kobiecekształty 0 Napisano Marzec 6, 2017 PHUERKA - piję czerwoną ale jakoś tk ze dwa kubki dziennie, bo tez piję inne ziółka... No ale wykrakałyście, u mnie tez już zimno, ponuro i szarówa się zrobiła. No musielismy dzisiaj jechać do szkoły po syna, bo wylądował u pielęgniarki że coś słabo się czuje. Nie wiem co może mu być... ale był na sekunde u mnie w pracy to naprawdę jakiś blady FILI - ja chyba też bym ubierała tak samo, ale nie wiem jak by mi to wychodziło w praktyce :>) haha aga126 - powoli powoli to dobry znak że schodzi a nie jak u mnie stoi i se stoi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga126 Napisano Marzec 7, 2017 Hej, ja zawsze sie mierzę, bo np u mnie waga stoi a cm nie. Co tydzień sie ważę i mierzę i waga skacze ale cm różnią się i u mnie mam tak sprawdzone że jak schudne 1 kg to biodra pomniejszają się o 1 cm dlatego na 1 cm w biodrach czekam ok tygodnia a reszta wyimarów leci. Np od 10 lutego zgubiłam 3 kg a straciłam 10 cm w boczkach , ok 8 w talii a 4 w biodrach i z tego cieszę bo waga chwilę postoi a potem dogoni cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2017 Hej, ja zawsze sie mierzę, bo np u mnie waga stoi a cm nie. Co tydzień sie ważę i mierzę i waga skacze ale cm różnią się i u mnie mam tak sprawdzone że jak schudne 1 kg to biodra pomniejszają się o 1 cm dlatego na 1 cm w biodrach czekam ok tygodnia a reszta wyimarów leci. Np od 10 lutego zgubiłam 3 kg a straciłam 10 cm w boczkach , ok 8 w talii a 4 w biodrach i z tego cieszę bo waga chwilę postoi a potem dogoni cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga126 Napisano Marzec 7, 2017 Hej, ja zawsze sie mierzę, bo np u mnie waga stoi a cm nie. Co tydzień sie ważę i mierzę i waga skacze ale cm różnią się i u mnie mam tak sprawdzone że jak schudne 1 kg to biodra pomniejszają się o 1 cm dlatego na 1 cm w biodrach czekam ok tygodnia a reszta wyimarów leci. Np od 10 lutego zgubiłam 3 kg a straciłam 10 cm w boczkach , ok 8 w talii a 4 w biodrach i z tego cieszę bo waga chwilę postoi a potem dogoni cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga126 Napisano Marzec 7, 2017 Hej, ja zawsze sie mierzę, bo np u mnie waga stoi a cm nie. Co tydzień sie ważę i mierzę i waga skacze ale cm różnią się i u mnie mam tak sprawdzone że jak schudne 1 kg to biodra pomniejszają się o 1 cm dlatego na 1 cm w biodrach czekam ok tygodnia a reszta wyimarów leci. Np od 10 lutego zgubiłam 3 kg a straciłam 10 cm w boczkach , ok 8 w talii a 4 w biodrach i z tego cieszę bo waga chwilę postoi a potem dogoni cm. Także zeby ieć wyiary takie jak mi marzą i wygladam super to muszę mieć w biodrach 93 cm, a żeby tak było to odjęłam sobie ile kg muszę zrzucić by tyle w biodrach pokazało - skoro 6 cm to 6 kg . 58kg- 6kg to moja super waga to 52 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fili80 0 Napisano Marzec 7, 2017 Cześć dziewczyny :) ostatecznie wczorajszy aqua areobik odpuściłam wzięłam tabletkę na gardło, herbata , porządna drzemka i dziś o niebo lepiej :) nie wspominając, że dziś mam wolne :) waga przekroczyła magiczne 72kg :) pokazała 71,5 kg - czyli pierwszy cel zaliczony :) jupiiiii następny cel 69,9 kg dziś wieczorem idę z koleżanką do kina z okazji dnia kobiet - porady na zdrady - oglądałyście ??? a i najważniejsze moje bliźniaczki nie budziły się tej nocy - to chyba największe święto no a co u Was ?? - podgląd nie działa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga126 Napisano Marzec 7, 2017 Ja straciłam głos, od wczoraj nie mogę mówić. Idę zaraz do lekarza, pracujęz dziećmi i głos to najważniejsze a już dziś koleżanka mnie zastępuje. Ogladałam ten film teraz w week.Myślałam że się bardziej pośmieje ale pozytywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecekształty 0 Napisano Marzec 7, 2017 Hej dziewczyny... no to ja chyba zacznę mierzyć cm np raz na miesiąc i zobaczymy. ogólnie właśnie w Szczecinie śnieg pada... nikłe ilości ale z nieba pruszy. gorsze samopoczucie u mnie dzisiaj też. jakoś głowa pobolewa od zatoków... oczy łzawią i jakaś napuchnięta jestem. dziś wypiłam kawe z mlekiem , zjadłam banana i 2 parówki i kawałek gorzkiej ze stevią i jest godzina 10 a ja dalej głodna... eh.