Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500plus i dzieci rodza sie w patologii

Polecane posty

Gość gość
teraz przez to 500 plus co raz wiecej kobiet rezygnuje z pracy siedzi w domu oglądając idiotyczne seriale i nic nie robiąc przez cały dzień

Gość gość
gość dziś księża są potrzebni jak ty nie wierząca dajesz d**e przed ślubem to może ci to przeszkadzać ale mi to nie przeszkadza.-----potrzebni, zebys wiedziala potem jak ziac nienawiscia, podla zmijo :O

Gość gość
własnie ile tych beznadziejnych bab zrezygnowało z pracy bo im piecet zabiorą bojcie sie boga i tych legatów utrzymywać....

Gość gość
wybic tych wszystkich co biorą 500 i dalej sie mnoża

Gość gość
20 50 Co ty wiesz czy jest czy nie ma.Oboje nie mamy wiecej niz 1400 do reki w porywach.Syn sie uczy ,nie brde go gonic do pracy bo na praktykach już wystarczająco fizycznie zaiwania .a te 116 zł co ma to na paliwo ma bo dojechac jakos musi Teraz ferie ,szkoła odpadnie to cały tydzien bedzie do 16 .00od 7 .00 zaiwaniał.Od 3 lat całe wakacje przepracowuje po miesiacu obowiazkowo w ramach praktuk a drugi miesiąc cały dorabia prywatnie .Co ty kuzwa wiesz.

Gość gość
a narzryj sie tym 500 plus hadzie ty nie rozumiesz tego ze jak ty dostajesz piecet to inni tracą?bo wszytsko w gore poszło co mnie to obchodzi ile zarabiasz i ile pracujesz inni mają gorzej

Gość gość
Jeszcze może w weekendy mam mu kazać charować bo mało urobiony przychodzi.W domu myslisz ze drewno kto tnie i odsnieża.?

Gość gość
rusz d..pe i sama odśnież a co nie umiesz łopaty trzymac

Gość gość
Nam przyznali na jedno dziecko 500 bo nasz dochod nie przrkracza!Inni mają gorzej?co mnie inni obchodzą??patrz na tych co na 6 czy na 8 dostają!

Gość gość
bo zatwardzenia dostaniesz Ppolecam reguterum na wzdęcia to kosztuje mniej niz 4 złote

Gość gość
A kto ci powiedział ze nie odsnieżam.?Po 12h pracy drugie tyle w domu odwalam.!

Gość gość
wszystko dla bachorów 500 plus

Gość gość
Daruj sobie chamowate komentarze.To nie ja wojowałam o te marne 500 tylko mąż.Dla mnie to wstyd brać cokolwiek.Dobrze że bede mieć wreszcie normalną prace -lepszą!bo już mnie chuj strzela jak to sie wszyscy o te marne grosze plują!

Gość gość
22.34 Tak jak ja na gospodarce z************m i przy drzewie czy na budowie to ty w życiu o takiej pracy pojecia nie miałaś !Wiesz jak wygląda krowa albo koń?

Gość gość
tyy gospodarz idź zobacz czy ci krowa jutro mleko da bo ją kon wycymboli, wyslij mi zdjęcie swojej mordki słonko to ocenie czy ten koń jurny, a co do krowy to sie dogadamy po spisaniu testamentu

Gość gość
Polska się zadłuża przez bachory plus

Gość gość
Jezu jacy polacy sa zawistni Te pieniadze pomagaja rodzina lepiej zyc Wkoncu mozna dziecko zabrac na lody albo kupic mu nowy plecak Nie wszystkie biedne rodziny to patologia Ludzie zamiast sie cieszyć że polakom będzie troche lepiej to ich opkuwacie Po co ta zawisc

Gość gość
nikt tu nie mówi ze biedna rodzina dostała te 500zł bo okey ma niech dziecku cos kupi ale jak widze ze dziecko do szkoly brudne chodzi ojciec kupuje piwo w sklepie a dzieciak pożycza kartke bloku od kolezanki to weź pomyśl jeden z drugim a matka w ciązy z kolejnym i sie smieje sasiadom 500 plus jest to trzeba korzystać wiec ogarnijcie d..py i nie spinajcie sie bo dostajesz te 500zł a ktos na tym cierpi raz dziecko bo ojciec ma na piwo druga sprawa panstwo i płatnicy emeryci i wszyscy inni ktorzy nie mają tych pieniedzy

