Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na tym swiecie NIE MA porzadnych mezczyzn !

Polecane posty

Gość gość
Prostytutki też uważają się za wartościowe, mało która przyznaje się do tego że jest dziwką i nie przyjmują tego do wiadomości.

Gość gość
A wartosc czlowieka oceniasz tylko po ilosc***artnerow seksualnych?

Gość gość
A czy ilość partnerów również o tym nie świadczy? Wygodne jest takie wybiórcze podejście do zasad i moralności.

Gość gość
Dziwnie oceniacie wartosc czlowieka. Czemu prostytutka nie moze byc wartosciowym czlowiekiem? Moze zycie ja zmusilo do takiej pracy. Moze nie chce tego robic ale musi. Poza ta praca moze byc wzorem człowieka.

Gość gość
13.01 - Chcę zostać starą panną, bo ten czas, kiedy potrafiłam się spontanicznie zakochać/zainteresować kimś w ten szczególny sposób dawno przeminął. I nie chodzi mi tutaj o jakieś mega emocje. Napisałeś/aś :" Samoświadomość i właściwe ogarnianie własnej osoby, nie wyklucza bycia uczciwym, twardo stąpającym po ziemi, choć równocześnie uduchowionym w pewnych tematach." A czy ja napisałam, że te rzeczy się wykluczają ? Absolutnie nie - napisałam tylko, że JAKIŚ PROCENT (słowo klucz jakiś) tych uduchowionych, to mega hipokryci, wkurzający mnie najbardziej. Ci samoświadomi i porządni dawno są zajęci :)

Gość gość
gdzie ich szukac?

Gość gość
Czyli jesli masz zero partnerów seksualnych to jesteś wartosciowy a jesli masz jednego czy dwoch to juz nie? Moim zdaniem nie ilosc partnerow a jakosc swiadczy o wartosci. Jesli ktos mial przygodny seks to owszem nie ma zasad moralnych ale jesli byl w kilku wieloletnivh związkach i uprawial seks to czemu ma byc bezwartosciowy i niemoralny?

Gość gość
gość dziś U mnie w domu :).

Gość gość
gość dziś ...Chcę zostać starą panną, bo ten czas, kiedy potrafiłam się spontanicznie zakochać/zainteresować kimś w ten szczególny sposób dawno przeminął. I nie chodzi mi tutaj o jakieś mega emocje... x Fanzolisz :D. Ja minąłem czterdziestkę i nadal zdarza mi się zauroczyć jakąś kobietą :). Nie jest to już takie bezmyślne, jak miałem lat 20, ale smakuję teraz takie zauroczenie, zdając sobie z niego sprawę :). x ...JAKIŚ PROCENT (słowo klucz jakiś) tych uduchowionych, to mega hipokryci, wkurzający mnie najbardziej... x Chodzi Ci np. o "babcie Józię" plującą teraz na normalne kobiety :D ? x ...Ci samoświadomi i porządni dawno są zajęci... x Ja jestem w tej chwili sam :(.

Gość gość
gość dziś ...Jesli ktos mial przygodny seks to owszem nie ma zasad moralnych... x Odezwała się "święta", której nigdy nie zdarzyła się PRAWDZIWA FASCYNACJA, zakończona przyjemnym dla obu stron seksem :(.

Gość gość
Tylko tez wielu mężczyzn uwaza sie za wartosciowych a nie szanuja kobiet, sa gburowaci, chamscy itp. Jedyne co robia to chodzenie do kosciola. Napiszcie ci porzadni i wartosciowi jakie macie cechy ze sie za takich uwazacie?

Gość gość
gość dziś Nie jestem chamem, kocham żonę i dzieci, nie upijam się, nie przeklinam przy kobietach, ustępuję miejsca osobom starszym i kobietom w ciąży tylko do kościoła nie chodzę, więc nie jestem porządny :(

Gość gość
gość dziś ...Napiszcie ci porzadni i wartosciowi jakie macie cechy ze sie za takich uwazacie?... x Tu chyba nie chodzi o samoocenę, ale ocenę osób postronnych, również tych, które chciały być z nami w związku, ale z jakiś przyczyn do tego nie doszło :). To jest też zdanie naszych byłych partnerek, z którymi niestety związek nie wyszedł. x A na samym końcu jest to nasze zdanie o kobietach z którymi los nas kiedyś złączył. Gdy facet potrafi tylko narzekać na swoją byłą, tzn. że nigdy jej za nic nie szanował.

Gość gość
gość dziś Nie zdarzylo mi sie bo ja uprawiam seks tylko z milosci a nie fascynacji.

Gość gość
Co do pytania o cechy jakie u siebie widza osoby ktore uwazaja sie za wartosciowe to interesuje mnie ich opinia. Kazdy widzi siebie inaczej niz inni siebie widza :-)

Gość gość
Niz inni go widza :-)

Gość gość
gość dziś Nie musisz obrażać ludzi, którym zdarzyła się piękna, niezobowiązująca przygoda, nie będąca żadną zdradą, ani niczym złym.

