Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam mieć upoważnienie do konta męża?

Polecane posty

Gość gość
ja mam konto pełne, a ona... znów gołą dope. oczko.gif ale co uzyła na twój koszt to jej, a ty sie dałeś. a poza tym naprawde jesteś przekonany , ze masz taki dochód, ze warto z tobą siedzieć latami?

Gość gość
Niewielkie - jakieś półtorej średniej krajowej. A co chcesz wykazać? Domyślam się że ty takie grosze to wydajesz w tydzień.

Gość gość
Widze ze niektorzy chlopcy nie rozumieja na czym polega malzenstwo. To nie ring to wspolne ciagniecie wozka jakim jest zycie. Egoisci wchodza w malzenstwi i potem taki efekt ze kobita z dzieckiem musza czekac az ich pan i wladca z pracy wroci aby cos zjesc. Ludzie. Znam takiego co rodzine za granice zabral a potem na jedzenie zalowal. Codzieennie przeliczal ile mu kasy zostalo a rodzina na suchym pprowiancie. Dodam ze to byly ich ostatnie wakacje razem. Teraz chlopczyk skomle aby ona wrocila....ech szkoda gadac

Gość gość
dziś - potwierdzasz kolejną tezę - siedzisz z facetem tak długo jak ma dobre dochody. Jesteś dno!

Gość gość
Niewielkie - jakieś półtorej średniej krajowej. A co chcesz wykazać? Domyślam się że ty takie grosze to wydajesz w tydzień. w tydzień to nie, ale tak sie zastanawiam czy warto sie codziennie męczyć z jakimś dupkiem za kilka tysięcy. No chyba nie ....alle jak widać są amatorki.

Gość gość
dziś - facet ma dbać o bezpieczeństwo finansowe rodziny. Prawda? A bezpieczna jest rodzina, która nie ma oszczędności?

Gość gość
Autorko powiem tobie ze to nie jest normalna sytuacja . Mozna miec w malzenstwie osobne kata ale ukrywac zarobki przed zona albo zeby ona czy on nie mieli dostepu do konta drugiego? Jestem 15 lat w malzenstwie i raz jedno raz drugie wiecej zarabialo ale to nie ma najmniejszego znaczenia gdyz razem ddecydujemy o wiekszych zakupach (zmiana samochodu czy sprzet do domu). Wspolczuje tobie.

Gość gość
dziś - potwierdzasz kolejną tezę - siedzisz z facetem tak długo jak ma dobre dochody. Jesteś dno! a ty ciulu nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Mówiłam o tobie, czy konkretnie ty masz jakiekolwiek inne zalety poza ta mityczna kasą, które mogłyby spowodować, ze kobieta chciałaby z toba zostać? bo jak na razie sam wierzysz w moc sprawcza twojej kasy, jako jedynego argumentu trzymającego żone

Gość gość
dziś - znajdź sobie jakieś forum dla prostytutek i tam podyskutuj za ile tysięcy warto siedzieć z facetem. Bo ten wątek mówi o czymś innym.

Gość gość
dziś - znajdź sobie jakieś forum dla prostytutek i tam podyskutuj za ile tysięcy warto siedzieć z facetem. Bo ten wątek mówi o czymś innym. eeeee, to słabe jest, myślałam, zę lepiej odpyskujesz

Gość gość
gość dziś gość dziś Umycie kłaków chyba nie kosztuje majątku? umyj kiedyś chłopcze to nam opowieszsmiech.gif xxx No akurat ja nie jestem chłopcem. Może jak jakaś kobieta jest bardzo szpetna to rzeczywiście musi wydawać majątek, żeby jakoś wyglądać. Ale naturalnie ładnej kobiecie nie trzeba wiele.

Gość gość
Nie jesteś w stanie mi dokuczyć ;)

Gość gość
No akurat ja nie jestem chłopcem. Może jak jakaś kobieta jest bardzo szpetna to rzeczywiście musi wydawać majątek, żeby jakoś wyglądać. Ale naturalnie ładnej kobiecie nie trzeba wiele tu wszystkie naturalnie ładne, tak ładne, ze z domu nie wychodzą

Gość gość
dziś <- ale mietła ;)

Gość gość
Nie jesteś w stanie mi dokuczyć oczko.gif ty mi też nie:D

Gość gość
Ty zaczęłaś ;)

Gość gość
Powiedzcie mi co facet robi na babskim forum...? To jakas c\i\p\ka nie facet! :P

Gość gość
Jakbym chciala miec wszystko swoje, tak jak tu niektore pisza to bym za maz nie wychodzila bo po co.

Gość gość
A sio chloptasiu :-) siedzi pewnie biedny sam nie ma co robic, zona go zostawila i wyladowuje swoje frustracje na kobietach.

Gość gość
Już lepiej na kobietach niż na bezpańskich kotach ;)

Gość gość
Ale macie problem ja nie mam z moim mężem wspólnego konta chociaż on nalegał po co mi to ???? On nie zna mojego pinu nie zna loginu do konta internetowego,ale za to ja znam wszystkie dane do jego konta jak trzeba to on wybiera z mojego a ja z jego. Róznie to bywa wole mieć swoje.

Gość gość
Ale są takie że jak nie trzyma jednej ręki na jajach, a drugiej na wypłacie - to nie zaśnie.

Gość gość
Gosc 15.53 grunt to dbac o swoje :-) a zeby inna sie nie polasila :-)

Gość gość
Nie każdy pozwoli się trzymać za jaja i zabierać kase. Tylko chłoptasie na to pozwalają. ;)

Gość gość
Nie to nie jest normalne.W kochajacych sie malzenstwach obojetne kto ile zarabia- wszystko jest wspolne.Nie ma Moje konto ale nasze.Tego nie zrozumieja podobni do meza autorki albo tego jełopa faceta wypocającego w tym temacie jakieś rzygowiny(nota bene biedna ta jego zona pracująca w restauracji i dziecko- moze za jakis czas kopnie idiote w cwane dupsko bo w restauracji pozna normalnego typa). Wspolczuje tym ktorzy maja te swoje układziki.Dobrze tu ktos napisal- wspołlokatorzy.Nawet w malzenstwach cwanosc i wyrachowanie maja wzgledem siebie.Żal

Gość gość
Przejdź się jedna z drugą do noclegowni dla bezdomnych. Pełno tam takich, którzy uwierzyli kobietom i dali im nieograniczony dostęp do pieniędzy.

Gość gość
Jasne cale zlo jest przez kobiety :-) olaboga wezcie sie faceci za facetow i bedziecie sobie zyc jak wam sie podoba a kobietom nie zawracajcie dupki :-) i nie mowcie ze kobieta wam omotala - wam wystarczy majtki zdjac i wszystko zrobicie :-)

Gość gość
I chodzi o to żeby po wciągnięciu majtek, rozum wracał do głowy - a nie zostawał tam gdzie zawitał chwilowo ;)

Gość gość
W normalnym, kochającym się małżeństwie gdzie jest zaufanie to nie jest normalne. A w nienormalnym gdzie jeden nie jest pewien drugiego i nie wiadomo czemu ze sobą są to normalne.

Gość gość
Dla przypomnienia - 30 % małżeństw się rozwodzi. A 95% rodzin gdzie baba rządzi kasą, w połowie miesiąca facet nie ma na papierosy i gazetę. Przypadek?