Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewczyna ktora mieszka z chlopakiem powinna sie dokladac do oplat

Polecane posty

Gość Jakie to żenujące
Mieszkasz, korzystasz z mediów i urządzeń w mieszkaniu? Dlaczego dziewczyna ma nie płacić? To trzeba mieć tupet żeby mieszkać za friko.

Gość gość
Nie powinnaś nic płacić! Dajesz mu doopy,sprzątasz,gotujesz i masz płacić?

Gość gość
Dziwi mnie takie myślenie, że skoro to facet to ma Cie utrzymywać. Gdybyś wynajmowała sama pokój/mieszkanie to byś płaciła całość. Masz gdzie spać, gdzie się ogrzać i zrobić sobie obiad, jesteś dorosła i odpowiedzialna za swoje utrzymanie. A jak mieszkasz z chłopakiem to jasne jest, że dzielicie koszty na pół.

Gość gość
Autorko przeczytaj sobie wątek " czy powinnam mieć upoważnienie do kąta męża". Tam nawet w małżeństwie jest wszystko oddzielne, zrzucaja się po polowie na rachunki i jedzenie, nawet po ślubie jeden drugiemu nie ufa a co dopiero w takim układzie jakim ty jesteś.

Gość gość
ja bym placila ale po pierwsze nie mam pracy i ciezko mi znaleźć ze względu na problemy zdrowotne, a po drugie moj chlopak sam nie chce, żebym mu cos placila. Dodam że robie prawie wszystko w domu, gotuję, sprzątam, piore, wynoszę śmieci, robie zakupy. moj facet tylko czasem odkurza. A tak ma zawsze wyprane i ugotowane.