Gość gość
Nie piję, nie biję....TO JA...WSPANIAŁY JA :)

Gość gość
gość dziś Ja osobiście nie uważam siebie z osobę nazbyt wartościową (choć czytając to forum dochodzę do innych wniosków :P ). Spotkałem się jednak z takimi opiniami o mnie. I nie były to słowa skierowane w moim kierunku, tylko czyjeś cytaty, związane z jakimś moim zachowaniem :). Poza tym ważne jest towarzystwo, w którym człowiek czuje się najlepiej. Ja osobiście mam przyjaciół i dobrych znajomych, których wg ogólnie przyjętych norm można uznać za porządnych i wartościowych ludzi :).

Gość gość
Ja myślę, że ciężko tutaj kłócić się o zasady. Dla jednych złamanie chrześcijańskiej moralności to brak zasad, dla drugich pójście do prostytutki to brak zasad. W pewnych kwestiach ludzie powinni wiązać się z osobami podobnymi do siebie, żeby nie było zgrzytów.

Gość gość
Nie obrazam. Po prostu dla mnie takie osoby nie sa wartosciowe i z takim bym sie nie wiazala. Tylko tyle. Nikogo nie obrazam z tego powodu. To w moim odczuciu oni sa niemoralni

Gość gość
Wlasnie o to mi chodz. Duzo osob mowi o sobie jestem moralny i wartosciowy bo nie pije i nie bije :-)

Gość gość
gość dziś Dobrze napisane. Moim zdaniem to właśnie jest wartosciowy facet

Gość gość
Autorka ma racje, to prawda co napisala ale oczywiscie mezczyzni ktorzy to czytaja, bede sie bronic swoj broni swojego. Tez wole zostac stara panna, zadnego faceta nie chce.Moj idealny towarzysz zycia to silna, oryginalna osobowosc. Jest po mesku czuly, uczciwy, lojalny i ma inicjatywe. Powinien pragnac mnie a ja jego, no ale niestety nie ma ich nigdzie i nie bedzie .Mozna jedynie modlic sie zeby takiego znalez.

Gość gość
Przede wszystkim robicie wielki błąd mieszając wartościowych i porządnych a to są dwie różne osobowości

Gość gość
A co to w ogóle znaczy być wartościowym? Takie pojęcie nie istnieje, bo każdy ma swoje zasady i wartości i nimi się w życiu kieruje. Czy taka autorka jest osobą wartościową, skoro w domyśle innych wyzywa od bezwartościowych i wrzuca wszystkich do jednego worka po własnych błędach w doborze partnera? Dla mnie osoby wartościowe to takie które nie oceniają i wpieprzają się w życie innych, to jest największa wartość człowieka i niezwykle rzadko spotykana niestety.

Gość gość
gość dziś Przede wszystkim robicie wielki błąd mieszając wartościowych i porządnych a to są dwie różne osobowości lapka.gif A czym sie roznia te osobowosci?

Gość gość
gość dziś Osoba wartościowa moralnie jest zazwyczaj porządna (w ogólnym tego słowa rozumieniu). Porządny, to nie prawiczek z Kafe, który nie ma możliwości bzykania różnych kobiet :D, ale ten, który taką możliwość ma, ale bez powodu z niej nie korzysta :). x I to bez względu na zdanie pani z 14:18 :P.

Gość gość
Oto modlitwa o dobrego meza. Wpajam umyslowi cechy takiego mezczyzny za jakim marze, tensknie. Moj idealny towarzysz zycia jest po mesku czuly, uczciwy, wierny. Przy mnie znajdzie milosc i szczescie. Zradoscia pojde za nim dokadkolwiek zechce. Wiem ze mnie pragnie a ja pragne jego. Jestem uczciwa szczera i dobra. Mam go czym obdarzyc dobra wola, radoscia i zdrowym cialem. To samo on da mnie, wszystko jest wzajemnoscia ja biore i daje. Boska madrosc zna tego mezczyzne i wie gdzie on jest. Podswiadomosc nas polaczy- rozpoznamy sie odrazu. Ufam swojej podswiadomosci i wiem ze spelnienie jest blisko. Juz teraz z calego serca za to dziekuje ale z takim wartosciami facetow nie ma sa zepsuci, zdemoralizowani zaklamani chca tylko zaspakajac swoje rzadze erotyczne i maja duze wymagania w seksie...

Gość gość
gość dziś ...sa zepsuci, zdemoralizowani zaklamani chca tylko zaspakajac swoje rzadze erotyczne i maja duze wymagania w seksie... x Słowo "żądze" pisze się przez z z kropką kapuściany łbie w moherowym bereciku :P. x ...Podswiadomosc nas polaczy- rozpoznamy sie odrazu. Ufam swojej podswiadomosci i wiem ze spelnienie jest blisko... x I takie napalone desperatki, staja się najczęściej ofiarami internetowych zaliczaczy. potem płaczą na Kafe, że je bzyknął i zniknął :P.