Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 latek pyta, czy dla kobiety mlodszej ode mnie o ok 10 lat wazny bylby

Polecane posty

Gość gość
Mnie osobiście razi jego kompletny i ewidentny brak zainteresowań. Mój chłop zna dobrze historię, lubi gry wideo, ogląda mnóstwo filmów, czyta książki przed snem, interesuje się militariami, jest inżynierem. Nic, tylko go podziwiać i słuchać. A ten?

Gość gość
Autor interesuje się 25letnimi dziewczynami :D

Gość gość
To przypadkiem nie ten dziwoląg od dresów i badboyów?

Gość gość
autor to se jaja robi chyba jakies kubraki zaklada, zółte fraki az w koncu nabawi sie starsznej sraki bo plecie jakby bral na 2 baty

Gość gość
te 37letni ty se zapamietaj zebys nie zakladal takich dennych tematów identycznych po 5x krwa na dzien bo mi to dziala na nerwy kumasz to krwa czy ne?

Gość gość
To nawet nie jest kwestia czy ktoś w tym wieku ma szanse na młodszą tylko tego że on nie ma szans na żadną i tworzy sobie różne rzeczy w głowie. Owszem, są mężczyzni w tym wieku którzy mają powodzenie u młodszych. Są, są. Ale tacy w życiu nie założyliby tego rodzaju tematu:P

Gość gość
A wpiszcie sobie w wyszukiwarkę "czy 36* latek ma szanse" ile tematów wyskoczy. Faktycznie w 2016 był wyjątkowo aktywny. * wiek oczywiście zmienny :P

Gość gość
W przyszłym roku będzie pytał "czy 38 latek..." to chore ale w sumie też bardzo przykre:(

Gość gość
Ten wiek różnie sobie zaokrągla, bo sa podobne tematy z jednego roku zarówno z 35, 36 jak i 37, a wszystkie z jednej sztancy. Myślę, ze on spokojnie będzie miał 38 lat już w tym roku. gość dziś Taaak, pamiętam całą serię tematów w tym stylu. I wszystko pisane dokładnie w taki sam sposób.

Gość gość
Autorze - dla młodych kobiet ubiór na ogół nie ma dużego znaczenia (chyba dla jakichś szafiarek) więc jeśli jakaś znowu cię odrzuciła - to prawdopodobnie nie przez to. Przegrana młodość nadal jest młodością - minęła. Uwierz mi, że dla NIKOGO nie jest to miłe, nikt nie lubi widzieć u siebie zmarszczek i siwych włosów, ale jeśli ktoś potrafi się z tym pogodzić, to może spędzić naprawdę świetne lata swojego wieku średniego i doczekać starości jako spełniony człowiek. Przegrałeś - jak mówisz - młodość. Wiek średni też chcesz przegrać? Każdy dzień jest darem

Gość gość
mam 35 i nawet takiego 37 latka bym nie"wzieła" ...po co mi chłop z zakolami skoro sama ich nie mam:) no bez doświadczenia w seksie...po co?

Gość gość
Oj, co mu się nie marzy! Harem przyjaciółek od seksu rodem z Niu Jorku i żonka studenciara paląca slimy i nosząca szpilki, z błyszczącą torebką na ręce. Co on z tymi slimami? Nie da się tym zaciągnąć w ogóle.

Gość gość
zoastawcie go niech sie idzie strzepać jak mokry mop buhahah

Gość gość
"17:25 jest cos takiego jak milosc...." Aha, czyli jak kobieta chce się kierować wiekiem przy wyborze partnera to nie wie, co to miłość i jest wyrachowana, a jak ty odrzucasz 3-4 lata starsze dziewczyny, bo chcesz młodą siksę, to to już nie jest wyrachowanie?

Gość gość
Musisz być zadbany i czysty i pachnący. Przystojny i pewny siebie. :)

Gość gość
co za glupie pytanie.Autorze! dla kazdej kobiety-nie wazne czy 18 ski,30 stki czy 50 tki...jest wazne by u jej boku byl zadbany,czysty,pachnacy,modnie ubrnay facet. Ktorae by chciała smierdzacego gacha w niemodnym swterrze????no soory.ZADNA Z NAS.Masz byc extra zadbany,odmlodzony i taki zeby inne baby jeji zazdroscily faceta...a nie w bazarowym swetrze i dresowych spodniach.KAZDA normlana kobieta tak mysli...jesli ona ci mowi,ze nie wazny twoj stroj i zapach-znaczy ze klamie,bo chce byc grzeczna,albo jest AMISZEM.

