Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 letnia dziewica ???

Polecane posty

Gość gość

Poznałem kobitkę , często widywałem ją z małym chłopcem myślałem że to jej , ale powiedziała że to siostrzeniec a ona nie ma dzieci Rozmawialiśmy ostatnio na różne tematy i powiedziała mi że nigdy nie spała z facetem ... czy to możliwe ? jest taka ciepła fajna i wesoła ... chciałbym z nią stworzyć coś więcej ale boję się że mi ucieknie ... jak zacząć ?

Gość gość
Normalnie zacznij , tak jak z każdą inną babą

Gość gość
jest to możliwe najstarsza dziewica miała 106lat

Gość gość
to chyba dobrze że jest dziewica w tym wieku widać że się szanuje

Gość gość
Będzie dobra za żonę i mamę spiesz się chłopaku !!!! Nie zwlekaj drugiej szansy nie złapiesz takiej

Gość gość
jakbym się dowiedział że jest dziewica to zaczałbym ją podrywać od samego rana i nosić na rękach bierz się za nią bo drugiej okazji nie bedziesz miał!!

Gość gość
Umie dobrze gotować , uwielbia zwierzaki jest skromna spokojna i bardzo czuła i wrażliwa , ... Muszę jakoś zrobić tak by mi nie uciekła

Gość gość
boże ideał wiesz ile mężczyzn by chciało być na twoim miejscu kobieta jak marzenie

Gość gość
Chłopie !!! kobitka jak marzenie !!! Nie siedź na forum tylko zapiertalaj do niej !!! :D Zaproś ją gdzieś ! a co ona robi ?? zawodowo ???

Gość gość
Pracuje, w domu spokojnej starości , pozatym dorabia , w schronisku dla bezdomnych zwierząt i w caritasie , też przygotowuje posiłki dla biednych dzieci , ogólnie udziela się bardzo i niesie pomoc ludziom mowi ze pomaganie sprawia ze czuje sie potrzebna innym

Gość gość
To nic dziwnego ja tez jestem taki fajny mezczyzna i tez nie uprawialem seksu no i jestem mlodszy.

Gość gość
jasne. dziewczyna jak marzenie. zanim sie przekona ze oral jest przyjemny to tobie z racji wieku przestanie stawac fujarka

Gość gość
Bo mezczyzni chca porzadne kobiety a kobiety chca rochaczy i dupkow

Gość gość
Przygotuj się na niezły bieg z przeszkodami. x Tylko zahamowania utrzymały ją w dziewiczym stanie. Nie wiadomo, czy uda jej się przed tobą otworzyć.

Gość gość
jak w tym wieku pierwszy raz zakosztuje to albo cie zajedzie albo se na lewo dorobi:-D :-P

Gość gość
bierz te pannice a nie gadaj taka cie bedzie szanowac ino ty byc miły dla niej i dbaj o nią

Gość gość
gość dziś ...taka cie bedzie szanowac... x O naiwności ludzka :D... x Jak baba jest czterdziestoletnią dziewicą, to musiała mieć w domu wzorzec mężczyzny, który ją skutecznie od mężczyzn odstraszył. Taka kobieta ma SPACZONE spojrzenie na mężczyzn i jest mała szansa, by dobrze traktowała faceta.

Gość gość
biła go chyba nie będzie ? :D

Gość gość
Chyba nie :P. x Ale podobnie do osób z domów dziecka, będzie miał problem, ze stworzeniem stabilnego związku.

Gość gość
napisz trollu po raz setny "dziewczyna marzenie"... widać, że góra dwie osoby tu piszą...w kółko to samo... pomaga starszym, zwierzętom, biednym - zapomniałeś dopisać, że oddaje krew, jest zarejestrowana jako dawca szpiku, a na wigilie przyjęła do domu bezdomnego :D

Gość gość
...na wigilie przyjęła do domu bezdomnego ... x i w sylwestra już dziewicą nie była :P