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Montgomerka 0 Napisano Marzec 7, 2017 Ja schudłam ponad 20 kg w dwa lata. Nie jest to łatwa sztuka, ale zmiana nawyków i intuicyjność w dobieraniu zdrowych posiłków, potrafi wiele zdziałać. Plus aktywnośc fizyczna, bez tego ani rusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja_1212 0 Napisano Marzec 7, 2017 Cześć Kochane :) U mnie dziś piękna pogoda o 6:00 byłam na kijkach 7 km a teraz wybieram się na rower trzeba korzystać póki jest tak pięknie. Fili super Miłego dnia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 7, 2017 Hej dziewczyny, Ja tez jestem. Humor sredni, pogoda do du...ma padac po południu. Jest szaro .Zaliczylam już spacer z malutkim bo później może nie udac się wyjść. Wiecie, mam dzisiaj straszna ochote na cos mega słodkiego, tylko wiem ze jak zjem to będę zalowala i tak bije się z myślami,siedze i pije czerwoną herbate :-) :-) :-) RATUUUNKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fili80 0 Napisano Marzec 7, 2017 Podgląd znowu nie działa - postaram się nowe okno otworzyć i w końcu z Wami popisać Aga :) daj znać po wizycie u lekarza ??? co do filmu no trudno idę dziś to jutro Wam napiszę - już nie pamiętam kiedy byłam w kinie z koleżanką a to jeszcze z okazji dnia kobiet. Kobiecekształty :) ja z lubuskiego :) co prawda śnieg nie pada ale czuć to zimno i wcale bym się nie zdziwiła gdyby sypnęło Azja :) zazdroszczę Ci tego słońca ach czekam na kwiecień bo o ile nic się nie zmieni będę mieć cały wolny :) więc powinnam się doczekać tych promieni słońca Phuerka :) ach miło wspominam te momenty spacerów w wózku z maleństwami moje ukończyły już 22 miesiąc to stare baby i do wózka już nie chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 7, 2017 Fili- moj maly ma 19 miesięcy i tez juz najczesciej chodzimy na spacery za rączke ale jak chce pojsc gdzies na zakupy dalej to pół drogi w wozku jedzie. Ja to wspominam lato wspaniale bylo! Spedzalismy mnóstwo czasu na spacerach ... P.był taki malutki i grzeczniutki :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga126 Napisano Marzec 7, 2017 Hej dziewczyny, nie dostałam antybiotyku tylko tabletki na to by wydzielinę rozrzedzić która niby jest na moich strunach głosowych. Jutro też kolezanka mnie zastępuję, staram ni nie mówić bo szeptam tylko, straciłam głos . Ja jestem z pomorskiego a moje dziecko ma 15 lat , razem jeździmy na fitness . Dziś nie jadę na trening bo nie wypada hyba jak w pracy nie byłam ale zrobię w domu, znalazłam jakies top5 chodakowskiej i je dzisiaj zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja_1212 0 Napisano Marzec 7, 2017 Dziewczynki zaliczyłam dziś na rowerze 22 km oj bardzo aktywny dzień rano kijki później rower super a jak będzie gorsza pogoda to muszę się przeprosić że stacjonarnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2017 Hej :) weszłam przypadkiem na ten wątek :) mogłybyście podać przykładowe jadłospisy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 8, 2017 Hejka dziewczyny, wszystkiego najlepszego zokazji dnia kobiet, zycze wam szybkiego spadku wagi:-)! U mnie dzien zapowiada sie słoneczny, choc widze ze wieje i najcieplej to nie jest .... dziewczyny,nie wie co sie u mnie dzieje,wczoraj waga mi skoczyla do 55.9i dzisiaj dalej tak jest a juz sie cieszylam. Moze za bardzo ograniczylam weglowodany? bo praktycznie na sniadanie jadlam bułke i pózniej juz sałatki ( przez ostatnich kilka dni) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecekształty 0 Napisano Marzec 8, 2017 HEJ LASKI No to dzień kobiet... synek z samego rana dał mi różę własnooręczno zrobioną.... ah jaki cudny chłopak , bo ja wogóle zapomniałam że dziś dzien kobiet - więc zaskoczenie było jeszcze większe. :) No i wam też życzę szybkiego spadku wagi, wiary w siebie i spełnienia marzeń :) Dziś zresztą tak jak wczoraj znów zimno , pochmurno i do du...y Podziwiam za wytrwałość w tych ćwiczeniach, kijkach , jazdy na rowerze itd..