Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepita

Hirsuryzm

Polecane posty

Gość pepita

Hej Wam, czy macie jakieś pomysły na usunięcie niechcianych włosków na brodzie? Zaczynają być widoczne i czuć je pod palcami. Jakieś sposoby na osłabienie ich? Czy tylko zabieg laserowy wchodzi w grę?

Gość gość
ja kupiłam sobie depilator remingtona. pod wpływem światła włoski są słabsze i robią sie białe z czasem przestaja rosnąc. wcześniej używałam pensety. napewno i nie gól maszynka bo będą jeszcze twardsze.

Gość pepita
Po pęsecie też nie jest u mnie dobrze, po roku użytkowania zauważyłam bardzo dużą różnicę, są ciemniejsze i twardsze

Gość gość
to albo laser u kosmetyczki albo własny depilator tylko ze taki w miare kosztuje okolo 1000zl

Gość pepita
Tak, właśnie za poprzednią radą poczytałam o takiej domowej depilacji. Ale chyba to jest lepsza inwestycja. Takim sposobem mogę popracować nad każdą częścią ciała a nie tylko tam gdzie pokażę kosmetyczce, chyba że są to sprzęty do konkretnych części ciała

Gość gość
i nie licz ze po pierwszym zabiegu pomoze trzeba pare razy robic najlepiej co tydzien na twarzy i nie wolno wyrywac wloskow tylko golic

Gość pepita
Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc, na pewno poważnie podejdę do Twojej propozycji :) pozdrawiam

Gość obecny
generalnie dziewczyny z hirsutyzmem fajnie wyglądają , gdy mają kłaczki w wielu miejscach , wieczór z taką kobietą nie jest nudny i rutynowy , gdy kobieta ma trzy ciężkie dni to pozostaje pokręcić jej kłaczki w kilku miejscach , jednak gdy kobieta wszystko wygoli to są nudy na pudy , tylko pozostaje się odwrócić gołą duupą do ściany i spać licząc przed zaśnięciem jej kłaczki na vaginie

Gość pepita
Dość nietypowy pogląd na sprawę XD ale dziękuję, wezmę to pod uwagę

Gość gość
U mnie najlepiej sprawdza się laser Phillips Lumea. Mam problem z włosami na twarzy i w miejscach, gdzie nie powinny rosnąć. Po 3 sesjach zauważyłam zdecydowaną poprawę, włosy są o wiele mniej widoczne i wyrastają znacznie słabsze.