Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w Boga? To dlaczego sponsorujecie WOŚP?

Polecane posty

Gość gość
Co ma piernik do wiatraka JA Idę na Mszę a jak wychodzę z Kościoła to szukam młodzieży z puszkami i daje kasę. Nie widzę w tym nic złego. A że jakaś część z tej kasy idzie na Woodstock hmmm nie raz tam byłam fakt młodzież jest różna i różnie się bawi czy to na Woodstock. CZY na dyskotekach......

Gość gość
Jak kiedyś będziesz potrzebować pomocy albo twoje dziecko które być może urodzisz albo stara schorowana matka czy ojciec a niedługo ty sama to może... MOŻE... MOŻE... wątpię... zrozumiesz A poza tym od początku było mówione że Woodstok jest podziękowaniem dla młodzieży za zaangażowanie w zbiórkę, pomoc itp. Ja mam 60 lat a żaden Woodstok mi nie przeszkadza niech się młodzi bawią jak chcą nikomu nic do tego a już na pewno nie tobie autorko. Ja wpłaciłam 500zł i bardzo się cieszę, że mogłam to zrobić! Ten dzień to jedyne prawdziwe święto w tym naszym kraju Pomimo takich ludzi jak ty autorko :-) :-) :-)

Gość gość
16:17 a argumentów brak ;)

Gość gość
nie potrzebuję uspokojenia bo wspaniale się dzisiaj bawię; dzisiaj jest święto, mam znakomity humor i cała moja rodzinka świętuje a ty taplaj się w tym swoim bagienku

Gość gość
16:12 a ja mam 24 i uważam, że normalni ludzie bawią się w inny sposób. Wybacz, ale wiek nie świadczy o mądrości ;)

Gość gość
Skąd buractwo ma wiedzieć, że należy pomagać? Mowią to, co każe im ksiądz...

Gość gość
nie brnij tępaczko :-D argumentować betonowi nie zamierzam :-D

Gość gość
SŁUCHAJCIE to jakiś projekt! Nie odpisujcie jej! Pewnie bierze kasę za nastukane posty, a pomocy to ona nigdy nikomu nie ofiarowała!

Gość gość
16.24 : bawic można się np. w burdelu lub ćpać.... masz rację, że są rozne sposoby

Gość gość
przestańcie ! przecież to jakas prowokatorka!!! nie ma aż tak durnych ludzi poza tymi którzy hejtują WOŚP - to krótkowzroczne pokraki bez refleksji

Gość gość
16:24 tak mówią dzieci jak nie wiedzą co powiedzieć. Szybko się rozwijasz ;) x No tak bo pomagać można tylko raz w roku jak Owsiak weźmie się do roboty. Innej opcji nie ma :D Nie każdy wierzący jest moherem.

Gość gość
16:26 opisałaś to co dzieje się na woodstocku. Nie wszystko, ale o najważniejszym nie zapomniałaś ;)

Gość gość
16:28 krótkowzroczność to wasz problem. Nie projektuj tego na mnie.

Gość gość
A ci co pracuja w schronisku+weterynarz czy oni pracuja za darmo?! Nie oni biora pensje i dlatego brakuje na karme dla psow i kocow.

Gość gość
A ci co wypisuja o woodstoku to byli kiedys na nim czy powtarzaja tylko plotki?

Gość gość
Znalem kolesia ktory po pierwszym pobycie na woodstocku zoostal abstynentem.

Gość gość
dajcie spokój to prowokatorka od siedmiu boleści

Gość gość
Powtarzają słowa Rydzyka

Gość gość
Autorko, dałaś dziś plebanowi na tacę?

Gość gość
Oo właśnie pewnie widzieli urywki w tv która oczywiście pokazuje tylko to co się dobrze sprzedaje jak juz pisałam różna jest młodzież i różnie się bawi czy to na Woodstock czy na dyskotekach czy na techno party jedni się bawią inni cpaja inni bzyjaja się po kątach.Szacunek dla Jurka który każdego roku daje dużo od siebie.

Gość gość
16:49 alleluja nawrócił się.! :)

Gość gość
A skąd ten odwrót od owsiaka? Niech zgadnę, jest na bakier z kościołem/religią? ma poglądy lewicowe? Serio pytam...

Gość gość
odwrót bo TVP i PIS nie popierają :-D :-D ale tępaki nie kumają, że jak im sie coś stanie to będą zdani na łaskę i niełaskę polskich szpitali a jak się stanie coś prezesowi TVP czy kaczorowi to podatnicy będa ich leczyć w najlepszych klinikach

Gość gość
A ci co pracuja w schronisku+weterynarz czy oni pracuja za darmo?! Nie oni biora pensje i dlatego brakuje na karme dla psow i kocow.

Gość gość
Może teraz coś się zmieni i zbiórki na sprzęt medyczny nie będą potrzebne. Po coś te podatki płacimy. x Jasne tylko, że są różne kluby i normalni omijają speluny szerokim łukiem. Z porządnych klubów zachlajmordy są wypraszane. Woodstock jest specyficzny i każdy o tym wie. Chcesz powiedzieć, że lubisz zabawę na poziomie i nie przeszkadza Ci, że większość jest tam, żeby zamoczyć i zachlać ryja? Obecność sekty też Ci nie przeszkadza?

Gość gość
Prawda jest taka ,ze hejt na Owsiaka rewelacyjnie podbija mu stawke. Zatem w tym roku kolejny rekord i to na sensowną skale :-)

Gość gość
Cieszysz się, że zafundowałaś Owsikowi nowe auto? :D

Gość gość
Jak by ciw matka usunela od razu przy porodzie to bysmy tu mieli spokoj i pytania na poziomie a tak niestety