Gość gość
22.52 No to teraz przegiełas bo my alkoholu nie pijemy i nam przyznali jedynie ze wzgledu na to ze nam dochod nie przekracza!Wszystko u nas jest ok i nie obtażaj normalnych ludzi Corka ma swoją karte do konta,co miesiac zbiera rachunki co za to kupiła np kurtke buty ,spodnie ,jedzenie czy składki szkolne i dodatkowe lekcje zeby nie było głupiego p********ia!Obrazasz mnie i dziecko.!Wreszcie mogła sobie kupić wymarzone buty czy telefon ,teraz odkłada na kolonie.

Gość gość
I nigdy brudna do szkoły nie chodzi,kosmetyki też sobie z tego kupuje .Zbieramy rachunki co miesiąc.!!Nie porownuj nas do patoli..bo u nas tak nie jest.

Gość gość
gość dziś Jezu jacy polacy sa zawistni Te pieniadze pomagaja rodzina lepiej zyc Wkoncu mozna dziecko zabrac na lody albo kupic mu nowy plecak Nie wszystkie biedne rodziny to patologia Ludzie zamiast sie cieszyć że polakom będzie troche lepiej to ich opkuwacie Po co ta zawisc x Sorry, ale jeśli ktoś zrobił dziecko, a nie stać go na lody dla niego, to jest to patologia.

Gość gość
to niech sobie zarobi na kosmetyki a nie bierze kase od rodziców na studia też będziecie kase dawać bo nierobowi nie bedzie się chciało pracować?

Gość gość
Nie bede niepełnoletniej gonić do pracy.

Gość gość
Przecież PIS kupił motłoch tym 500+... szkoda tylko, ze podzielił przy tym dzieci na "lepsze" i "gorsze"

Gość gość
23.13 i nie bierze kase od rodzicow bo to sa jej pieniadze i na jej konto przychodzą.Ona ma karte,głupot nie kupuje.Ja we wrzesniu na same wyprawki dla nich dwojga 1000 wydałam i nie miałam zadnego 500 jeszcze..

Gość gość
23.13 dziecku karzesz pracować?Uczy sie.Chce mieć antyperspirant,krem czy wazeline do ust albo wkładki ,młode dziewczyny mają już swoje potrzeby.Zmieniam prace na lepszą a nie bede wysłuchieać jak jej ktoś żałuje na czekoladę"!czy waciki.!Przypieprzajcie sie fo tych co piją albo na d***e siedzą albo mają w domu druzynę piłkarską a nie do jednego kuzwa dziecka.

Gość gość
Ja jestem z normalnych sfer i powiem tak,mnóstwo moich znajomych 22-31 lat bierze slub,wiele z nich nie ma dzieci, niektórzy maja najwyżej jedno. Skoro dla was liczy się tylko kasa i to jest ważniejsze od bycia rodzina,to jesteście z marginesu,przykro mi. Aaa i znam kilka młodych samotnych matek - żadna z nich nie siedzi z brzuchem do gory i,czekajac na zasiłki. A wy róbcie co chcecie. Moje podatki mogą iść na wasze bękarty (skoro bez ślubu), dalej będziecie patologią

Gość gość
22.49 Dokładnie.Mozna dziecku kupic bilety do kina albo na basen zabrać wreszcie.

Gość gość
22:30 masz syna lenia, ja znam dziewczyny, które maja po 18-19 lat i juz dorabiaja, nie musi przecież dużo pracować,może mieć niecały etat. Dobrze tak wam, ze nie dostaniecie 500+. Najlepiej żeby Koriwin wygrał następnebwyobry i zlikwidowal wszelkie zasilki,niech pasożyty wyzdychaja z głodu nieroby... zlikwidować mieszkania komunalne,socjalne