Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydszy kolor wlosow to ciemny blond

Polecane posty

Gość gość
18:45 widać jak się znasz. Ciemny blond zimą jest ciemniejszy i ma odcień mlecznej czekolady, a latem pod wpływem słońca stopniowo zaczyna się rozjaśniać przez co wydaje się bardziej miodowy.

Gość gość
Każdy kolor jaśnieje od słońca, to żadna nowość. Jaśniejsze pasemka nie oznaczają tego, że kolor jest miodowy, miodowy to odcień ciepły. A ciemne blondy są w większości chłodne.

Gość gość
"Ciemne blondy są przeważnie chłodne." Ja mam ciemny blond i jest zdecydowanie ciepły. Inne też jaśnieją, ale nie ma takiego efektu wow.

Gość gość
Ja też mam ciepły, ciemny blond.

Gość gość
18:53 Ktoś tu jest daltonistą :P Ciemny blond zimą robi się szary.

Gość gość
20:30 mówisz o sobie? ;)

Gość gość
Taka prawda, ciemny blond jest taki szarawy. Czekolada to brązowe , ciemne włosy :D

Gość gość
widze jaki mam kolor na głowie - to zdecydowanie ciepły, miodowy odcień

Gość gość
Miodowy, ciepły odcień to nie ciemny blond :D Ciemny blond to taki nieokreślony, mysi, c***j wie co to jest :D

Gość gość
Najładniejszy

Gość gość
Jaki mysi ludziska. Mysi to może być szatyn, ale też nie do końca. Ciemny blond to miał Mel Gibson jak był młodszy. No żesz. I tak, ciemny blond CIEMNIEJE na zimę (no i z wiekiem), a na lato jaśnieje (np. tak jakby pasemka). Ciemny blond mają osoby, których włosy wpadają w brąz, a miały za dzieciństwa blond. A wy od mysich postów, to macie na myśli co innego, inny kolor. Ja mam blond przeplatany z ciemnym ODCIENIEM a w zimę dominuje ten ciemny odcień. Mysi. Chyba po okurzeniu piachem... albo może gdy brudne

Gość gość
ciemny blond to kolor ludzi z wartościami moralnymi, większość prostytutek to albo blondynki albo brunetki nawet rude się znajdą

Gość gość
Jako dziecko mialem białe loczki teraz właśnie mam takie dość ciemne, taki jaśniejszy braz. Natomiast moja siostra jako bobas miała czarne geste wlosy a teraz ma jasniejsze niż ja

Gość gość
Moim zdaniem nie. To jakiś rudo miodowy czy coś na pewno nie blond

Gość gość
A łądne są kolory jakie wkleiłam powyżej? bo myślę o przefarbowaniu się wlasnie na taki kolor, narazie mam typowy blond i tak się farbowałam od lat, ale mam ciepłą karnację, wiec szukam czegos wlasnie w cieplych odcieniach

Gość gość
U tej drugiej natomiast u góry tak, natomiast w połowie już jest inny kolor tez rudawy

Gość gość
Drugi jest ok tylko te rude pasemka zbędne, natomiast pierwsze przekombinowane i mi się nie podoba

Gość gość
Mysi i tyle

Gość gość
Ciemny blond to ma też np. HIV, redaktor z czasopisma PSX Extreme, na zdjęciu w dziale z listami od czytelników. Rzućcie se okiem w kiosku.

Gość gość
Oczywiście ciemnx blond wygląda ciemniej wieczorem i zależności od sposobu oświetlenia.

Gość gość
E tam, mysie to można mieć wizje, włosy rzadziej. Acz na starość prawie wszystkim się robią mysie. Zwłaszcza gdy przebija kolor z młodych lat.