Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydszy kolor wlosow to ciemny blond

Polecane posty

Gość gość
Zobacz jak wyglada słoma na zdjeciach , jest po prpstu zolta , żółci jest wiele odcieni

Gość gość
"A nie zlewaja ci sie te bursztynowe wlosy z oczami?" x No własnie nie. Ten kolor fajnie podkreśla zieleń oczu. A cerę mam bardzo bladą i chłodną. Zresztą te dzielenie cery na odcień chłodny czy ciepły wydaje mi się przekombinowane, polki generalnie mają raczej chłodny odcień cery.

Gość gość
Najpiekniejsze sa szatynki :) gdy szatynka zrobi slomkowe wlosy to traci urode. A rudy to nikomu nie pasuje, to wstretny kolor. Najlepiej miec swoje i dodac tylko refleksy. Wlosy musza miec refleksy. Jeden płaski kolor jest nieładny

Gość gość
14:57 aha, to moze rzeczywiscie Tobie ladnie :) bo gdybym ja walnela sobie slomke to bylabym cala dziwna , slomkowe oczy gęba i jezzcze wlosy :) Mam zolte plamki na oczach a dobrze mi w platynowym , cere mam chlodna i moze dlatego :) Brwi mam popielate i rzesy, oczy cieple, zeby cieple a cere zimna i kazdemu podobam sie tylko w platynie :) nie wiem czemu skoro oczy sa cieple , jak myslisz?

Gość gość
ja mam zimny typ urody i niebieskie oczy - i jakoś te moje "miodowe" pasma mi bardzo pasują (może przez kontrast właśnie?)

Gość gość
No britnej doda czy krupa , one maja cieply odcien skory a bardzo ladnie im w bardzo jasnych wlosach

Gość gość
To zalezy tez od stanu cery, gdy bardzo sie czerwieni to w platynie bedzie zle, musi byc gladka cera musnieta sloncem jak u dody np

Gość gość
doda ma raczej spaloną cerę jak ktoś kto żyje na południu europy, a nie muśniętą słońcem.

Gość gość
Zdarza sie jej pieknie wygladac

Gość gość
Im dłużej czytam ten temat to mam wrażenie, ze niektóre kobiety są tak puste i głupie, że szkoda gadać. Serio - n*******lacie na anonimowym forum 5 stron o tym, że jakiś kolor jest brzydki? Naprawdę? Pomyślcie sobie gdyby Wasi znajomi i rodzina mogli przeczytać każdy post z Waszego IP, dalej byście tak dziamgoliły? x Taki wściekły najazd na jakąkolwiek cechę wyglądu z reguły wynika z bardzo niskiego poczucia własnej wartości i potrzeby podbudowania się tym, ze można kogoś pocisnąć. Może czas na terapię, szajbuski, a nie roztkliwanie się nad cudzymi włosami.

Gość gość
To po co czytasz? Jest tak samo pusta jak one ale wiesz co je rozni od ciebie? One jeszcze potrafia ze soba gadac a ty jestes takim kafeteryjnym gownem ktoremu temat sie nie podoba a wp*****la sie w niego i ktoremu nic nie pasuje. Nie podoba sie to w*********j na tematy twojego poziomu.

Gość gość
14:31 ciemna oprawę oczu maja brunetki i szatynki Dlatego blondynki sa blondynkami, ze sa jasne Gdy blondynka ma ciemna oprawę oczu to wyglada jaj niewiadomo co, jak jakaś chora

Gość gość
16:31 Aha, to ja do Ciebie powiem " zamknij mordę, debilko, masz c*****e i brzydkie włosy" to jak rozumiem będzie w Twoim mniemaniu rozmowa? Czy powinnam najpierw zwrócić się "Ty kafeteryjny śmieciu"? Wtedy wejdę na odpowiedni poziom by z czymkolwiek do Ciebie dotrzeć? Czytam bo nawet nie wiedziałam, że tak głupie osoby istnieją, widac obracam się w innym towarzystwie. Ale cóż - swoim przykładem pokazałaś jaki "sort" tu pisze...

Gość gość
Ja jestem szatynka i mam bardzo jasna oprawę oczu

Gość gość
16:39 Czego sie przyp*****lasz? Nie podoba sie temat i rozmowy to wypad wsiuro :D idź na forum o błękitnych jednorożcach

Gość gość
16:39 jestes bardzo toksyczna konfliktowa osoba ktorej nic nie pasuje. Radze tworzyć własne tematy skoro nie podobaja sie pani inne i nie uczestniczyć skoro nie odpowiadają :)

Gość gość
gość dziś 16:39 Czego sie przyp*****lasz? Nie podoba sie temat i rozmowy to wypad wsiuro idź na forum o błękitnych jednorożcach Hahahahaha Broncie tematu broncie dziewczyny, kocham takie jak Ty :)

Gość gość
Ciemny blond jest szary, czasem grafitowy, a nie jakiś miodowy, już nie wymyślajcie. Pasemka to ładnie widać na tych jaśniejszych, średnich blondach. Na ciemnym to te pasemka są ledwo co widoczne, więc nie wiem po co tak kłamiecie.

Gość gość
Nie wymyslamy , my rozmawiamy

Gość gość
Odcieni wlosow jest bardzo duzo wiec nie ma co generalizowac ale fajnie pogadac :) fajni ludzie tu sa oprocz jednej :)

Gość gość
@2017.01.26 14:54 Ciemny blond to kolor. Znany od lat. Naturalny. Ja taki mam. Jestem facetem, więc nie farbuję. @2017.01.26 14:55 Kolor słomy to słomkowy, słoma nie zawsze jest żółta-żółta. A niektórzy mają włosy blond jak mokra słoma. A inni słomkowy, a inni żółtawy. Co z tego. Naturalny (jaki by nie był) zawsze jest najlepszy i najładniejszy. @2017.01.26 14:57 A jak ktoś ma swoje rude to co? Czytasz ty co piszesz. Jednolity kolor naturalny jest ładny.A jak ci nie pasuje to wystarczy nożyczkami pocieniowć

Gość gość
@2017.01.26 16:58 Ciemny blond nie jest szary. Już podlinkowałem zdjęcia Mela Gibsona w temacie. Mysi jest szary. Ale ciemny to ciemny, a nie szary. Co jest. Nie kumam. Kobiety rozrmżniają ecru, od białego i beżowego a z blondem mają problem. Powiem tak, ciemny blond to taki jaśniejszy brąz, a nie szarawy, bo szarawy, czy popielatawy wpadający w brąz to właśnie mysi blond. Weźcie może na komputerze albo na wikipedii sobie posprawdzajcie paletę istniejących kolorów. Bo od tego farbowania to już się wam mieni

Gość gość
Ciemny blond jest ok kiedy dziewczyna ładna co z tego ze się pofarbujesz na blond albo czarny jak facjata nie wyjściowa

Gość gość
Jesteście tępe szmaty

Gość gość
Blądynki są głupie

Gość gość
Nawet czarny kolor ladnie wyglada jesli ktos ma taki naturalny. I tyle w temacie.

Gość gość
jak jest brzydka kobieta to kolor już i tak nic nie pomoże.

Gość gość
S********j zdziro!I co k***a teraz też k***a jestem szarą myszką?!Widać że zdzira srakowaty kolor