Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w Boga? To dlaczego sponsorujecie WOŚP?

Polecane posty

Gość gość

Imprezy, alkohol dla lewackiej młodzieży

Gość gość
ty tak na serio? :o

Gość gość
Zacytuję fragment pisma św które mówi coś złego o Owsiaku, kupowaniu sprzętu czy zakazujacego dobrej zabawy.

Gość gość
Obyś nigdy nie musiał/a skorzystać z tego co WOŚP kupuje dla szpitali...A może jednak powinieneś/powinnaś... Już bardziej kretyńskiego pytania nie mogłeś zadać.

Gość gość
w szpitalu chcę skorzystać ze sprzetu kupowanego z moich podatków,a nie zbiórek ulicznych

Gość gość
Taki z Ciebie katolik? Pogratulować! Nie warto nawet komentować !

Gość gość
Dlatego żeby cię mieli jak leczyć z wodoglowia nie/doje/bie genetyczny!

Gość gość
Autorko nie chcesz to nie dawaj na woswp.ale nie zagladaj do portfeli innych ludzi.kazdy moze rozpozadzac swoimi pieniedzmi wedlug wlasnego uznania. I nie mozesz nikom zabronic dawac wosp.

Gość gość
Popieram autora. Nie dam nawet złotówki na WOŚP. Pluję sobie w brodę, że wspierałam tę maskaradę przez tyle lat. Część pieniędzy idzie na woodstock, a wiadomo co się tam dzieje. W tym roku przestawiam się na siepomaga.pl A wy łykajcie dalej jak pelikany ten syf zwany Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy.

Gość gość
Imprezy i alkohol jest dla ludzi.teraz jest karnawal wiec wszystko jest na miejscu.to nie Adwent ani Wielki Post itd.

Gość gość
Wiara w Boga zabrania imprezowac****ic alkohol? Jezus zamienil wode w wino zeby goscie sobie na weselu popili i poimprezowali.

Gość gość
Nie każdy pijący się tak upadla. Sorry, ale ja nie latam z cyckami na wierzchu, nie taplam się w błocie i nie puszczam się jak imprezowa młodzież z woodstock :D Ciekawe co Owsik kupi sobie za zebrane pieniądze. Swoją drogą dobry pomysł na biznes.

Gość gość
Ja wspieram schronisko dla zwierząt i pier:dole te oszukaństwo jakim jest WOŚP. Co miesiąc jestem w schronisku przekazuję karmę i daję 50 zl.tak od dwóch lat pomagam.nie dam się nabrać na takie zbiórki jak WOŚP....pan O to biznesmen....A taki nie robi nic za freee:-) osobiście wspieram psy w schronisku.

Gość gość
A czy Jezus ganiał z jądrami na wierzchu i uprawiał seks z nierządnicami? Czy Jezus był moczymordą? Alkohol jest dla ludzi normalnych.

Gość gość
13:26 Brawo! Ty wspierasz schronisko, a ja dorzucę komuś do operacji :) Uzupełniamy się :)

Gość gość
Im więcej hejtu i nienawistnikow, tym więcej kasy do puszek WOSP... I tak trzymać! Sto lat i jeden dzień dłużej...

Gość gość
Jak szłam do sklepu to dałam 30 dychy nie jest to dużo ale na tyle było mnie stać.

Gość gość
nie wierze w boga,a tym bardziej zgniliznę katolicką, zdecydowanie wspieram WOŚP

Gość gość
Tacy ludzie jak autor motywują mnie do dawania więcej pieniędzy na WOŚP. Dziś widziałam taką scenkę: troje młodych ludzi, wolontariuszy WOŚPS stało sobie z puszkami na chodniku w pobliżu kościoła. Przechodził sobie koło nich starszy pan (wyszedł z kościoła dopiero co) i zaczął ich przepędzać i krzyczeć, że Owsiaka trzeba powiesić. Serio. Tak powiedział. Wyciągnęłam więc wszystkie drobniaki jakie miałam w portfelu - ze 100 zł się tego uzbierało i wrzuciłam im do puszek. Tak żeby dziad widział.

