Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na tym swiecie NIE MA porzadnych mezczyzn !

Polecane posty

Gość gość
Nie zgodzę się z tematem. Dzisiaj ludzie w ogóle zachowują się bardzo źle wobec siebie i bez różnicy na płeć.

Gość gość
dokładnie, wymagaj od siebie a potem od innych

Gość gość
14;40 Dziekuje wiesz, bo nie wiedzialam a ty jestes debil zeby kogos wyzywac od moherowych berecikow. Idioto dlatego jestes sam a szukasz szczescia na kafe! zadna cie nie zechce pisze ci to odrazu ,bo jestes agresywny i zlosliwy cham.

Gość gość
14;40 Nie wiesz ze po kroce zaczyna sie sie pisac od duzej litery ,tluku wszechwiedzacy!

Gość gość
15:25 a Ty nie jesteś samotna? Taka porządną dziewczyna a siedzi na kafe w niedziele i nie ma chłopaka;)

Gość gość
Wygineli na wojnie

Gość gość
Przeciez pisalam ze ja nie chce faceta zadnego. Kazdy ma wybor i wolna wole a ty bys chcial ale zadna cie nie zechce i wytykasz komus bledy, akurat wiedzialam ze tam byl blad, ale tekst juz napisalam.Buraku zakiszony.

Gość gość
To jak nie chcesz być w związku z mężczyzna to co Cię obchodzi jacy są mężczyźni? Ja nie mam zamiaru skakać na bangi to i nie obchodzi mnie jak to się robi i czy jest bezpieczne.

Gość gość
Co mnie obchodzi jacy mezczyzni, nic tylko pisze ze autorka ma racje i to w 100% i dlatego ja faceta nie chce i nie potrzebuje. Wole se palcami poglaskac cipke ,bo wy na kobiete nie zasłużyliście i zycze wam zebyscie nie mieli gdzie dymac, jaja niech wam pekna!

Gość gość
Ja jestem kobietą w związku;) i dziwię się Tobie takiego zainteresowania mężczyznami skoro Cię nie interesują;) Po tym ostatnimi poście już wiadomo, źe nie tylko Ty nie chcesz ale Ciebie też nikt nie chciał dlatego tyle goryczy i nienawiści w Tobie:(

Gość gość
Chcieli i to 15 ale byli beznadziejni, tak jak na kafeterii co mnie wyzywaja od moherowych berecikow. No coz ,debile sa w internetach, kafeteriach ,realich ,duzo ich kto to plodzi. Jaja powinny byc obcinane po urodzeniu bo glownie szukaja do seksu za free.Jaka nienawiesc ,pisze to co mysle.

Gość gość
Ty jestes jakaś nienormalna. Skrzywdzona przez kogoś albo sfrustrowana. No nie wiem. Jak można pałać taką niechęcią do mężczyzn jakby byli innym gatunkiem niz kobiety. Z takim podejściem to ja sie nie dziwie ze nie masz nikogo. Większosc facetów chce seksu tak jak wiekszosc kobiet. Łaczymy sie w pary głównie dla seksu i prokreacji. Nie mów ze nie lubisz seksu? Masakra jakas. Ja jestem kobietą. Byłam w zwiazku i nie mam jakiejs urazy do wszystkich mężczyzn. Uważam że wielu jest idiotów ale sa tez tacy wartosciowi.

Gość gość
Poza tym facet zawsze jest nastawiony na seks chyba ze kobieta jest warta wiekszej uwagi niz tylko seks. Wtedy sie stara i chce zwiazku z nia a nie tylko seksu jednorazowego

Gość gość
gość dziś Nie szukam szczęścia na Kafe, choć już raz miałem przyjemność poznać tutaj interesującą kobietę :). Nie jesteśmy razem z mojej winy, bo niestety doskonały nie jestem :(. x Jestem złośliwy na Kafe :D i śmiać mi się chce z kogoś, kto wymyśla (durną moim zdaniem) modlitwę o męża. Tak czynią prawdziwe moherowe berety :P. x Jeśli chodzi o bycie samemu i brak szans na kobietę, to sam jestem chwilowo (do piątku) i dlatego bawię się w prowokowanie na Kafe :).

