Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłem sympatię do koleżanki z pracy gdy dowiedziałem sie że uwielbia PIS...

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ...Wyciągają na ulice ludzi, którzy w stanie wojennym zabijali... x Dlaczego PiS-u broni tak wielu IDIOTÓW :P ? x Przypomnę ci DEBILU, że stan wojenny to był praktycznie rok 1982. Młodzież, która w marszach KOD-u tłumnie uczestniczyła, nie była jeszcze wtedy nawet w planach :P. Wam te kłamstwa Gazety Polskiej do cna już mózg przeżarły :(. x ...Dziś PO i Nowoczesna próbują obalić władzę na którą głosowali obywatele... x Obywatele nie poszli do wyborów, bo nie mieli na kogo głosować :(. PiS wybrała MNIEJSZOŚĆ, którą do urn wyborczych zagonili księża. x ...Ja wiele lat patrzyłem jak rządzi PO i nie demonstrowałem... x A wasze miesięcznice smoleńskie i temu podobne marsze z pochodniami, to pewnie demonstracje nie były :P ?

Gość gość
Ten wasz argument mongole że połowa Polaków nie poszła do wyborów i PiS wybrała 1/4 co odbiera mu prawo do rządzenia jest tak idiotyczny że aż się dziwię że wam tego w oczy nikt nie powie... Bo PO czy nowoczesną ile części czwartych wybrała? Skąd to wasze z dopy wzięte przekonanie że macie prawo protestować w imieniu tych co do głosowania nie poszli? Czujesz jakim jesteś cymbałem, czy nadal nierozumiesz o co chodzi? W następnych wyborach część tych co do tej pory nie chodzili z pewnością pójdzie, chyba nie myślisz że zagłosują za tą bandą skorumpowanych złodziei, malwersantów i tępych nieudaczników którzy całymi latami się przyglądali jak ich koledzy kradną i nic z tym nie robili, do dzisiaj ich bronią :-D Skończycie jak SLD, będziecie mogli protestować u siebie na podwórku ;-)

Gość gość
dziś PiS wybrał kościół a nie obywatele. Pis nie rządzi a rozdaje ludzkie pieniądze. Idz do dr.to nie będzie bolało:)

Gość gość
19:50 Ty na prawdę jesteś tak ciemny czy udajesz? bo nie wierzę że są jeszcze tacy bezmózgowcy.

Gość gość
Jesteś złodziejem czy nieudacznikiem? Jednego argumentu nie potrafisz podać, który by usprawiedliwiał dotychczasowe złodziejstwo, zniszczenie gospodarki, zmuszanie uczciwych Polaków do pracy w środku Europy w kraju unijnym za wynagrodzenie afrykańskiego pasterza kóz. Powiedz co cię tak boli, że ludziom żyje się trochę lepiej, że dzieci nie jedzą szczawiu, że odbudowują armię, że zapobiegli wymazaniu Polski z mapy świata, że ścigają złodziei, że zrobili w ciągu roku to czego tamte mongoły nie potrafiły a raczej nie chciały zrobić przez 26 lat... szczerze co ci nie pasuje? :-D

Gość gość
Ktoś wcześniej napisał że ludzie potrzebują miejsc pracy i godziwych zarobków.Dawanie dzieciom 500+ nie załatwia tematu,bo dzisiaj te pieniądze są ,za chwilę dziecko dorośnie i kasy nie będzie.Rodzice nie potrzebują tej łaski,chcą pracować i zarabiać na siebie i emeryturę.Jakoś nie widać by te miejsca pracy się pojawiały a jeśli już to za miskę ryżu. Mówisz o złodziejach? a jak nazwiesz tych którzy nie sieją,nie orzą i też dostają od panstwa wielką kasę?

