Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłem sympatię do koleżanki z pracy gdy dowiedziałem sie że uwielbia PIS...

Polecane posty

Gość gość

nawet mi się podobała... ale teraz czuje do niej niechęć, unikam jej... nie jestem kodziarzem itp daleko mi do nich, ale obecny rząd powoduje u mnie mdłości...a ten jej fanatyzm, czuc go w kazdym zdaniu, jeszcze troche i gotowa bylaby isc się bić w obronie kaczynskiego maciory szydło :O

Gość gość
Eh jak ciebie rozumiem.. Mam podobne odczucia co do osób popierających PiS. Ten mały człowiek podzielił nas , jak nikt nigdy. Nigdy wcześniej nie było takiego podziału!!między ludzmi- to smutne ..

Gość gość
gość dziś x Chorych ludzi nie wolno odrzucać :P. x Ty sam też zdrowy nie jesteś, skoro publicznie plujesz jadem. x Tak na marginesie, to publicznie obrażasz polskiego premiera. Za to jest paragraf.

Gość gość
gość dziś wsadziłbyś wo więzienia każdego wroga władzy piso-ludowej, nie? ale jak ktoś puszczał jad na Tuska i Komorowskiego to ci nie przeszkadzało:classic_cool:

Gość gość
jestes zwyklym lemingiem, ot co! ogladaj w Tyle wizji na tvp info, od pon-piatk od 21:50 (Warzecha, Ogórek, Sianecki, Wolski, Ziemkiewicz i reszta otworza ci oczy!)

Gość gość
gość dziś To nie ja, tylko policja wsadzi cię do więzienia. x Osobiście uważam, że każdy ma prawo do własnej opinii, ale publiczne obrażanie kogoś, jest zwykłym chamstwem. x Poparłbym ukaranie każdego, kto publicznie obraża innych, bez względu na opcję polityczną. x Ty rzeczywiście jesteś chory, skoro tego nie rozumiesz.

Gość gość
gość dziś Tak na marginesie, to oprócz choroby, obciąża cię również CIĘŻKIE KRETYŃSTWO :D. x W innym wypadku, zrozumiałbyś treść mojego pierwszego posta i za zwolennika PiS-u nie uważał.

Gość gość
Sami oglądające sobie tą propagandę albo i nie- wtedy przejrzycie na oczy!

Gość gość
platforma robila wielkie przekrety, tylko w bialych rekawiczkach. nie potrafisz tego zrozumiec. jaki i komuchy slduchy pseudo solidarnosciuchy

Gość gość
"Osobiście uważam, że każdy ma prawo do własnej opinii, ale publiczne obrażanie kogoś, jest zwykłym chamstwem.", "Tak na marginesie, to oprócz choroby, obciąża cię również CIĘŻKIE KRETYŃSTWO" bardzo spójna wypowiedz, świadcząca o ponadprzeciętnym poziomie intelektu, kultury i zdrowia:)

Gość gość
gość dziś Kretyn, to potocznie: człowiek ograniczony, tępy, dureń, debil, idiota, imbecyl, matoł. Osoba, nie rozumiejąca znaczenia zdania prostego, w pełni na takie miano zasługuje :D. x Czy ja gdzieś wymieniłem prawdziwe nazwisko i imię tego kretyna :) ? Nie, więc tylko oceniłem obiektywnie, poziom wypowiedzi jakiegoś nieznanego nikomu człowieka (w tym przypadku sfrustrowanego trolla :D ).

Gość gość
weszlam w ten temat i spodziewałam się szamba i pomyj :D uciekam

Gość gość
gość dziś podziwiam przymioty twego intelektu a ty się dalej plujesz:) może guma od majtek cie ciśnie?:)

Gość gość
gość dziś Zawiodłaś się i dlatego uciekasz :D ?

Gość gość
gość dziś Gatki mam wygodne :) i w odróżnieniu od autora tematu, potrafię odczytać podtekst wypowiedzi :).

Gość gość
gość dziś nie znam autora, ale chyba jednak nie do końca wygodne te gatki:)

Gość gość
Też nie chciałbym dziewczyny popierającej PiS. To świadczy o tym, że nie jest zbyt inteligentna, a ja lubię u kobiet oprócz urody także inteligencję.

Gość gość
13.28 Otóż to :)

Gość gość
osoba popierająca pis nie stworzy udanego związku z kimś niepopierającym, to czywista oczywistość:D

Gość gość
nie chcialabym chlopa peowca/kodziarza nudziarza/petr****aja tylko apolityczny

Gość gość
Ten "lepszy' sort zieje nienawiścia na odległośc... a ponoć to katolicy są...

Gość gość
A ja nie mam sympatii do wieloletniego kolegi, który zdradził naszą przyjaźń, donosił do szefa, rył i jątrzył. Nawet własny dorosły syn się od niego odwrócił. Kolega popiera POnowoczesną. Tu na forum widać, kto ma jakie preferencje polityczne, najczęściej ci "nowoczesni", "światli", używają słów powszechnie uznanych za obraźliwe. A sami nienawidzą, wpierając nienawiść innym. Od dawna mawia się, że każdy sądzi według siebie. Szanuję czyjeś inne poglądy, sposób patrzenia na świat. A czy druga strona szanuje moje poglądy? Moje prawo do posiadania własnej opinii?

Gość gość
12.11 Jak można było zabrać duupę w troki i zostawić kraj w potrzebie? Piszę o Tusku, karierowiczu. O Komorowskim nie ma co pisać, bo prawdziwy Komorowski dawno nie żyje, a ten fałszywy jest złodziejem tożsamości. Nazywa się Szczynukowicz.

Gość gość
gość dziś jest idealnym przykładem tego z jakiego powodu nie chciałabym być z pisowcem:)

Gość gość
wez lewaku przestan zakladac takie tematy

Gość gość
14.05 prawda w oczy kole, o Komorowskim? Wyłącz TVN, włącz myślenie. Jestem patriotą, skoro nieudacznicy przez 8 lat wpędzili kraj w biedę, to niech rządzą inni, lepsi, gospodarniejsi. Mogą być nawet kosmici, byleby Polska była silną gospodarczo i politycznie. Głosowałem na PiS świadomie, i proszę nie odmawiać mi umiejętności myślenia. Nie chodzi o partię, taką czy inną, CHODZI O POLSKĘ.

Gość gość
gość dziś aby dopełnić obraz opowiedz jeszcze o zamachu smoleńskim:)

Gość gość
A "mały czlowiek" ograł opozycję ciamajdanowską, jak dzieci. Mąż stanu, wytrawny polityk i strateg. Obelgi i wulgaryzmy tego nie zmienią:):) A w Tylewizji też oglądam codziennie, warto posluchac mądrych i przyzwoitych ludzi, a takze dzwoniących do programu zwykłych Polaków. Pozdrawiam myślących :)

Gość gość
nie wykręcaj się chce poznać prawde o smoleńsku:)