Gość gość
gość dziś Twoi "adoratorzy" zależą od ciebie samej :). Ja nie musiałem wybierać spośród 15 :D, ale nawet tych, z którymi nie rozwinąłem znajomości nie nazwałbym beznadziejnymi. Po prostu nie nadawaliśmy na tych samych falach. x Jeżeli ty niczego sobą nie reprezentujesz, to i twoi "zalotnicy" zawsze będą podłej jakości :P.

Gość gość
Reprezentuje ale ja nie wybiore sobie kogos z najniszej polki, bo on jest sam i ja sama, byle zeby byl i jedne portki nosil.Oceniam ludzi po rozmowie i czynach i jezeli ktos mnie wyzywa to jak Kuba BOGU tak BOG Kubie i tyle.

Gość gość
16;14 Sam sie przyznajesz ze jestes zlosliwy. To co ty czlowieku oczekujesz co ,kazda sra na ciebie ,widzac twoje zachowanie i zlosliwosc.

Gość gość
gość dziś A jesteś absolutnie pewna, że półka, na której siebie pozycjonujesz, jest właściwa :D ? Ja szukając kobiety do związku, obserwowałem własne reakcje, a nie szufladkowałem wg stanu posiadania, czy wykształcenia. Równie interesująca była dla mnie sprzedawczyni z piekarni, jak szanowana pani doktor medycyny :). Ważne jest, jak ja czuję się w jej towarzystwie :).

Gość gość
16;o5Sluchaj kobieto ,nienawidze mezczyzn i mam do tego prawo a powodow ci nie bede podawac.Mialas szczescie w milosci to sie ciesz seksem masz takie prawo ,ale po tym jakich ja poznawalam i po pisaniu tu na kafe mam dosyc wszystkiego. Zaden facet nie jest wart mnie, zaden...

Gość gość
gość dziś Nie jestem koprofilem, więc żadna kobieta nie robi na mnie kupy. Może to twoje ZBOCZENIE, przyciąga do ciebie samych zboczeńców :P ?

Gość gość
16;33Na zadne wyksztalcenie nie patrze, czy ma zete czy studia ,czy liceum , liczy sie czlowiek jego serce i rozum ale ludzi dobrych jest garstka, niewiele i kazdy dobrze o tym wie i po strugac glupa, ze jest duzo ludzi wartosciowych jak nie ma.

Gość gość
16;36 Spadaj, odwal sie zgryzlwy kawalerze.Jestes bardzo ciezki w pisaniu, rozmowie, patrzysz tylko komus dosrac i wyssac energie.

Gość gość
gość dziś ...Zaden facet nie jest wart mnie, zaden... x Wierzymy :P x Wart Pac pałaca, a pałac Paca

Gość marysia987
Oczywiście, że są jeszcze na tym świecie porządni faceci. Jak swojego znalazłam...przez internet, na stronie http://betania.pl polecam spróbować

Gość gość
gość dziś Nie jestem kawalerem :D x więc u takiej "katoliczki" jak ty, szans żadnych nie mam :( x NA SZCZĘŚCIE :D :D :D

Gość gość
marysia987 dziś No i zwymiotowałem :(.

Gość gość
16;05Jak jestes taka madra ,to mi wskaz miejsca gdzie mozna poznac wartosciowych facetow gdzie ,bo ty jak dobrze sie nadstawialas i kochasz seks to pewnie w internecie ,bo tam ofert seksualnych nie brakuje...

Gość gość
16;44No i dobrze ,bo bym cie nie chciala nawet za 1 gr.

Gość gość
gość dziś Chciałabyś :D, gdybyś mnie na żywo poznała :D. x Już były dwie takie, co pół domu chciały na mnie przepisać, bylebym tylko w tym domu z nimi (oczywiście z każdą z osobna :D ) zamieszkał :P.