Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydszy kolor wlosow to ciemny blond

Polecane posty

Gość gość
Zabawne, że tak wyzywają od mysiego koloru, a przy farbach to się srają i wydaję kupę kasy na fryzjera by sobie rozjaśniać na zimno, bez ciepłych odcieni :P Bo ten osławiony "mysi"to jest odcień i tak naprawdę każdy kolor od średniego blondu do brązu może mieć taki odcień. W farbach w ogóle wyróżnia sie chyba popielaty, miedziany, złocisty i opalizujący (plius jakieś tam jeszcze). Popielaty ocieplić jest dość łatwo, odwrotnie już ciężej i efektu też na długo się nie uzyska. x Ja nie wiem jaki mam kolor włosów - bo nazywają mnie blondynką, szatynką, rudą, i szczerze mi to zwisa. bo wiem jedno - ładnemu we wszystkim ładnie :P bo i przyciemniałam kolor (henną), i lekko rozjaśniłam (1-2tony, by nie zniszczyć mocno) i generalnie nie zmieniło to ani mojego życia ani mojej atrakcyjności. Więc pocieszanie się "przynajmniej nie mam paskudnego mysiego blondu" nic nie da jak jesteście zwyczajne brzydule, sory. A o włosy po prostu należy dbać, z chęcią bym sobie obejrzała pukle krytykantek :D

Gość gość
Otóż to, ciemny blond, ale jakby jasny na zimno to jest właśnie mysi. Jakby zmieszać siwy z brązowatym kolorem że tak powiem. I choć wskazałem Gibsona aby mysim marudom uświadomić, to i tak nie kumam co niby takiego złego w mysim blond, ciemnym, czy jasnym, nie istotne.

Gość gość
W tym "mysim" jest problem, że ciężko go uzyskać sztucznie. Więc obstawiam, że dlatego próbują go sobie obrzydzić.

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Ja lubie jasny blond, zadne inne :) zadne ciemne zadne perlowe zadne zolte

Gość gość
Naturalny ciemny blond jest cudownym kolorem. Mieni się w słońcu, jest wielowymiarowy, to kolor lata i to promienie słoneczne wydobywają z włosów prawdziwe piękno. Wszelkie balejaże, ombre, srombre i inne badziewia to nieudolne naśladownictwo tego, co ciemne blondynki mają od natury.

Gość gość
Ciemny blond wogole nie ma uroku

Gość gość
Nie ma to jak jasniutkie pasma a to ze ci sie blyszcza to tylko tobie sue wydaje :) Piekny blond z daleka widac , ciemnego wogole nie widac

Gość gość
jeżeli włosy są drowe i do tego rozjaśnia je słońce to lśnią. Mnie osobiście bardzo jasny blond nie podoba się wcale, zwłaszcza, że często w komplecie do niego są jasne brwi, rzęsy i różowe przebarwienia.

Gość gość
Mnie podoba sie tylko rozjasniony blond przez fryzjerke, nie lubie naturalnych blondynek, sa oblesne. Lubie roxjasnione a przy tym cere zdrowa jak u szatynki, tylko szatynka dobrze wyglada w rozjasnionych, brunetka nie moze rozjasniac bo ma niedobra cere do jasnych

Gość gość
Bladej zle w blondzie i przy ciemnej cerze zle w blondzie

Gość gość
Skończ z tym podniecaniem się tym nijakim kolorem, bo każdy kolor ma pasemka od słońca. Żaden problem uzyskać taki kolor- wystarczy rozjaśnić włosy lub użyć "ochładzacza". A najładniejszy to jest średni blond - od słońca jest jasny, taki słomkowy, a ciemny to takie nie wiadomo co, ani to jasny kolor ani ciemny.

Gość gość
tak się składa, ze ciemne blondynki często mają też jaśniejsze rzęsy czy brwi - i większość z nich dodatkowo przyciemnia brwi żeby mieć ciemne brwi czy rzęsy to trzeba być minimum szatynką - choć też nie wszystkie mają wyraźnie zaznaczone, ciemne brwi

Gość gość
no widzisz, a mnie się słomkowaty kolor nie podoba. Wolę moje jasnobrązowe włosy które robią się w słońcu miodowe.

