Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabkowanie czy zapalenie ucha? Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Od tygodnia zaczęły się problemy z apetytem-niechęć do łyżeczki/pokarmów niemlecznych. Potem co zje to zwraca bo uporczywie mu się odbija. Od 2dni była lekko podwyższona temp i dziwne pokladanie się (drzemki się rozjechaly). Dziś już temperatura 38. 2, płacze i chwytanie za glowe/policzki/tarcie oczu, totalny brak apetytu, placz przy butelce i wymioty. Kupka wsiakla zgnitozielona i cuchnaca. Problem ze spaniem. Przy dotknieciu ust niekapkiem broni sie i bardzo placze. To jeszcze ząbkowanie czy już infekcja ucha? Przy naciśnięciu w okolicy ucha nie płacze, nie ma zaczerwienien.

Gość gość
Zamiast na forum pytać to jedź lepiej do ambulatorium bo to dzieciaka szkoda. Po co ma się męczyć jeszcze całą noc zanim do pediatry pójdziesz. Tutaj nikt diagnozy nie postawi tak jak lekarz przez telefon.

Gość gość
Dałam paracetamol i temperatura spadła, poplakal i teraz spi. Tak czy inaczej muszę czekać do rana bo nie mam samochodu.

Gość mamatośki
Tutaj na forum jeszcze nie spotkałam się z osobą, która jest lekarzem i może śmiało coś poradzić. Jeśli takiej pomocy oczekujesz, możesz napisać na http://portalzdrowiadziecka.pl Tam jest pediatra, który odpisuje. Dużo zdrowia dla dzieciaka, pozdrawiam

Gość gość
u mojego tak wyglądało zapalenie ucha..