Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isssss

Zakopane z dwulatkiem w połowie maja

Polecane posty

Gość isssss

Taki mamy pomysł na wakacje przed sezonem . Myslicie , że udany ? Obawiam sie , że bedzie problem w jakimikolwiek wyprawami bo osttanio " młody " nie chce sieziec w wózku tylko wszedzie chodzic . Co polecacie do zwiedzania ? Sama juz nie wiem czy to dobry pomysł ale mam już dosyc morza :(

Gość gość
A po co wózek? Kupcie sobie nosidełko na plecy, i róbcie wyprawy w góry.

Gość gość
wyprawy w góry z dzieckiem na plecach w połowie maja? Byłas kiedykolwiek w górach?

Gość issssssss
oj o górach to nie myslalam nawet moze jakies doliny .... nosidełko dla 2 latka ? to takie sa?

Gość gość
A z wózkiem pójdzie? :-) . Na nogi go. Moje dziecko w wieku 2lat nie korzystało juz z wózka. Nieraz byliśmy na jakiejś wycieczce, chodziliśmy pół dnia i dał radę. Nawet nie marudził, że nóżki bolą. Da rade bez wózka a do nosidła 2 letnie dziecko? To chyba już nie... Za duże dziecko, które plecy to wytrzymają?

Gość gość
Hm to zależy czy jedziecie w góry czy na krupowki... Jak Krupówki to pojedzcie lepiej gdzieś indziej jeśli góry to można wybrać się na wycieczki po wawozach zależy czy mały bedzie ładnie chodził i czy lubi plecak z nosidlem tylko taki dobry dla dziecka i dorosłego to wydatek kilku stowek. Ja nie byłam z dzieckiem w górach bo nasz na pewno sam chciałby wszędzie wchodzi ale on wybiera własne ścieżki.

Gość isssssss
myslalam o morskim oku , dolinie chochołowskiej itp no wiadomo gubałowka krupówki , ale pewnie po drodze do morskiego sie zdrzemnie wiec wózek musi byc

Gość gość
Do gościa z 10:07: czy byłam juz kiedyś w górach :D?? Dobre pytanie. Gdybym nie była i nie miała dzieci, nie wypowiadalabym sie na ten temat. Do Zakopca jeździmy juz od lat, mamy tam swoje mieszkanie. Ze starszym synkiem bardzo dużo chodziliśmy po górach od małego o różnych porach roku i w nosidełku. Drugi syn ma 4 miesiące, i za tydzień z dwójka dzieci znowu sie tam wybieramy.

Gość gość
Oczywiście, ze dwulatek może bez problemu siedzieć w nosidle, jest to specjalny sprzęt właśnie na takie wyprawy, dla dzieci do 20 kg