Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABK

Wahania nastroju i depresja

Polecane posty

Gość ABK

Cześć. Jakieś 2 miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne które zażywałam przez pół roku może więcej. Postanowiłam ze zrobię sobie przerwę, żeby powrócić do normalniej płodności. Po odstawieniu Dopadło mnie właściwie z dnia na dzień dziwne rozstrojenie psychiczne, dopadła mnie lekka depresja, ktorej nie umiem wytłumaczyć, bo to nie tak ze nie chce wyjsć z domu i ciagle płace tylko mam wahania nastroju i wszystko wydaje mi sie mechaniczne i takie puste.. szukam przyczyny, bo jestem tymi myślami zmęczona. Możliwe ze sama sobie to wpajamdo głowy, gdyż szczególnie wieczorami mnie to dopada, mam ostatnio sporo na głowie, to kolejna sprawa ale nigdy dotąd tak nie miałam. Czy możliwe jest to, ze to skutek odstawienia tabletek? Chciałabym by ten stan mi minął.. czuje sie przygnębiona, a czasami przenosiłabym góry.

Gość gość
codziennie lykaj 10-12 kropel Devikapu, bedzie duzo lepiej

Gość ABK
Staram sie ostatnio pic witaminy w formie 'pluszu' bo z połykaniem tabletek mam trudności i jakas fobie. Możliwe tez ze brakuje mi witamin lub to skutki jakiegoś niedoboru? Może problemy z tarczyca ?

Gość gość
vit d magnez potas z grupy B zelazo kw foliowy ozechy brazylijskie-selen na dobry nastroj