Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ela

pytanie do facetów: jak wygląda wasz sprzęt w spoczynku?

Polecane posty

Gość gość
zapamiętaj sobie gówniaro że niektórych rzeczy lepiej nie wiedzieć poza tym są prywatną sprawą każdego i nie powinnas wtykać tam nosa bo w końcu ktoś ci go tam wetknie

Gość gość
i straci sens zycia. wpadnies w traume icie mamusia z tatusiem będa musieli odławiać z jakuzi z czerwoną odą

Gość gość
albo zainteresują sie tobą ludzie kórzy zapewniają rozrywki różnym bogatym świrom i dewiantom. na pewno z jeden tu zagląda od czasu do czasu w poszukiwaniu kandydaek

Gość gość
a najpewniej kafeteria robi takim na zamówienie zestaw informacji któe moga ich ineresować. podjadą pod twoja skołe czarnym bmw i już wiecej nie będiesz musiała tam chodzić

Gość gość
ciekawe ile se licza.

Gość gość
na wszelki wypadek przygotuj sobie portfolio w bikini z krechą od goooffna na majtach albo poplamionych krwia mmięsięczna. cyknij tez jakies selffi przed depilacją i makijażem..

Gość gość
co za kooorfa jepane pokolenie. w zasadzie to z 80% sie nadaje do utylizacji

Gość gość
a najgorsze ze ta głupota sie udziela starszym. normalnie kooora strach z kimś zagadać żeby nie ryzykowac wkooorfienia i odsiadki za oklepanie ryja

Gość gość
jeszcze niedawno jak sie ktos przewrócił to mu iekszość pomogła wstać. jak stało sei coś wstydliwego to przynajmniej znajomi tuszowali sprawe. tera kooorfa cykają foty i wrzucaja na neta. banda jepanych debili

Gość gość
a ta sie domaga fotek koootasó w spoczynku bo uważa że to zabawne albo planuje komuś zrujnować ycie bo to jeszce zabawniejsze. najbardziej mnie przeraża możliwośc że ona na poważnie uważa to co pisze. ze mój c***j w spoczynk u to kwestia publiczna i poencjalnie mmoże wpłynąc na jej imige

Gość gość
moi byli kompani od kieliszka kręcą se filmiki jak któremu sie fim urwie. doryswuja se koootasy na czołach i sie chwalą tym jakby włąśnie trzasneli mona lise. i nie przeszkadza im świadomość, że najpóźniej za tydzień zsami będą leżeli osrani w rynszttoku z dooopa na wierzchu. nie widzą w tym nic śmiesznego i złęgo. przychodza prosić o pieniądze i nocleg.

Gość gość
i tak kooorfa ze wszystki i wszystkimi prawie. normalny człowiek tego długo nie wytrzyma.

Gość gość
rosnie póxniej takie bydle poleie najakies studia zacznie prace wbanku albo urzędzie a ty musisz kooorfa zaciskać zeby chwasta nie udusić na miejscu

Gość gość
prowadzą bogate zycie towarzyskie i intrygujące rozmowy. kilka razy musiałem sie przysłuchiwać. to kooorfa nie było proste żeby nie wstać i im nie powiedziec eby zamkneli mordy

Gość gość
bo przynoszą wstyd sobie rodzienie i ludzkości

Gość gość
tez mi sie zdarza wpasc w taki klimat bo czasami musze zdobyć jakies informacje albo po prostu iść do sklepu. i nie chodzi mi tu o kulturę rozmowy ą ę srę po prostu pnuje jedn wielka wścieklizna. w policji w szpitalu na ulicy wszedzie.

Gość gość
spotkałem w życiu jednego kulturalnego policjanta któremu by sie nie świeciły oczy od możliwości jakie mu daje stanowisko. a później sie dziwią ze ich koś nie lubi. sytuacja zaczyna przypominac pierwszą część mad maxa

Gość gość
ja rozumiem że z bandytami sie nie ma co piertolic ale kooorfa nie bedzie mnie jakis krewężol wkooorfiał swoim chamstwem jakby mu kooorfa wszytko było wolno

Gość gość
to samo w sądach. raz miałem rozprawe pełna powaga i szcun dla wysokiego sądu prokuratorka jeszcze przypaliła głupa i siedziała przed rozprawą w poczekalni. sie skończyło usiadłem zeby troch ochłonąc i miałem okazje słyseć jak sie towarzystwo nabija z mojego pobytu w szpitalu psychiatrycznym i przypisuje mi wiare w krasnoludki ufoludki i inne takie rżzeli jakby sie kooorfa zjarali. i pies ich srał.

Gość gość
dlaego nie pokaże ci koootasa w spoczynku i nie będę sie tłumaczył z jakiego powodu. a tobie sczerze radze też se odpuścic takie prowokacje bo sie może niespodziewanie okazać ze nie jesteś najgorszą suką na tym swiecie

Gość gość
de facto mam wszystko utrwalone. moge wam podesłac kopie;) albo pętle ze sznuruwek

Gość gość
osatecznie moge am nic nie przysyłac o ile również wykażecie dobrą wole. ktoś was kooorfa musi wychować zdaje sie

Gość gość
bo rodzice zdaje sie zawiedli na tym polu niekoniecznie ze swojej winy

Gość gość
jakby kogo interesowało to mam jeszcze pare innych rzeczy. wizje i fonie. nie o żeby mi sie spieszyło robić z ego użytek. po prostu nie chce żebyście sie pchali na mata ze slepoty

Gość gość
mam osrzeżenia a wręcz groxby od biegłych żebym nie zadzierał z policją. mam ciekawe dokumenty. pewnie wiecie że ich nie trzymam na tym co inwigilujecie. i to jest cenna dla was inforamcja

Gość gość
z oszołomstwa , dyletanctwa i mijania sie z procedurami róznych specjalistów mógłbym nakręcic serial i wytrzepac z milin dolców. ale nie chce

Gość gość
mam zapewnienia ze jak "bedziemy chcieli to zrobim z ciebie roślinke" ciekawe że zbiega sie to w czasie ze smiercią co najmniej jednego pacjenta

Gość gość
i tak wnosze że jak sie jedno ze strachu rospiertoli to reszta może wpaść w panike. ja sie natomiast nigdy nie rospiertoliłem i moge wam otym spokojnie powiedziec teraz bo mi możecie naskoczyć

Gość gość
mysleliście że macie monopol na prowokacje? no to w przyszłości myślcie troche więcej