Gość gość
Pieprzenie o rozdawaniu pieniędzy też słabe, wszystkie europejskie kraje gdzie ludzie godnie zarabiają dokładają do dzieci, tylko w Polsce to niedopuszczalne... a dlaczego, może dlatego żeby 37 mln Polaków wymarła zwyczajnie i zostawiła miejsce dla 80 mln niemców, którzy nie widzą nic złego w inwestowaniu w dzieci, dziewiczy Kraj do zagospodarowania. To się elegancko wpisuje w plan Himlera, politycy nie mają odwagi nazywać rzeczy po imieniu, a powinni, a was do pierdla zwyczajnie jak to turek zrobił :-D

Gość gość
20:26 Nie byłeś jeszcze u lekarza,to idz bo ci żyłka w du/pie pęknie z chorej nienawiści.

Gość gość
To się nazywa tolerancja :) (sarkazm) Wcześniej jak nie wiedziałeś, że uwielbia PiS wszystko było dobrze a teraz ups, czar prysł. Mam nadzieję, że w końcu nadejdzie pokolenie, które będzie umiało ze sobą rozmawiać, tolerować się nawzajem bo z tego co zaobserwowałam to ludzie tylko krzyczą i bronią swojego zdania i nawet nie dają szansy aby powiedzieć swoje za i przeciw. Mógłbyś ją zapytać dlaczego woli PiS i powiedzieć jej dlaczego ty wolisz PO itd. Ludzie, ogarnijmy się chyba każdy umie mówić, umieli to już neandertalczycy. Korzystajmy z tego. Poszerzajmy swoje horyzonty. Najłatwiej jest założyć, że coś jest złe i my tego nie lubimy.

Gość gość
Autorze, daruj sobie panienkę bo to pewnie rasowy moher,zagnębi cie na śmierć

Gość gość
Mam nadzieję, że w końcu nadejdzie pokolenie, które będzie umiało ze sobą rozmawiać, tolerować się nawzajem bo z tego co zaobserwowałam to ludzie tylko krzyczą i bronią swojego zdania i nawet nie dają szansy aby powiedzieć swoje za i przeciw..... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx TY robisz tutaj dokładnie to samo,dajesz świadectwo o sobie,dokładnie jak twoja ukochana.......

Gość gość
Co przez calutki rok robiła opozycja, co zrobili konkretnego, za co ja im płacę? Bo calutki rok poświęcili na rzucaniu kłód pod nogi PiSu, na krytyce wszystkiego co zrobił, na pieprzeniu dziesiątki razy że to się nie uda, a następnie gdy się jednak udawało, ordynarnie próbowali zawłaszczyć sobie zasługi, przedstawiali identyczne projekty... No nie pasożyty śmierdzące, zakłamane, ich wynagrodzenia was nie bolą, tylko te 500 zł co dla biednej rodziny jest jak dar z nieba? Powiem to jeszcze raz, wasze eldorado się skończyło bezpowrotnie... immunitety też wam się skończą i może jeszcze przyjdzie odsiedzieć stare grzechy, koniec niewysychającego źródełka pieniędzy ,,niczyich" ;-)

Gość gość
,,Nie byłeś jeszcze u lekarza,to idz bo ci żyłka w du/pie pęknie z chorej nienawiści" Jeszcze chcą być kochani, całkiem im się już p*******_ło w dyńkach! ;-) Żylki to wam pękają codziennie, te mordy całymi latami uśmiechnięte łopata, bufetowa czy aktualny szef PO, a od roku miny jakby w gacie narobili, domyślam się że masz podobną... bo ja osobiście w życiu nie byłem taki szczęśliwy, równia pochyła czerwonej zarazy, koniec honorów i złodziejstwa publicznego majątku :-D

Gość gość
Bądź sobie szczęśliwy, dużo radości życzę, bo większość na dłuższą mete nie zniesie takich małych arogancikow :)

Gość gość
Nie to co wy, pełna kultura, macie bardzo krótką i wybiórczą pamięć, nazywa to się hipokryzja ;-)

Gość gość
Spadaj na drzewo z tymi swoimi moherowymi wypocinami,ten się śmieje ,kto śmieje się ostatni:):):)

Gość gość
tu ujada chyba jakiś ALUMN

Gość gość
gość dziś Zapomniałeś jeszcze o darach z nieba dla ojczulka Tadeusza , he,he ale co to za dary,to drobne były .prawda?

