Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Analnie to nie bo za duży

Polecane posty

Gość gość

Witam.Próbuję namówić moją drógą połówkę na seks analny ona twierdzi że nie bo mam za dużego.Normalny sex jest super i niczego mam nie brakuje. Czy ona naprawdę mówi prawdę czy Nie?

Ciężko powiedzieć, ale najpierw przygotuj ją do tego. Ja też opierałam się przed pierwszym analem. Mój też ma grubego. Kupiliśmy olejki poślizgowe, korek i i kulki. Najpierw partner powoli masował mnie palcem, później przyzwyczajał mój ***** kulkami a na koniec korek. I tak kilka dni pod rząd. Czwartego czy piątek dnia wsadził już k****a (powoli i delikatnie, sporo olejku) było cudownie. Nie spodziewałam się, że będzie tak przyjemnie.

Gość tomasz12
Najpierw powinienes pocwiczyc z kolega. Tak jest najlepiej. Meski anus jest mniej wrazliwy. Ja ze swoim partnerem uprawiamy anal od 30 lat i zawsze jest super :)

Gość gość
Jesteśmy już 8 lat i raz było byłem bardzo delikatny ale stwierdziła że chyba woli w cipkę.A mnie z wiekiem odpadają fantazje seksualne.

Ja z partnerem jestem już ponad 10 lat i z wiekiem chęć na coś nowego ,innego wzrasta. Im dłużej jesteśmy razem, znamy swoją seksualność i pozwalamy sobie na więcej