Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walka z trądzikiem. Jak się go pozbyć ?

Polecane posty

Gość gość

Co stosujecie w walce z trądzikiem ? Co Działa na was najlepiej ?

Gość gość
IZOTEC stanowczo nie polecam kompletna masakra ! Nic mi nie Pomogło a tylko na tym straciłam ze względu na to, że wystąpiło u mnie bardzo dużo nie pożądanych skutków :(

Gość gość
Dokładnie! Izotec oraz Aknenormin jest niby taki rewelacyjny... Lekarze polecają a tak naprawdę te leki mogą nam więcej szkód narobić niż pomóc.

Gość gość
Również jestem tego samego zdania co inni. Strata czasu i pieniędzy to już pomijam, ale to co te leki mogą zrobić człowiekowi to okropne! Przekonałam się na własnej skórze i nie polecam!

Gość MiśkaA1991
Wypróbuj peeling medyczny w jakimś gabinecie kosmetycznym. Ja sama korzystam z Mojej Estetyki w Rzeszowie i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Chyba najpopularniejszymi lekami na trądzik są : Duac, Aknenormin oraz izotec ale niestety żaden z nich mi nie pomógł a bardziej zaszkodził. Z mojej strony mogę dodać, że nie polecam i odradzam.

Gość gość
Dieta to 90% sukcesu. Do tego emulsje miceralne do mycia. I z czasem problem powonień ustąpić..

Gość gość
Widzę, że wspomniane leki nie tylko mi zaszkodziły a innym również :( Nie polecam są okropnie drogie a dodatkowo mają mnóstwo skutków ubocznych .

Gość gość
Nie zwracałam uwagi na opinie na temat izotec i niestety wypróbowałam to co stało mi się przez ten lek to najgorsza rzecz jaka w życiu mnie spotkała. Wysypka, plamy, strupki na twarzy.

Gość gość
axotret polecam mi pomogło jak ręko odłąć

Gość gość
Także zdecydowanie POLECAM izotec/aknenormin. Nic innego nie wyleczy trądziku skutecznie i trwale :)

Gość gość
Ja nie polecam leku izotec po nim dostałam wysypkę na całej twarzy i dekolcie.

Gość gość
Zdrowe odżywianie, mycie twarzy przegotowaną wodą, używanie odpowiedniego kremu i żelu do mycia twarzy. Ja w ten sposób pozbyłam się trądziku, a nawet jeśli mi cos wyskoczy to zaraz znika, jeszcze niedawno cała twarz była w wielkich i bolących pryszczach. W dodatku teraz jestem przed okresem a wtedy zawsze miałam największą masakre - teraz czysta twarz.

Gość gość
Stosowałam dużo rzeczy zewnętrznie, po okresach poprawy trądzik zawsze wracał, nieraz z podwójną siłą (najgorzej było po Epiduo - koszmar totalny, nie dość, że pryszczy 2 razy więcej niż wcześniej to do tego skóra podrażniona, rozogniona... nikomu i nigdy nie polecam tego szajsu!!!). Aknenormin swoje efekty uboczne miał, ale w obliczu pozbycia się problemu definitywnie i naprawdę raz na zawsze są one naprawdę warte przecierpienia

Ja od pewnego czasu używam do mycia twarzy żel oczyszczający Effaclar marki La Roche Posay. Moja skóra nie jest tłusta, dzięki czemu mój trądzik z każdym dniem maleje.

Gość gość
A mi epiduo pomógł na czoło które miałam zapchane tłuste grudkowate i pełno czarnych kropek. Miałam piękne czoło jak pupa niemowlaka . Brałam również jakieś tabletki ale nie pamiętam jakie(drogie pamiętam). Mojej koleżance epiduo też pomogło.

Gość Ania

Miałam problem z trądzikiem i jednym z lepszych zabiegów na to okazał się masotherm. Zabieg nie boli jedynie odczuwa się lekii dyskomfort. Dzięki temu zabiegowi pozbyłam się trądziku. Zabieg wykonywałam w bardzo fajnej klinice i polecam Lumiere w Kielcach  ul. Żeromskiego 15/2 https://gabinetlumiere.pl/