkarnej korupcji i złodziejstwa? ...i rządzących rżnących głupa że to normalne, a każda próba ścigania złodziei to atak polityczny :-D Ten co pisze o bełkocie też dobry, oszołomie w następnych wyborach nawet się nie dostaniecie do sejmu, skończycie jak sld i palikociarnia, pozostaną wam wrzaski na ulicy o zagrożonej demokracji, którą nazywacie syf niszczący Polskę przez ponad ćwierć wieku :-D

Gość gość
14.47, tobie można napluć w oczy, a ty powiesz że deszcz pada. Jeżeli nie widzisz w tym nic złego, że pisowska mafia, rodziny, znajomi, opanowują urzędy, to sam wystawiasz sobie najlepsze świadectwo. Ale przeciętny pisior to półmózg.

Gość gość
Najlepiej w**********laj cie z naszego Kraju! ...ci co kochają komuchów do rusów, a miłośnicy kundla na zachód, droga wolna jak wam się Polska nie podoba, frajerów szukajcie sobie w rodzinie, wśród swoich... skończyło się wasze eldorado! :-D

Gość gość
Półmózgiem sam jesteś mongole, nie jestem PiSowcem bo jechałem po nich nie raz, oceniam ich działania, u nich jak ukradniesz to wylatujesz na ryj, a dotychczas złapani za rękę śmiali się publicznie że co im zrobisz, że złodziej który ukradł nie jest złodziejem dopóki skorumpowany sędzia tego nie potwierdzi, ale nawet gdyby to zrobił to i tak złodzjeja nie można nazwać złodziejem, bo naruszasz jego dobra osobiste, które są dla sądów ważniejsze niż dobra osobiste okradanych. Napisz może co dokładnie motywuje cię do bronienia tego syfu panującego od 1989 roku to będziemy mieli jasność, czy należysz do układu, czy tylko jak prostytutka sprzedajesz się za pieniądze? Prosta sprawa, prosta odpowiedź ;-)

Gość gość
Jesteś jednak za tępy prymitywie powyżej.

Gość gość
Najlepiej w**********laj cie z naszego Kraju! ...ci co kochają komuchów do rusów, a miłośnicy kundla na zachód, droga wolna jak wam się Polska nie podoba, frajerów szukajcie sobie w rodzinie, wśród swoich... skończyło się wasze eldorado! smiech.gif x No to pisiory do rusów, bo to komuszo-bolszewicka partia z super komuchem Piotrowiczem na czele.

Gość gość
Same MATOŁY,które nie wiedzą że rozdawanie kasy nie załatwia tematu.Ludzie potrzebują pracy i dobrej płacy. Niestety ciemnota tego nie zrozumie i każdy ją poprowadzi na pasku 500+ etc.etc. Jak się skończą pieniądze będzie najeżdżanie na władzę,a skończą się na pewno szybciej niż się niektórym wydaje,obiecanki cacanki a głupiemu radość.

Gość gość
Jak rządziła poprzednia partia wszyscy opluwali ich nepotyzm,teraz nepotyzm obecnej partii sięga zenitu i jakoś nikt nie zwraca uwagi na to.Zaślepieni 500+:):):)

Gość gość
Gościu z 15.15 you made my day

Gość gość
Jestem za PiS i ta cała propaganda KODu jest dla mnie oburzająca. Wyciągają na ulice ludzi, którzy w stanie wojennym zabijali. Dziś PO i Nowoczesna próbują obalić władzę na którą głosowali obywatele. Przegrali w wyborach i nie potrafią się z tym pogodzić. Ja wiele lat patrzyłem jak rządzi PO i nie demonstrowałem. Niech teraz dają spokojnie rządzić PiS. Zostali wybrani w wyborach i mają do tego prawo.