Gość gość
Tak, pewnie jasne blondynki maja ciemna oprawe oka, szatynki tez i brunetki a to tylko osoby o ciemnym blondzie omija :D bo tak sobie wymyslilas Jak wielkie kompleksy trzeba miec by takie dyrdymaly plesc? Czy jakas blondyna jest ladniejsza od Ciebie/kreci sie kolo Twojego faceta i musisz swoj jad wylac to chociaz kolor wlosow pokrytykujesz?

Gość gość
Szatynki maja popielaty odcien wlosow i brwi a gdy byly małymi dzuewczynkami to mialy pasemka platynowe i dlatego pieknie im w jasnych blondach jak gwineth paltrow , ta ma idealna cere do jasnego blondu

Gość gość
Mi tez sie slomkowy nie podoba, nie moge patrzec jak kobieta o cieplym kolorze cery ma rowniez wlosy w takimkolorze jak ryj, zlewa to sie z gęba wszystko i prawie kazda polka tak robi z wlosami. Lubie albo bardzo jasne ( tylko u fryzjera- bo naturalny blond jest brzydki) albo ciemne , nie uwazam pośrednich kolorów :) brązy czernie i bardzo jasny blond chlodny to moje typy

Gość gość
czyli cieply ryj nie wspolgra z ciepłymi klakami ? nie ma wyrazu twarzy wtedy, czyli cieply ryj i chłodne wlosy? wtedy wyglada sue promiennie?

Gość gość
Chuj wie, kazda twarz wymaga indywidualnej oprawy. Wszystko na cieplo to tez niedobrze bo wtedy podkreślasz zazolcone gałki w oczach i zęby a baby o cieplej urodzie to maja jescze dodatkowo zolte plamki na teczówce oka :)

Gość gość
Ale wy szaro-włose macie kompleksy :D Same wcześniej podniecałyście się, że ciemny blond jest ładny bo ma jasne/miodowe pasemka, ale jak większość włosów jest miodowa/słomkowa to już wam się nie podobają, haha, tiaa :D

Gość gość
słomkowy, czyli złoty, jak kolor zboża, jest akurat piękny i dosyć rzadki na pewno ładniejszy i wyraźniejszy niż ciemny blond

Gość gość
Slomkowy jest brzydki, słoma jest zolta a jescze jak baba ma tluste wlosy to wyglada jak kucharka w barze

Gość gość
Tutaj kolor oczy dużo ma do rzeczy. Ja mam ciepłe, bursztynowo zielonkawe oczy i tylko złote blondy lub rude mi pasują, może jeszcze kasztanowe. W chłodnych odcieniach wyglądałam na chorą, to był mój największy błąd :D

Gość gość
tłuste włosy najgorzej wyglądają na tych szaro-mysich blondynkach

Gość gość
Tylko chlodny blond jest piekny. Pasuje tylko paniom o promiennej twarzy i wydobywa chlodny bezowy odcien skory a najpiękniej jest jak sa dwa odcienie , jeden platyna drugi bardzo jasny blond

Gość gość
A nie zlewaja ci sie te bursztynowe wlosy z oczami? Ja mam jasno zolte jak cytrynka kropki na oczach i mam platynowy kolor

Gość gość
gość dziś - ty chyba nie masz pojęcia jak wygląda słomkowy, złoty blond. "żółty" to jest tzw. kurczakowy blond, ale nie o takim piszę.

Gość gość
Chłodny blond pasuje tylko do niebieskich/szarych oczu, w zestawieniu z oczami zielonymi/brązowymi wygląda idiotycznie.

Gość gość
Ciemny blond to nie kolor :) Kobiety dobrze wygladaja tylko w naturalu i mozesz przyciemniac lub rozjasniac tylko o dwa tony, inaczej sztucznie sie wyglada. Rude czerwienie baklazany oberzyny to kobietom zle w takich kolorach

Gość gość
Moim zdaniem ciemny blond to ładny kolor. Poza tym uważam, że zawsze najlepsze są kolory włosów NATURALNE. Większość panienek co z tego, że pofarbuje włosy, jak potem chodzi z tymi ohydnymi odrostami i mówię tu o nawet niewielkim odroście, który rzuca się w oczy.