Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500plus i dzieci rodza sie w patologii

Polecane posty

Gość gość
23.33 Ja rownież jestem z normalnych sfer.

Gość gość
Jakim prawem nazywasz mojego syna od lenii??pracuje ciezko fizycznie po 8 h dziennie jako uczeń!!!czyli pracownik młodociany !Od 7-16!czasem ledwie na nogach stoi a mimo to idzie i zapieprza przy domu wiec licz sie ze słowami.Trzy dni praktyk 2 dni szkoły .Dzwigałaś stal całymi dniami ?to stul pysk Nie znam drugiego tak pracowitego chłopaka jak on jest.!Wakacje całe pracuje nawet do 21.00!po powrocie.Ile ms z wakacji ?od skonvzenia gimnazjum ten chłopak nie miał wolnego dnia wakacji wiec mnie nie w******j.

Gość gość
23.36 Co ma dorabiać?jak ma dorabiać jak maszkołę i praktyke ?jest przyjety jako pracownik młodociany na 8 h h.Po powrocie do domu ledwo na nogach stoi.Kiedy ma sie uczyc ?W domu tez jest co robić..zrrsztą odpoczynek tez mu sie chyba jakis nalezy.O 6.00 wstaje o 17 .00 jrst w domu.

Gość gość
Wtrącę swoje 3 grosze: np. ja nie żałuję tych 5 stów rodzinom po prostu biednym, tylko że jeżeli ktoś ma się rozmnażać dla 5 stów co miesiąc, no to na pewno nie jest to osoba odpowiedzialna.

Gość gość
Cd.w wieku 14 l.sam zbudował porządną cieżką altanę z drewna ,oraz kilka szafek drewnianych bude dla kota i 3 l.temu dwie solidne budy dla psow oraz dwa spore ,metalowe kojce.Codziennie piłą motorową tnie drzewo.Sam wybudował cieżką solidną skocznie-na ktorej trenuje i sam urządził i zrobił sobie pokój .Nieraz sie dziwie skąd ma tyle siły ,a ty jeszcze śmiesz wyzywać go od leni.To że ma 18 l.to nie znaczy że ma nie mieć normalnego życia.

Gość gość
Co ty mi sie babo plujesz ze przeginama czy ja mowie to otobie ogarnij d,pe mowie tu o wszystkich ktorzy dostaja kase a i tak zarabiaja duzo powinno byc tylko dla tych co potrzebuja nie dla łajz co kase na uj wie co wydaja a ktora dostala kase i na wycieczke pojechali co tyle kasy to i sa rarytasy bo ta co kasy nie miala to nie jedzie na wakacje tylko kase odklada dziecku jak 500zabiora zeby miec cos jeśc

Gość gość
Altanke zbudowal w wieku 14 lat?ahahaha bo zaraz bedzie ze czolgiem jeździl, a swoja droga bylo zrobic samemu skoro dziecko chcialo a teraz sie zalisz jakie to pracowite

Gość gość
Wiedzialem ze ci ktorzy biora kase to beda mowic oh jakie moje dziecko jest cudowne i pracowite ze mu sie 500 nalezy zaraz rok po roku nowy bahor bedzie i tez ze takie pracowite jak mialo dwa miesiace juz umialo pana tadeusza na pamiec i mu sie nalezy bo zdolne..bla bla te wasze przechwalki

Gość gość
gdzie jest kozak co wczoraj chciał ode mnie statystyk urodzenia jak wysłałam staty to juz mor**de zamknąłes?

Gość gość
żal tych ludzi

Gość gość
dzis facet zabil swojego synka bo döwiedzial sieZe zamiast piecet plus dostanie bony zywnosciowe i co kuffy jak kase zabiora to dzieci po smietnikach beda lezaly a w domu dziecka nie bedzie miejsc