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja_1212 0 Napisano Marzec 8, 2017 Kobiety Ja dziś z rana zaliczyłam godzinkę na kijkach ale u nas dziś paskudna pogoda :( temperatura niska 4 stopnie :( no ale najważniejsze że się ruszałam zaraz jadę na rehabilitację. Byłam dziś u lekarza na wizycie kontrolnej dostałam jeszcze chorobowe do 2.04.2017r. i powrót do pracy dziewczyny moje w pracy zadowolone ja w sumie też jeszcze trochę zajmę się sobą i wystarczy trzeba wracać do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecekształty 0 Napisano Marzec 8, 2017 ooo jakie tu nudy.. ale nie dziwie sie bo pogoda jest okropna, ja dziś zaliczyłam godzinną drzemkę... ja dziś mega bezwęglowo - tylko jabłko węglowe było a tak to same warzywa i mieso. No nic buziaczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2017 Długo się zastanawiałam zanim kupiłam Slimunox.Straciłam już tyle czasu i pieniędzy na niedziałające suplementy żę szkoda gadać.Slimunox były ostatnimi tabletkami na jakie się zdecydowałam.Ale całe szczęście tym razem trafiłam i dzięki pomocy tych tabletek schudłam.Teraz po raz pierwszy od wielu lat czuję się naprawdę piękna i atrakcyjną kobietą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fili80 0 Napisano Marzec 9, 2017 Cześć :) jestem i ja. Dziękuje za życzenia i choć jest już po Wam także życzę wszystkiego najlepszego. Przepraszam nie było mnie bo w pracy młyn a po dziewczyny mi za gorączkowały więc kolejne Aqua areobik mi odpadł - no trudno. Coś w tym tygodniu kiepsko z aktywnością chyba dziś starsza także nie jedzie na basen bo wspominała, że ją ucho pobolewa. Życzę Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecekształty 0 Napisano Marzec 9, 2017 hej laski, ja się ozywiście zażyłam i du..pa blada dalej stoje 104,2 :/ nic nie chce ruszyć... dzisiaj u mnie deszczowo i pochmurno, z nosa mi leci i wogóle buuu zimno. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Azja_1212 Napisano Marzec 9, 2017 Cześć Dziewczyny Ja wczoraj padłam po 21 i nawet na kijkach dziś nie byłam trudno jutro nadrobię dziś może jeszcze wukombinuje coś z aktywnością ale nie wiem czy będzie kiedy Zaraz będę prasować później wybiorę córeczkę z przedszkola z kuzynem będą się bawić a wieczorem przyjdzie koleżanka z pracy. U mnie mały spadek ale nie będę zapraszać zobaczę jutro oby się tylko utrzymał. Dziś na obiad będzie kurczak pieczony oby mi wyszedł bo ze mnie taka kucharka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 9, 2017 hejka, Paskudna pogoda... Wczoraj dodałam weglowodany i dzisiaj juz jest troszke lepiej. Waga 55,7 czyli spadlo -0.2 Cos czuje ze moj organizm potrzebuje weglowodanów .. wczorajsze menu: kawa z mlekiem 3 bit bulka z serkiem smietankowym makaron z ziolami grejpfrut 2 kromki chleba zytniego z maslem,sopocką i warzywami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja_1212 0 Napisano Marzec 9, 2017 Phuerka wagą rewelacja Gratuluję Jutro ważenie może w końcu zobaczę 7 z przodu nie widziałam już pewnie że 2 lata dziękuję że mnie motywujecie. Phuerka mam pytanie czy jeśli jutro będę miała 7 z przodu zdradzisz te Twoje piękne zapachy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 9, 2017 Azja- oczywiście kochana!haha :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 9, 2017 Azja- oczywiście kochana!haha :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2017 gg ojjjj km oj oj oj oj m n k j k jon k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach