Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka gość

Egzamin zawodowy opiekun medyczny 2017

Polecane posty

Gość Efałka
KasCzy czy możesz mi również wysłać na meila? ciupelek@onet.pl z góry dziękuję :)

Gość gość
Mozna prosić arkusze z pisemnego? I z praktycznego?

Gość gośćMirka
dzisiaj zdawałam o 8

Gość gość
Napiszcie o zadaniu nr 1 bardzo prosze

Gość gościówa11111
Hej.Mam pytanie. W zestawie z panią Krysią jest umycie pleców...ale laska ma duszności...czy do mycia pleców opuszczamy zagłówek do pozycji całkiem płaskiej?? Bo już mi się mętlik zrobił :/

Gość Mysza01
Tresc zadania zofii maleckiej mam Prosze w i mieniu swoim i reszty opiekunow zdajacych niebawem o tresc zadania pani ?? Z rozedma pluc kto zdawal.wielkie isedeczne dzięki wszystkim pomocnym. Mam pytanko co z pizama czy koszula jesli jest w zadaniu do zmiany wkladacie do worka niebieskiego czy do szafki .czy to zalezy od placowki no wiadomo. Pozdrawiam wszystkich dzielnych i wytrwalych opiekunów po egzaminach.

Gość Mysza01
Nie ma co sie stresowac dzieki tym opiekunom ktorzy napisali główne wątki i za to wielkie dzięki Wam kochani wszystkim. wszystko na logike i tak mamy duzo duzo latwiej.pozdrawiam wszystkich opiekunow po egzaminach .trzymajcie sie teraz to juz macie wakacje a my jeszcze troch.

Gość gośćibiza
Sobota godz 12 jaki zestaw?

Gość gość
Wielka prośba o zadania 1 i 2 na maila: n3ophyt3krk@gmail.com Z góry dzięki :)

Gość gość
Dziewczynki poproszę o mejla z 1 i 2 zadaniem. Bardzo gorąco proszę asienka2534@vp.pl

- w zestawie pierwszym nie ma podkładu, są udogodnienia, - Ja umyłam pania Zosię, i założyłam jej NOWĄ piżamę. Brudna do worka niebieskiego. -- Podkład zmienia się po umyciu pleców. jak się zdejmie ręcznik- pamiętajcie o okruszkach! ---nie ma karty gorączkowej-jest karta wykonywanych czynności--o której godzinie jaką czynność wykonano i parafka z boku, więc trzeba popatrzeć na zegar ---w drugim zestawie nie ma udogodnień. --ale opisać należy w problemach profilaktykę, jako, że pacjentka jest leżąca----pierwsza tabela podzielna jest na pół. Z lewej -problem, z prawej potrzeba. Należy po napisaniu problemy zrobić myślnik i obok opisać potrzebę---U pani krysi nie opuszczamy zagłówka, ale wyjmujemy poduszki - .

Gość gość
A nie mogę sobie podzielić tej tabeli by mieć 4 kolumny ? : 1. Problemy. 2. Potrzeby. 3. Cel.4. Działania ?

na drugiej stronie kartki jest tabela, gdzie podzielona jest ona z góry na pół i jeszcze w poprzeczne paski - Jedna kratka to jeden cel-a obok wszystkie czynności do tego celu

Gość gość
masz już podzieloną tabele tam

KasCzy Bardzo proszę również o wysłanie mi na maila: zuczek21@vp.pl Dziękuję

Gość gość
W zadaniu1 niezmienisz koszuli zakladasz ta sama!po co sobie komplikowac,

Gość gość
Zamiast tutaj ślęczeć lepiej wejść na cke i spojrzeć na arkusze i odpowiedzi. Powiadam Wam, szybciej to załatwicie niż pisanie tu i czekanie na odp. Pzdr

Gość gość
KasCzy również proszę o wysłanie zadania anka226@buziaczek.pl

Gość Dońka
KasCzy czy mogła bym prosić również o wysłanie maila?? dominika300191@wp.pl Będę bardzo wdzięczna :) :)

Gość gość
Muszę tak wszystko dopasowywać W sensie do celu czynnosci? Nie mogę po prostu wypisać po kolei np celów a potem po kolei co mi się nasunie w czynnościach?

Gość gość
Uczyli, że mamy dopasować

Gość Mysza01
Gosiunia71- trzymam za Ciebie kciuki dasz rade tego 28 tak. Bibiasta -dzieki kawal pisania wielkie dzieki. Trzymajcie sie ciepło.pozdrawia łódz

Gość gośćibiza1
Mysza01 podeślij jak coś masz, dziękuję mario324@onet.pl

Gość gość
Zdaje 27zadanie 1 napiszcie jak z tym obcinaniem paznoki u stop?podklsdacie nerke?bo nam sugerowano podklad jednorazowy podlozyc pod obie stopy i potem go zwinac i wyrzucic do czerwonego worka!

Gość gość
Pamiejtajcie żeby w 2 zadaniu napisać potrzeby bezpieczeństwa fizycznego, bezp. psychicznego, bezp. potrzeby bezpieczeństwa zdrowotnego, potrzeby fizjologiczne, potrzeby czystosci

Gość gość
KasCzy bardzo Cię proszę przslij mi tez zadania z egzaminu praktycznego z góry bardzo dziękuję :-):-) email chudzik.zbigniew@wp.pl

Gość gość
Witam serdecznie. Jutro mam egzamin. Napiszcie mi proszę bo problemy to wiadomo przepisać z tekstu ale czy potrzeby mogę pisać jak leci czy trzeba dopasować? Bo cele i działania raczej trzeba . Proszę o odpowiedź bo mnie nerwy zzerają

Gość gość
Witam serdecznie. Jutro mam egzamin. Napiszcie mi proszę bo problemy to wiadomo przepisać z tekstu ale czy potrzeby mogę pisać jak leci czy trzeba dopasować? Bo cele i działania raczej trzeba . Proszę o odpowiedź bo mnie nerwy zzerają

Gość gość
POTRZEBY - jak leci (nawet tabelki to sugerują)

Gość gość
kochani mam pytanie do gr 1. Po ściąągnięciu koszuli , obracam na bok , podkladam nerke i legnina i myje plecy, czy zaraz po myciu tych ze plecow przechodze do założenia koszuli czy domycia kończyny dolnej?