Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w Boga? To dlaczego sponsorujecie WOŚP?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ale to owsiak wytoczył proces kurce a nie kurka owsiakowi ja czekam na dokumenty finansowe do przedstawienia których już kolejny raz sąd zobowiązuje pana Owsiaka. a on ciągle się uchyla.

Gość gość
Bo zło jest bardziej krzykliwe, a dobro działa po cichu jest takze takie powiedzenie ze diabeł się w ornat ubrał i ogonem na mszę dzwoni

Gość gość
Bilans Owsiaka 20 - tyle wykładów daje rocznie Jerzy Owsiak top menedżerom z korporacji. Sam mówi, że 75-minutowe zajęcia, na których występuje, to bardzo dobre źródło utrzymania 11 mln zł - tyle przychodu w 2011 r. osiągnęła należąca do fundacji WOŚP spółka Złoty Melon, na której czele stoi dyrygent Orkiestry 40 - tyle rocznie szkoleń dla firm organizuje Złoty Melon. Przychody z nich wynoszą ok. 250 tys. zł 10 - od tylu lat działa Złoty Melon. Przez pierwsze lata spółka przynosiła straty. Od 2009 r. jest zyskowna. W zeszłym roku zarobiła ponad 300 tys. zł

Ale co Was k***a bo ile kto ma? Politycy też ciagną mega kasę od Nas i taki c**j robia dla drugiego człowieka. Ja zawsze dam na WOŚP bo facet robi kawał dobrej roboty i g****o mnie obchodzi ile z tego leci do jego kieszeni.....nawet dodam, że zasłużył na to. Bylam kiedyś z dziećmi w szpitalu....i uwierzcie mi, że gdyby nie sprzęt oklejony czerwonymi serduszkami to nie mili by czym dzieci diagnozować i leczyć! I niech sobie wsadzi 11 baniek w kieszeń- Ja i tak chylę czoła przed Nim bo co roku zbiera dziesiątki milionów i pomaga bardziej niż ktokolwiek !!!