Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata833

Co zrobic by zaczal traktowac mnie powazniej? Pomocy!

Polecane posty

Gość Beata833

Znamy sie 5 msc przez internet. Mieszkamy od siebie 160km Umowilismy sie na sex ktory odbedzie sie za 2 tyg.Problem z tym ze jak sie spotkamy to chcialabym z nim spedzic cala noc.Najpierw cos razem wypic i pogadac pozniej do hotelu pieprzyc sie cala noc,a on chce szybki sex i oboje mamy wrocic do domu. Jak ja mam sie ztym obejsc ? kocham sex i mam na niego ochote ale nie potrafie zgrywac prostytutki....chce z nim spedzic cala noc....kochac sie i wyprobowac wszystkie pozy! Ale to niemozliwe jesli on dojdzie w pare minut! Jak mam sie zachowac? Widze ze nie ma respektu do mnie i probuje mnie traktowac jak 1 lepsza k****,a tyle czasu sie znamy i o sobie wiemy. Jak go przekonac do calej nocy? Mam odmowic i zaproponowac cala noc czy jechac na spotkanie gdzie mamy sie spotkac....p******* sie z nim,zejsc z niego i wyjsc z hotelu bez slowa? Nie wyobrazam sobie tej randki calej....predzej z niego zrobie meska dziwke niz on ze mnie!

Gość gość
83 to Twój rocznik? Z choinki się urwałaś? Umawiasz się z kolesiem na seks i czego oczekujesz? Że będzie Ci serenade śpiewać? Traktuje Cię tak jak powinien, jesteś do seksu, zaliczy i może iść. Nie licz na to, ze będzie z tego jakiś związek, bo od d**y strony zaczynasz.

Gość gość
hehe kilka minut ruchów i po ptokach dziadku :D

Gość gość
Ja miałam podobna sytuacje . Poznalam faceta na forum i po miesiacu znajommosci chial isc do hotelu

Gość gość
Malo tego mowil ze ma problemy finansowe i chcial abym to ja placila za hotel a on nastepnym razem ,akurat bylby następny raz

Gość Beata833
Ja nie mam problemu isc do hotelu....ale nie potrafie odrazu naskoczyc na faceta zrobic loda i udawac ze jestem szczesliwa! Jestem po 30 i wymagam zeby mnie zabral na drinka...pogadal troche i dopiero sie pieprzyc. Nie po to umawiamy sie pare msc zebym przyjechala 30 min czy 1h na dymanko.Owszem umowilismy sie na sex ale nie wyobrazam sobie wpasc sucha do hotelu i sie odrazu pieprzyc. Placic za hotel? oj jeszcze mi sie to nie przydazylo az strach pomyslec!

Gość Beata833
Mialam w planach masaz penisa,jader,69, analek i chcialam sie pieprzyc cala noc:(( jak ja mam sie z tym obejsc?

Gość gość
bo sie zrzygam kolego. co z mamusia mieszkasz skoro taka chuyowa kabina prysznicowa :D

Gość gość
weż kretynko nie patrz tylko na zasobność portfela. to jest zdjęcie k****a nie kabiny inteligentko

Gość gość
sorry ale jak ktos sie kapie w takich "spelunach" to nie mamy o czym gadac. moja noga w takim syfie by nigdy nie stanela. a ze on sie nie brzydzi to juz ladnie swiadczy..

Gość gość
Po co krytykujesz jaką ktoś ma łazienkę ? Ma jaką ma ,ważne się myję. Mam koleżanke która myję się na misce i grzeje wodę ale jest czysta i zadbana. Nie wywyższaj się łazienką idiotko

Gość gość
Jestem na forum już parę lat. Pisałam z wieloma facetami(20). Z tego 90% to tchórze nigdy się nie spotkali a 10% to totalna porażka. To znaczy głupie cwaniaczki, gołodupcy (mam na myśli płacenie za hotel aby tylko nie z ich kieszeni) . Także nie polecam facetów z forum .

Gość Beata833
no wlasnie a dlaczego te 90 % to tchorze? duzo pisza...fantazjuja...pisza co by z toba zrobili,nadchodzi czas na randke a ci uciekaja,wymawiaja sie ! co jest? boja sie pieknych kobiet? dlaczego odrazu traca zainteresowanie?

Gość gość
ta lazienka jednak swiadczy o tym ze pomimo 40tki na karku jest golodupcem zadowalajacym sie byle czym. moze w izbie wytrzezwien robiona taka fotka?

Gość dejavuo
Chodzi wam o stare kafelki i kable czy o brud na kafelkach?

Gość gość
Zle wybrałaś, to żaden wyrafinowany kochanek tylko szybkospuszczacz.daj se spokoj.

Gość gość
ale ty jesteś jak łatwa k***a i tak jesteś traktowana idiotko

Gość gość
Niektóre adresy mail nadal pojawiają się na tym forum. Nadal są namiętni i chętni do spotkania.

Gość gość
umawia się z facetem na seks i jeszcze rząda by traktował ja powaznie :D:D:D ile ty masz lat? 14? tak wygląda bo chyba zimowe ferie się zaczęły :P:D:D jesteś zwykłym spustem na spermę 🖐️

Gość Beata833
No wlasnie chce sie umowic na cala noc na nic tyle msc ze soba piszemy...jesli facet pojdzie z kobieta do lozka to jest Lowca tak? a jak kobieta ma chec na sex bo nie ma partnera to odrazu k***a tak? wez sie facet palnij w leb! kazdy z nas ma potrzeby i kiedys chce sobie p*******.Mi chodzi o sex na cala noc a jemu na pare min czy godzine! POrazka dopiero jak by doszedl po 3-5 min i k***s by opadl ! Jesli facet dochodzi 1 i brak energii by mi dogodzic orgazmem,to dla mnie najgorszy sex jaki moge sobie wyobrazic.Sam fakt jak tu udawac prostytutke kiedy sie nia nie jest a ma sie ochote na sex

Gość Beata833
zachowujecie sie jak muzulmany!!!

Gość hetterrot
Beata833 Rozumiem Ciebie, pomimo tego że jestem mężczyzną nie wyobrażam sobie umówić się na 1,5h. Nie po to budowaliście atmosferę przez kilka miesięcy żeby wszystko sypnęło się jak domek z kart po lekkim podmuchu wiatru... Jeśli chcesz, możemy najpierw popisać prywatnie, zapewniam Ciebie że nie jestem tchórzem i niczego mi nie brakuje. hetterrot@gmail.com

Gość gość
jak mozna nie miec eleganckiej kabiny prysznicowej albo wanny. tylko jakies chuy wie co ze sznurkami jak w pewnym hotelu, nie powiem jakim. bida bida, moze kawalerka bo zona wy.p******ila barana z domu? a to ci p******awka :D