Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Częste otarcia pochwy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie piszę to aby poradzić się was co zrobić z otorciami pochwy po stosunku. Współżyje od 5 miesięcy i zdarzało się to od samego początku. Z tym, że teraz rzadziej ( średnio co 2,3 stosunek). Odczuwam pieczenie, swędzenie, dyskomfort i ból nawet cały następny dzień po stosunku. Stosuje oczywiscie lubrykant. Ginekolog polecił mi, uwaga... żeby nie robić tego tak ostro. Co mam zrobić?

Gość gość
ty zdziro jak możesz uprawiać seks przed ślubem

Gość gość
Nie robić ostro , dokładnie jak zlecił lekarz :p

Gość gość
facet ma za dużego penisa zainteresuj się takim który ma małego

Gość gość
dajesz d**e przed ślubem pójdziesz do piekła

Gość gość
Prawdopodobnie masz problem z nawilzeniem lub rzeczywiscie takie otarci moga powstawac na skutek częstego lub ostrego seksu. Ale jest na to rada.Kup sobie w aptece globulki Hydrovag, które przywracają intymne nwailzenie, goją ranki, otarci oraz zapobiegaja ich powstawaniu. Chronia tez przed rozwojem infekcji intymnych. Jesli nie masz problemu z nawilżeniem, stosuj je po zbliżeniu, uchronią Cie przed nieprzyjemnym uczuciem otarcia. Regularne ich stosowanie pomze pozbyc sie problemu.

Gość gość
hydrovag z pewnoscia ci pomaga, sama czesto je stosuje, bo mam duzo stresow i problemy hormonalne, a to wzmaga suchosc pochwy, globulki zawsze mnie ratuja, wystarczy kilka dni ijuz po problemie, mozesz je kupic nawet przez internet, poczytaj sobie o nich: http://hydrovag.pl/o-produkcie/

Gość gość
Kup sobie provag żel u mnie bardzo pomógł. Żel świetnie nawilża i łagodzi podrażnienia. Zakwasza okolice intymne i chroni przed rozwojem infekcji. Nie brudzi pościeli czy bielizny, kupisz go w aptece.

Gość gość
Jezu tez tak mam właśnie... Po stosunku to jest okropny ból..

Gość gość
Może problem jest nie tylko związany z niewystarczającym nawilżeniem ale również z zaburzoną równowagą mikrobiologiczną. Poczytaj sobie o kompleksowym podejściu do zdrowia intymnego: http://piramidazdrowiaintymnego.pl/, zastosowane zalecenia osobiście pomogły mi wyleczyć ciągle nawracającą infekcje grzybiczą.

Gość gość
Miałam ten sam problem, żele nie pomagały. Znajoma ginekolog poleciła mi hydrovag, globulki z hialuronianem sodu, które poprawiają nawilżenie i sprężystość śluzówki. Dodatkowo zakwaszają i chronią przed rozwojem patogenów. Spróbuj, bo naprawdę warto, właściwie już po pierwszej globulce czułam poprawę.