Gość gość
gość wczoraj " Nie było go tu chyba wcześniej, chyba że zakładał tematy innego rodzaju?" Nie mogę znaleźć tematów. Ale on tylko wiek zmienia. ten na bank jego http://f.kafeteria.pl/temat/f1/patrze-na-prze cietna-35-latke-i-widze-kobiete-styrana-zyciem-patrze-na-23- latke-p_6461394 A to już sprzed roku. x Ten mi wyskoczył w wyszukiwarce i wiek pi razy oko się zgadza, a on też swoją pracą szpanował (handlowiec bodajże smiech.gif ) http://f.kafeteria.pl/temat/f1/mam-33-lata-ly sieje-i-nigdy-nie-mialem-dziewczyny-czy-mam-szanse-na-mlodsz a-p_5989148 X Jasne, że był. Czasem coś zmienia, dziś np. złożył też temat, w którym dał sobie 34 lata, co jakiś czas sobie odejmuje, jak poczyta, że dwudziestolatki nie są dla niego.

Gość gość
gość wczoraj W przyszłym roku będzie pytał "czy 38 latek..." to chore ale w sumie też bardzo przykre x Już pytał, więc pewnie ma, ale ostatnio obowiązuje wersja młodsza :P

Gość gość
najśmieszniejsze jest jak niemal 40-letni koń zrzyma się, że nie jest facetem pod 40-stkę co za żałosny przegraniec :o

Gość gość
a 27 letnia dziewczyna jest kobieta pod 30stke?

Gość gość
gość dziś najśmieszniejsze jest jak niemal 40-letni koń zrzyma się, że nie jest facetem pod 40-stkę co za żałosny przegraniec x zwłaszcza, że wnioskując z miliona jego wątków w 2017 na bank będzie miał 38

Gość gość
no ico z tego ile ma lat... szanse ma duza na znalezienie mlodej ..

Gość gość
dlaczego go hejtujecie.. facet pyta o radę.. okrutni jestescie..

Gość gość
Facet pyta o radę? Spamujesz codziennie wątkami, w których motyw przewodni jest ten sam: jak obleśny, szary polaczek bez zainteresowań i pomysłu na siebie może znaleźć młodą naiwniarę - przy okazji często obrażając kobiety w twoim wieku.

Gość gość
Powiem wam lepsze motywy. Na jednym z portal I randkowych jest opcja ze mozna zaznaczyc, kto nie moze ogladac twojego profile. Pelno jest takich frajerow w jego wieku, ktorzy maja pozaznaczane, ze rownolatki nie moga nawet spojrzec na ich profil.....czyli ze SA za stare, skreslone na starcie. Czyli, ze co? Taki 37 latek uwaza sie za mlodego, ale kobieta w tym samym wieku jest juz dla niego stara. Noooooo........ciekawa teoria! Takich frajerow trzeba omijac okraglym lukiem !!!

Gość gość
Jak of 37 lata nigdy w zyciu nie zwiazalabym sie z 50latkiem. To jest chore I obrzydliwe obrabiac stara parowe!!!!!

Gość gość
To czy go wyzwiecie czy nie nie zmieni faktu, że dla 99% 30 latków 30 latka to stara baba, aseksualna. Zobaczycie jak zbliżycie się do 28 jakie będziecie miały branie bo zdradzę wam małą tajemnicę - faceci traktują już 28, 29 jak 30 latkę czyli odrzut z automatu. A zbliżycie się tak szybko jak autor do 40, a 3-5 lat minie jak pstryknięcie palców. On jest w d***e, ale wy po 28 roku będziecie jeszcze w większej d***e jeżeli chodzi o szanse na poznanie kogoś atrakcyjnego. Nawet stary dziad wam wtedy powie, że jesteście za stare :)