Gość gość
Z tym zmienianie wody w wino to nie do końca było tak jak wszyscy myślą. To wino nie służyło po to, żeby się upić. Po prostu w tamtych czasach, w tym rejonie świata woda nie nadawała się do picia i ludzie pili wino. Tak na co dzień. To było dużo słabsze wino od tego co jest teraz.

Gość gość
Chcecie to dawajcie. Skoro lubicie sponsorować starego cwaniaka i podoba wam się woodstock to ok. Tylko nie płaczcie jak wasza córeczka wróci z brzuchem bo weźmie sobie do serca hasło "róbta co chceta". Cejrowski zapytał kiedyś Owsiaka czy swoim dzieciom też tak mówi. Chłop tylko się roześmiał :) więc róbta co chceta ja dorzucę komuś do leczenia. Jak ktoś chce pomagać to nie potrzebuje całej tej szopki, ale Polacy uwielbiają akcje na pokaz. Akcje i fundacje, które polecam: siepomaga.pl Unicef- .Dostarczają petycje na pocztę. Świetna sprawa bo można w prosty sposób pomóc. adoptuj rysia ( lub inne zwierzę ) z WWF otwarteklatki.pl - pomoc lisom i innym zwierzętom futerkowym. karmimypsiaki.pl - klikacie na wiadomości oznaczone jako Karmimy psiaki i w ten sposób wspomagacie schroniska.

Gość gość
Kościół najbardziej zrobiłby na złość Owsiakowi, gdyby wyposażył wszystkie szpitale i przychodnie w potrzebne sprzęty ;) Ale nie - to by kosztowała, mlaskanie papą jest za darmo i to robimy przez 25 lat. Sukces Owsiaka nie wziął się z lewactwa - ludzie korzystający z tego sprzętu widzą namacalnie efekty - dlatego wpłacają.

Gość gość
15:41 jestes ograniczona umysłowo czy co ci jest biedny człowieku? Pomagaj sobie komu chcesz, ale nie wtrącaj się na co i komu pomagają inni!!! :-O Czy my ci mówimy komu masz pomagać??? NIE!!! to zachowaj swoje denne uwagi dla siebie. prezentujesz typowa prostacko-buraczaną postawę i sama sobie świadectwo wystawiasz :-O zupełnie jakbyś kpiła i wyśmiewała takich co mają salon pomalowany na brązowo, bo TY MASZ na biało i to jedyna akceptowalna opcja... dla takich ograniczonych ludzi jak ty

Gość gość
Ciekawe co zrobił Rydzyk z pieniędzmi które zbierał na ratowanie stoczni jakoś kościół milczy, więc odpowiem na pytanie autora - nie dawajcie kasy na WOŚP a na rozbudowę imperium Rydzyka,

Gość gość
Serio widzisz jakiś związek? Pomagajcie jak chcecie. Mogę wyrazić swoje zdanie i Ty nie będziesz mi tego zabraniała. Jeśli nie widzicie, że WOŚP to jeden wielki pic i kupiony sprzęt to tylko inwestycja w reklamę to jesteście masą, która łyka wszystko bez zastanowienia. I kto tu jest głupi i da się wodzić za nos bo ktoś poklepie po plecach i da naklejkę? :D

Gość gość
Wpis z 16:09 był do gościa z 16:00 Jeśli chodzi o Rydzyka to Kościół już dawno powinien coś z tym zrobić.

Gość gość
nie rozumiesz idiotko że o żadną naklejkę tutaj nie chodzi? ja nigdy w ten dzień nie wychodzę z domu a pomagam i naklejki żadnej nie mam. czy twój tepy mózg rozkmini tę zagadkę??? :-D :-D jeszcze trochę pohejtuj bo tylko tym się żywisz a im wiecej napiszesz tym więcej ja wpłace na WOŚP ścigamy się?

Gość gość
A wy myślicie, że jak ktoś nie popiera Owsiaka to jest za Rydzykiem? :D

Gość gość
nie brnij tępaczko :-D

Gość gość
16:13 najpierw weź coś na uspokojenie ;) Dziwnym trafem fani WOŚP nie wiedzą, że można pomagać w inny sposób. Ps: Mówisz, że wolisz MMS-y? ;)