Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na każdej randce pytam się dziewczyny czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość gość

bo to jest bardzo ważne w związku po tym oceniamy człowieka czy się szanuje czy nie

Gość gość
Od pierwszej randki do związku, jest daleko, więc intymne pytania są nie na miejscu kiedy nie wiesz, czy ta randka nie była pierwszą i ostatnią.

Gość gość
Autorze, nie konfabuluj, ty nie chodzisz na randki.

Gość gość
Wychodzisz na zboka zadając takie pytanie juz przy pierwszej randce. Poczułabym się jakbym była u spowiedzi gdyby facet zadał mi takie pytanie juz przy pierwszym spotkaniu

Gość gość
Michał121212 dziś Nie mówię, że dopiero po ślubie, ale na pierwszej randce, która równie dobrze może być ostatnią, takie pytania są niekulturalne.

Gość gość
A ja zawsze pytam mężczyznę o to, ile miał fiutów w tyłku, otworze gębowym i innych otworach. Takie rzeczy trzeba wiedzieć, bo ja chcę prawiczka! Od razu informuję też, że nie ma co liczyć na seks ledwo po ślubie, bo ja muszę go najpierw poznać, żeby robić tak prywatne rzeczy. Nawet trzymanie za rękę jest cudzołóstwem! Więc o co ta spina? Normalne pytania!

15:52 a moim zdaniem sa bardzo rozsadne. Nalezy pytac od razu na pierwszej randce o sprawy dla nas istotne, zeby pozniej nie tracic czasu. Np pytam sie czy chce miec dzieci (ja chce) i wiem , ze ona tez chce miec, a gdybym sie nie spytal od razu tylko za rok i by mi powiedziala, ze nie? To co zmarnowalem rok...

Gość gość
No i co nas to obchodzi autorze? Kazdy ma swoje upodobania i fetysze i co z tego?

Gość gość
dziś a co bede czekał 6 miesiecy żeby dostać odpowiedź muszą wiedzieć czarno na białym jaka jest sytuacja

Gość gość
jakiego zboka chce wiedzieć czy się szanuje

Gość gość
Michał121212 dziś Ale bez przesady, że przy pierwszym spotkaniu na żywo. Bo może się okazać, że na żywo rozmowa się nie klei, coś nie pasuje i już się z tym kimś nie zobaczymy. Po prostu uważam, że na pierwszym spotkaniu rozmawia się na neutralne tematy, a nie tak intymne.

Gość gość
ta będę w związku i co się okaże że jest niedziewicą po co marnować mój cenny czas przecież pytanie o czystość to nie jest żadne zboczone pytanie.

Gość Euzelioszka
Jest. Ja bym ci dala w ryj :)

Gość gość
gość dziś Nie 6 miesięcy, ale na pierwszej randce, to zwykły brak kultury. No chyba, że to jest w jakimś kontekście i rozmowa sama na ten temat zejdzie, np. przy okazji wspomnienia ostatniej pielgrzymki i poglądów, a nie, że rozmawiacie o filmach, a nagle wylatujesz z tekstem o dziewictwie. Jestem dziewicą i jestem wyczulona na gości, którzy okazują się jakimiś zboczeńcami, gdy pytają o sprawy intymne, to wychodzę, bo nie będę się bujać z erotomanem chcącym mnie zaliczyć, bo będzie miał takie emocje, jak poleci trochę krwi. 15:58 Zboka, zboka, takie pytanie bardziej może skojarzyć się z sugestią pójścia do łóżka, niż troską o jakąś mityczną czystość.

Gość gość
najlepsze jest w tym że dziewczyny nie robia problemu odpowiadają czy są dziewicą czy nie :)

Gość gość
a jeszcze jedno nie akceptuje dziewczyn które robiły kiedykolwiek loda partnerowi bo to dla mnie dewiacja i brak szacunku do siebie

Gość gość
gość dziś Od pierwszej randki do związku jest zwykle parę tygodni, jak nie miesięcy, więc można najpierw porozmawiać na bezpieczne tematy, a dopiero potem pytać o seks, czy choroby psychiczne w rodzinie, celem weryfikacji słuszności myślenia o takiej osobie, jako potencjalnym rodzicu naszych dzieci.

Gość gość
gość dziś A ja nie akceptuję facetów, którzy wymagają seksu zaraz po ślubie, nie szanując tego, że jestem człowiekiem, a nie dmuchaną lalką i potrzebuję czasu, do takich rzeczy. Nie zaakceptowałabym też faceta, który chce seksu z czystego hedonizmu w dni niepłodne, czy jakiekolwiek inne.

Gość gość
Wcale sie nie dziwie ze jestes prawikiem. Takich pytan sie nie zadaje. Ile tematow juz zalozyles?! Nie zmadrzales po tysiacu wypowiedzi. Idz i sie powies idioto! Twoje komplesy powoduja u mnie odruchy wymiotne. Te teksty to prowokacja, bo na tym zarabiasz. Wstyc sie!!!

Gość gość
o seksie nigdy się nie pytam bo to tylko dewianty i zboczki rozpoczynają rozmowę! wtedy rozumiem że kobieta może wyjść ale że się spytam czy jest w czystości do ślubu to jakim cudem ma wyjść?

Gość gość
Wstyc sie administratorze.

Gość gość
gość dziś Zależy, jak formułujesz pytanie. Jak pytasz, czy jest dziewicą, to brzmisz, jak zboczeniec, który pewnie chce przelecieć, ale jak wspominasz o ślubie, to brzmi odrobinę lepiej.

Gość gość
a co ty myślisz że od razu wyskakuje z tekstem jesteś dziewicą

Gość gość
16:24 No tak ten wątek brzmi. To na przyszłość weź doprecyzuj, bo potem to brzmi, jak pytania zboczeńca.

Gość gość
poczytajcie komenatarze mężczyzn czy faktycznie nie chcą dziewicy jak tak gadacie :P

Gość gość
16:26 Bo temat dziewictwa jest tak intymny, że wypytywanie o to na dzień dobry jest niekulturalne. To tak, jakby zapytać, ile jeszcze czasu zostało umierającej matce. Zwykłe wścibstwo i brak kultury.