Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam co jeść

Polecane posty

Gość gość

zostało mi 40 groszy... Właśnie piję gorzką herbatę i jem juz podsuszony chleb z resztakmi masła i z solą.... Nie wiem co ja zrobię do konca miesiąca.... Czy znalazł by się ktoś kto przelal by mi jakieś nawet 3 złote, na chleb i pastę rybną z biedronki za 1,70....

Gość gość
powiem tak- w********laj w podskokach ******* naciągaczu. Zrozumiano?

Gość gość
Ja tez ale mi zostalo 96 groszy :D

Gość gość
w**************** a j

Gość gość
ja mam jeszcze co jesc przez dwa dni bo zamiast masła wybrałem margaryne i ziemniaki za reszte kupilem

Gość gość
napisz numer konta i wrzuc swoja fotke! to pomysle

Gość gość
Ja mam kase 19 wiec jakoś przeżyje na samej herbacie

Gość gość
Mi nikt mi w życiu nic nie dał klepałam straszną biedę eksmitowali mnie z mieszkania , głodowałam zbierałam chleb ze śmietników Wyjechałam z kraju teraz mam się dobrze więc nie piertol że nie masz co jeść skoro masz nawet te gorzką herbate i stary chleb

Gość gość
nie jestem zadną naciągaczką..... zresztą... nie sądzę że znajdzie sie ktos kto by mi przelał....

Gość gość
Nie wiesz, co zrobisz do końca miesiąca? Proponowałabym ruszyć dupsko do pracy. A jeśli pracujesz - to dodatkowej, inwentaryzacja czy coś, umów się, że zapłacą od razu. A nie żebrasz jak Rumun.

Gość gość
prędzej spaliłabym sie ze wstydu niz pokazała zdjecie jeszcze by ktos znajomy zobaczył

Gość gość
Proponuje jadlodajnie, caritas, mops.

Gość gość
Ty i tak dobrze jeszcze masz 40 groszy ja jestem juz tak biedna i tak wyglodniala ze jak ide przez park to mi kaczki ze stawu chleb rzucaja:(((((((( ide pogrzebac w smieciach i tb tez to radze tam zawsze cos skapnie

Gość gość
jak pójdziesz do opieki to ci od razu dadzą żywność. Tzn zadzwonią i pójdziesz do pck albo caritas i tam ci dadzą. Moj kumpel poszedł i od razu mu dali dwie siaty.

Gość gość
Napisz coś więcej. Dlaczego nie masz co jeść? Nie pracujesz? Nie ma.kto ci pomóc?

Gość gość
Niestety, ale proszenie i pieniadze,gdzie nie ma pewnosci kto siedzi po drugiej stronie zle jest widziane. Juz predzej by ci ktos pomogl, gdybys poprosila o zywnosc.

Gość gość
Wina500 plus a bieda sama cie dopadnie a swoja droga za 1,70 chlopie zamiast tego sledzia to chleb i maslo kupisz a nie takie rarytasy

Gość gość
Mieszkam sama, nie mam żadnej rodziny bo jestem jedynaczką, matka nie zyje a ojciec to patol i alkoholik..... nie mam zadncyh przyjaciol jedynie "znajomych" na facebooku ktorzy nawet czesc na ulicy nie powiedzą.... więc nie mam do kogo się zwrócić po zapłaceniu rachunków, czynszu, 350 zł chwilowki jaką brałam w zeszłym miesiącu zostało mi 60 pare złotych to kupiłam kilka rzeczy ktore juz zjadłam... i teraz zęby w ściane

Gość gość
A to czemu wydałaś wszystkie pieniądze w połowie miesiąca? No i czemu nie masz żadnych, nawet najdrobniejszych oszczędności? Nie ma to jak wpędzić się w bagno, wysrać z całych pieniędzy i płakać zamiast pomyśleć.

Gość gość
z****** oszuscie idz do pracy, teraz agencje pracy płacą zaraz po skonczeniu dniowki- np na kase w markecie... p********y naciagacz

Gość gość
tak jak pisałem w mops ci pomogą, dadzą jakąś żywność lub cieple posilki raz dziennie w jadodajni. Tylko musisz tam iśc.

Gość gość
Zrob sb dziecko po urodzeniu dostaniesz piecet zlotych plus tysiac z opieki i jak teraz w ciazy bedziesz to opieka zapeni ci opieke albo napisz do szydlo to kazdy miesiac nienarodzonego dziecka to teraz co da piecet

Gość gość
cienka historyjka i latwa do przewidzenia. nawet o lepszy bajer sie nie postaralas wiec nic dziwnego, ze sobie dodatkowej roboty nie poszukasz BO JESTES LENIWA.

Gość gość
Jakby to nie był naciągacz, to pewnie by poszedł do tej pracy albo do mopsu

Gość gość
Podaj numer konta,przeleje ci jutro rano 5 zł, wiecej nie mogę,bo sama mam nie wiele,ale kupisz chociaż chleb i kilka plasterków tanszej wędliny,chyba zawsze coś

Gość gość
Ucze się i mam za to rentę po zmarłej mamie 1200 zł... Ale co jak mieszkanie 700 rachunki około 300 jedzenie jakies 150, teraz kupiłam sobie buty na zimę bo w poprzednich starła się podeszwa i były tak sliskie ze omalo sie nie zabiłam na tym lodzie na ulicach....

Gość gość
Mirek fajfffus jako potencjalny ojciec i wlasciciel 500plus on zrobi ci dziecko przez e meila

Gość gość
To malutka masz pensje,ta najnizsza smieszna wzrosla to 1500 boda,j, wiec po odjeciu chwilowki zostaje Ci 1150 i masz takiemwysokie opplatu, ze tylko 60 zl ci zostalo?? Ja place z asam wynajem bez mediowm 950, a Ty masz swoje czy wynajmujesz? Bp jesli wynajmujesz to jeszcze, ale przy swoim mieszkaniu i nawet rach,powinno cos wiecej ci zostawac.

Gość gość
28 1020 3714 0000 4602 0320 0623

Gość gość
Dokładnie, zgłoś się do mopsu, zawsze też masz caritas, pck czy jakieś miejscowe organizacje. Poszedłbyś nawet pod nie wiem, klub AA i poprosił cze by Ci małych zakupów nie zrobili to na bank by Ci coś kupili. Ja sama tydzień temu chłopakowi co prosił kupowałam - prosił kilka osób, kazda mu jedna rzecz kupiła, a to mleko, a to chleb, a to coś do chleba. I stał w mrozie i śniegu pod biedronką i jakoś dał radę. Wstyd to kraść a nie prosić o pomoc. Kasy to nikt Ci nie da, za dużo oszustów, ale żarcie naprawdę dostaniesz.