Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yurtiss

Apklan deweloper opinie

Polecane posty

Gość yurtiss

Deweloper Apklan, znacie? Polecacie? Będą w lutym 2018 oddawać kolejny budynek mieszkalny przy Grabskiego. Ktoś może z was kupował u nich mieszkanie? W jakiej inwestycji? Jak warunki?

Gość markess
Różni są deweloperzy, różnie można trafić. Ja jestem zadowolony z tego jak podeszli do tematu w Apklan. Mieszkanie oddane w terminie, bez obsuwy, a jednak jak się jest inwestorem na polskim rynku to wszelkie opóźnienia to norma. Tutaj się z niczym takim nie spotkałem. A to ważne jak ktoś czeka na mieszkanie to chciałby jednak się wprowadzić wtedy kiedy mu to obiecują a nie pół roku po czasie na przykład.

Gość gość
My mamy mieszkanie od tego dewelopera na Wieniawskiego, żadnych problemów nie było. Trochę uciążliwa jest rozbudowa osiedla i ciężarówki, ale tak z każdym osiedlem, siostra ma na projektancie i w tej chwili budują jej z trzech stron nowe bloki.

Gość gość
Chyba coś nowego budują na hetmańskiej. Było wczoraj na nowiny24

Gość Barbaraz4
Mamy mieszkanie od apklan od roku, nie było żadnych problemów. Czasami w zimie domofon szwankował, poza tym bardzo pomocni.

Gość MarekB
Zakupiłem mieszkanie w inwestycji bulwary, wszystko szybko i uczciwie. Prace idą zgodnie z harmonogramem, który dostaliśmy od apklan. Czekamy na zakończenie inwestycji.

Gość Karina71
Polecam, dobre ceny mają i ogólnie ugodowi

Gość Klient z Rzeszowa

Termin oddania na był na luty a w maju nadal nie będzie oddane, na dwa tygodnie przed pierwotnym terminem obiecanki, że wszystko zgodnie z planem i że zostanie oddane zgodnie z umową a po dwóch tygodniach okazuje się że to tylko kłamstwa i że jest 3 miesiące opóźnienia, trzeba odwoływać zamówione ekipy do wykończenia i szukać nowych. Deweloper w ogóle nie wiarygodny. Mam nadzieję, że ostatecznie mieszkanie zostanie w końcu oddane.

Gość Rafał

Tragiczny deweloper, 7 miesięcy późnienia na Bulwary Park na dzień dzisiejszy, i termin dalej jest przekładany tak więc nie wiadomo kiedy w końcu to oddadzą. Beznadzieja, banki się upominają a oni mają to gdzieś, końca nie ma.