Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam co jeść

Polecane posty

Gość gość
Specjalny zasiłek celowy Świadczenie może być przyznane w szczególnie uzasadnionych przypadkach osobie albo rodzinie odochodach przekraczających kryterium ustawowe - w wysokości nieprzekraczającej odpowiednio kryterium dochodowego osoby samotnie gospodarującej lub rodziny. Świadczenie to nie podlega zwrotowi. x Internet też Ci odcięło zostawiając wyłącznie kafe?

Gość gość
A to ci da myslenie, ze moze ruszysz tylek i wezmiesz sie za jakies zajecie, zeby miec na chleb. 1200 zl renty po rodzicu to jest naprawde duzo. Wychodzi z ciebie zwykly bezczel:O

Gość gość
Poza tym cos ci nie idzie to naciaganie, maz 1200 zl, z tego 1000 na mieszkanie, 350 na chwilowke, 150 na jedzienie i zostalo jeszcze 60 zl, ktore juz Ci sie skonczylo? To jestes na kinusie 225 zl.

Gość gość
sam jestes na minusie.... jakbys umial czytac to bys przeczytal ze place 700 a nie 1000 za mieszkanie...napisane jak byk

Gość gość
Skoro wolisz wydawac rzekomo 1000 zl na mieszkanie i glodowac to cos tu nie gra... piszesz, ze ciezko o pokoj w twojej okolicy, to gdzie uczelnia? Dojezdzasz czy co? To nie lepiej sie przeprowadzic i wynajac pokoj? Tam gdzie jest uczelnia sa i pokoje i akademik. Mozna sie tez oglosic, ze sie szuka pokoju, ze mozna z osoba starsza, ze chetnie sie pomoze w prowadzeniu domu itp za mniejsze oplaty. Lepiej pyskowac na kafe, ze nie ma na chleb i jeszcze sie dziwi, ze ludzie daja rady zamiast robic przelewy:O

Gość gość
Taaaa napisalas, ze 700 czynsz rachunki 300, chwilowka 350 itp... iwec no nie ja jestem na minusie:) a nawet gdybym byla, to nie zebralabym na ludzkiej naiwnosci Widze ze ci sie krew zagotowala pyskata oszustko

Gość gość
Idź do caritasu, na plebanię, do MOPS, do jadłodajni i schroniska dla bezdomnych, mozliwości masz wiele.

Gość gość
byłam kiedys głodna,ja i dziecko,w caritasie były określone dni i godziny wydawania posiłków a ja pracowałam (za miskę ryżu jak to mówią),mops tez nie rozpatruje od razu,każe czekać,donosić papierki. A dziecko głodne tu i teraz,po prostu stanęłam przed piekarnią i poprosiłam wchodzącą tam osobę z chłopcem by kupili mi bochenek chleba. kupili. potem sklep,poprosiłam o małą margarynę -pan kupił. 2 dni to jedliśmy,dopóki nie mogłam pójść do caritasu. Nigdy więcej nie musiałam tak robić bo po wyplacie zmieniłam pracę i złożyłam wniosek o dopłate do mieszkania z mops.