Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chorowanie 3 latkow

Polecane posty

Gość gość

Córka września w przedszkolu opuściła łącznie 3 dni. Tak nas straszył z tym chorowaniem a tu wszystko ok. Bardzo lubi Przedszkole. A jak u Was? Najbardziej mnie cieszy że nigdy jeszcze nie brała antybiotyków, A od urodzenia ma duży kontakt z dziećmi

Gość gość
Mój tez zdrowy. Tej jesieni/zimy nie był jeszcze chory.

Gość gość
ale masz fajnie moja co prawda przez wrzesień , październik i listopad i pół grudnia chodziła, miała co prawda trochę katar ale jest alergikiem więc to norma ale przed świętami się zaczęło , potem tydzień w przedszkolu a teraz już drugi tydzień w domu, już dostała 1 antybiotyk i 1 półantybiotyk

Gość gość
Moja 3 razy przeziebienie. we wrześniu 3dni nieobecnośći i w październiku 3 dni nieobecności w listopadzie jelitówka-4 dni nieobecności. W styczniu przeziebienie (4tego) i tu przeszło na oskrzela została prawie 2 tygodnie w domu-jutro idzie do przedszkola. Każda infekcja obeszła sie bez antybiotyku. W grudniu nie była chora ale na świeta i troche przed została w domu z mamą bo robiłam wymaz z nosogardła (ciągnące sie zielone katary) wyszły 2 bakterie. Pediatra zdecydowała raz przeleczyc antybiotykiem. Oprócz tego nie brała nigdy antybiotyku. Moja ogólnie jest zasmarkana ciagle bo ma migdał prawdopodobnie do usunięcia (czekamy do wakacji).Zobaczymy jak będzie. Mimo że wcale dużo nie chorowała ( od sierpnia chodzi do przedszkola a opuściła 18 dni przez choroby w sumie) co przez pół roku to chyba nie dużo to dało nam sie we znaki bo ja łapie wszystko to co ona :(:(:( tylko ja do pracy chodzic musze, zwykle maz ma wolne wtedy.

Gość gość
Mój już w drugim tygodniu września opuścił 4 dni z powodu przeziębienia, w październiku tydzień z powodu zapalenia spojówek, w listopadzie 2 tygodnie z powodu choroby bostońskiej :/ ale od grudnia odpukać frekwencja wzorowa

Gość gość
Polecam do przeczytania poniższy artykuł na temat chorowania 3 latków, świetny :) viid.me/qaf8sc