Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dach

Polecane posty

Gość gość

Witam Was Chciałam zapytać jakie drewno konstrukcyjne powinnam wybrać, żeby wytrzymało cieżar pokrycia dachowego ? Wiosną planuje remont dachu bo ten jestw opłakanym stane.

Gość gość
Sosna impregnowana.

Gość gość
dobry dekarz Ci pomoże to ocenić - w moim przypadku korzystaliśmy z usług http://abud-dr.pl/ - sporo zalezy od preferencji, a ostateczna wycena od indywidualnych czynników, dlatego ważne, aby znaleźć sprawdzoną ekipę dekarską, która pokieruje takimi pracami.

Gość Jacek33
Jeżeli chodzi o jakośc wykonania dachu to myślę, że warto będzie wybrać certyfikowanego dekarza braas, który wybierając dachówkę wykona go na "igłę" i poradzi sobie nawet z najtrudniejszymi łączeniami.

Gość Jacek443
Jak najbardziej w przypadku dachówek na pewno mają największe doświadczenie. Warto dlatego stawiać na Braas, bo mają nie tylko pokrycie dachowe w ofercie, ale również inne akcesoria dachowe i co ważne tak jak piszesz swoich dekarzy.

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Szczecina polecam zajrzeć na stronę www.serwisdach.com.pl Gdy wykonywałem swój dach to większość materiałów zakupiłem od nich. Mają dobre ceny i szeroką ofertę.

Gość mikosz

My zdecydowaliśmy się na blachodachówki Budmat i bardzo jesteśmy z nich zadowoleni, są solidne i wytrzymałe. Pochodzą z www.dachlux.pl i miały tam dobrą cenę. To jedna z bardziej uznanych na rynku marek, warto ich sobie sprawdzić.

Gość marianwaczak

W kwestii naprawy  czy remontu takiego dachu, proponuję udać się do specjalisty. Sam miałem swego czasu problem z drobnymi nieszczelnościami. Udałem się wtedy do Zakładu Blacharsko-Dekarskiego Zdzisława Olszewskiego. Od razu konkretne podejście do sprawy za co moim zdaniem ogromny plus. Nie musiałem długo czekać na termin oraz samą naprawę. Zdecydowanie warto.