Gość gość
20:56 Nerwy wzięły górę nad marnym intelektem :D

Gość gość
Jestem za PiS i ta cała propaganda KODu jest dla mnie oburzająca. Wyciągają na ulice ludzi, którzy w stanie wojennym zabijali. Dziś PO i Nowoczesna próbują obalić władzę na którą głosowali obywatele. Przegrali w wyborach i nie potrafią się z tym pogodzić. Ja wiele lat patrzyłem jak rządzi PO i nie demonstrowałem. Niech teraz dają spokojnie rządzić PiS. Zostali wybrani w wyborach i mają do tego prawo. x W stanie wojennym zabijali? Ale z ciebie pisowski tłuk, który łyka prostacką pisiorską propagandę jak pelikan. W marszach KOD uczestniczą bohaterowie Solidarności, tacy jak Władysław Frasyniuk czy Henryk Wujec. Frasyniuk był bity w więzieniu, po to, by teraz jakiś pisowski prymityw wypisywał brednie. Za to w PiS jest komunistyczny prokurator Piotrowicz czy niejaki Krasulski, który za komuny strzelał do robotników. Ale i tak wiadomo, że pisowski tępak tego nie wie i nie pojmie.

Gość gość
Chyba trochę odbiegamy od tematu.

Gość gość
podoba mi się ten pan co napisał że polityków należy oceniac po czynach ,człowiek to tylko człowiek ,każdy może upaść ,PO upadło całościowo ,ale chyba nigdy nie mieli wysokiej moralności bo aż takiego dna by nie osiągnęli ,teraz wszystko nam pokazano jak dobrze się bawili ,i co wyczyniali,na razie pis mi się bardzo podoba ,szczególnie przywódcy,a jak ich ludzie sobie poradzą to się okaże,w ujawnianiu prawdy sa najlepsi ,szczególnie pani małgorzata waserrmann ,bardzo mi się podoba

Gość gość
laska popierająca PIS ędzie chciała maksymalnie korzystać z 500+ a ty chcesz mieć stado dzieci? :)

Gość gość
Wyczuwam tu piertolenie Shatyna :O

Gość gość
Nakwazniejsze sa zarobki, a teraz zarabiamy ulamek tego co na zachodzie. Polak z reguly w Angli czy Niemczech to sobie moze fizycznie pozasuwac a Polka najlepiej zeby kible sprzatala albo starym dziadom z ss d**e podcierala chyba ze jest ladna to moze w burdelu popracowac . I to jest system ktory zawdzieczmy tym 27 lat demokracji czyli min. PO , PSL. Ja wiem PIS nie jest doskonaly ale probuja to zmienic dajmy im szanse bo jak nie oni to zostal nam tylko sznur .

Gość gość
Zander A masz lepszą opcje od PiS? Przecież Ruch Narodowy i Kor/win mają za małe poparcie.

Gość gość
podoba mi się ten pan co napisał że polityków należy oceniac po czynach ,człowiek to tylko człowiek ,każdy może upaść ,PO upadło całościowo ,ale chyba nigdy nie mieli wysokiej moralności bo aż takiego dna by nie osiągnęli ,teraz wszystko nam pokazano jak dobrze się bawili ,i co wyczyniali,na razie pis mi się bardzo podoba ,szczególnie przywódcy,a jak ich ludzie sobie poradzą to się okaże,w ujawnianiu prawdy sa najlepsi ,szczególnie pani małgorzata waserrmann ,bardzo mi się podoba. x No, szczególnie pewnie podoba ci się obsadzanie pisowskimi kolesiami stanowisk, już ponad tysiąc. "Dojna zmiana".